КГБ = Клуб на Готините Баби - 234

• 19 867
  • 726
  •   1
Отговори
# 30
  • София
Добър вкус имаш, приятелко! Hands Plus1
Добре би звучало - Боряна Бандерас! Stuck Out Tongue Winking Eye
Залисвам се аз тук, а за малко да ми загори винения кебап. Спасих положението, не се наложи да викам пожарната или да изхвърля яденето.
Приятен обяд на тези, които не са си загорили манджата. Какво сготвихте днес? Аз освен винен кебап с гарнитура бял ориз, направих и месце със зелен боб. За Ромео спретнах шкембе чорба. Заради нея ще се прибере от село. А дали пък не е заради мен? Stuck Out Tongue Winking Eye БОРЯНА ще каже. Grinning

# 31
  • София
Е как да не сме го познали младежа - това е Антонио Бандерас! Обаче се оказа, че само изглеждал висок, пък не бил! Изведнъж ми изпадна от класацията на готините мъжкари! Затова не го отразих! Stuck Out Tongue Winking Eye

# 32
  • София

Специално ходих да го премеря - 1.74. Не е зле. Роден е на 10.август.1960 - бива.  Stuck Out Tongue Winking Eye

Последна редакция: пн, 09 юни 2025, 12:38 от Flo 51

# 33
Ся , гроздето е кисело си върви още.
 Фло  , майната на чорбата,  за къде е Ромео без Жулиета,  а? За теб пристига. Ще има после ще ядем.

# 34
  • София
Когато гледах филма Десперадо така го бяха заснели, че изглеждаше да е поне 1,90 мъж. Аз съм 1,70, височина 1,74 за мъж ми е на кантар. И, да, кисело е гроздето! Joy

# 35
Моят мъж беше по-нисък от мен  с 5 см, не видях проблеми. Имало е  ,но не от височината.

# 36
Аз като висока жена, нямам спомен да се запозная с нисък мъж и същия да не хукне подир мен. Винаги съм се чудела на акъла им, а високите мъже не се впечатляваха особено. Та инстинкт някакъв според мен. Бандерас не, по-нисък е от мен, абсурд. Сталоун също.

# 37
  • някъде другаде
Гледам не харесвате го , дирите му кусури. Ще го вземам аз. Grinning

# 38
Добър ден!  За "отскачане" до Гърция всякак съм съгласна.  Както решите.
Благодаря за поздравите към моите спортисти! Дано тези чести пътувания за състезания не изпортят училищните резултати. За мен те са по-важни.

Моята пенсия е преведена и още е цяла. Не защото няма за какво да харча, а защото ме домързя да отида в центъра на банкомата. Близо до нас няма такова изобретение на съвременнната цивилизация. Но утре трябва да превъзмогна мързела си.
До обяд ми мина времето като един миг. Станах късно, излязох вън на тревата и си направих физзарядка, после тръгнах към най-близкия магазин за хляб и с една съседка дъра- бъра половин час, после си правих подгъв на един панталон и стана обяд.  Сега хапнах пържени яйца и марулка. Следват сериали и книга.
И на вас лежерен следобед!

# 39
Срамота, чак на трета страница да се добера до вас Grin

Пипи, както винаги, всичко е топ на топа Grinning  Благодаря за нашето уютно местенце Flowers RoseFlowers Bouquet HugHeart

Борянка, сигурно повтарям момичетата, но то на черното не може човек да каже бяло. Чудесно стихотворение отново! Flowers HibiscusFlowers RoseHugHeart

На работа съм. Вече има човек за моето място. Днес беше тук около час и нещо да му показвам разни неща. Тези дни пак ще идва. Назначен ще е от 01.07. Постарах се да не го плаша много и информацията да е по малко. Мисля, че ще се справи жената, все пак такова е работила. Обаче понеже циганката е умряла, та да се похваля Joy  Идва гл.счетоводителка и я пита - как е - и тя - ооо добре добре, и да ви кажа колежката направо си става за учител, много добре ми обяснява всичко Simple Smile Та така. Имам още малко книжки да оправя и ги давам за подпис и после ги връчвам на всеки да си ги пази както намери за добре. Имам да освобождавам една учителка  тази седмица, после лекторските, заплатите и с това ще приключа и месеца и моята трудова дейност. Искам всичко да оставя изрядно и подредено, за сега успявам.

Мамси, как си, не съм влизала и писала, но палци съм стискала.

Моля се,  да се оправят здравословните проблеми на момичетата с такива, както и другите проблеми и да можем да се видим повече хора в Златоград. Дано!

Изчезвам, само ще ви кажа и аз, обичам ви до никъде и повече и повече Heart

# 40
  • София
Моят мъж беше по-нисък от мен  с 5 см, не видях проблеми.

И  с Пл. е така. Но то в леглото няма значение.
И той, и брат му, и племенниците си избират по-високи и по-големи жени, търсят си какички. Bowtie
Благодаря за обясненията за климатичо. Ще ги прочета втори път, внимателно.
Но явно аз не съм задала правилно въпроса.
Филтрите мия 2 пъти седмично, ползвам препарат от ДМ, с 1 перушинесто чистя и праха под/над  тях и капака.
Мухъла се беше натрупал върху нещо като тръба във вътрешността на машинката.
Утре ще питам във фирмата - вносител да ми обяснят за летния режим на работа.
Ако трябва и на място ще отида.
Иначе пенсията кацна по обяд, да не ме мислите.
А дано тия дни като е по-хладно старците се кротнат и не ви ядосват много.
Макавели, явно е някаква случайна прилика.
Баща ми е от село, близо до Севлиево, а родата и на баща му, и на майка  му са дошли там от Чорлу. За по-пряко са минали и през Америка - живели са в Савана, Атланта. Почнала първата война и решили да се приберат, мъжете да участват в нея. Американската жена на дядо ми се разболяла в Бг и починала. А мъжа на баба ми бил убит във войната. И така се събрали - той с дъщеря, тя със син. Накрая станало "Моето и твоето глезят нашето".
По соц. времето го бъркаха с бай Тошо редовно. ТМ е доста по-млад и по соца приликата с държавния глава не е била видима. А сега едва ли някой от младите го помни.

# 41
  • Вила Великула
Ехо, Мамси - обади се. Как вървят изследванията. Колко време е клиничната пътека?
Айша, явно не сме разбрали въпроса ти за климатичо.
Кассс, как ти завиждам благородно, ако знаеш.
Аз след малко ще ходя до ЛЛ на майка ми. Успях да си издействам 10 дни болничен за гледане на възрастен човек. Поне ще взема добре пари от нега, да си възстановя част от разходите. Дойде ми в последния момент и мислех, че ще ме отреже, но за мое учудване -  каза, че няма проблем. Даже се заговорихме, че сме живяли дълго време буквално на 100 метра разстояние.

# 42
  • Кубрат/ Пишурка
Пипи, кога построи къща, кога изписахте 3 страници?! Благодаря! Е, поне не влязох на двайстата Joy
Аз в 16 ч ходих до магазина. Беше слънчево и горещо. Излязох и докато стигна до нашия вход небето почерня. Докато се прибера започна да гърми и трещи. Половин час. Мръкна толкова, че включих лампата. И чак преди 10 мин заваля. Сега си вали силно, но спокойно.
ММ беше 185 см, аз - 165. Стигах му до мишниците. Но носеше 45 номер обувки. Нали сте чували за връзката между големината на краката и други работи.. Stuck Out Tongue Winking Eye Е, това ми изигра лошата шега!
Бандерас си го харесвам като актьор. И всички стари артисти! Сталоун, Шварценегер, Харисън Форд, Джейсън Стетмън, Брус Уилис ( жалко за него), Жан Клод ван Дам, Джон Траволта, Чък Норис, Джеки Чан, Долф Лундгрен и още доста.

Последна редакция: пн, 09 юни 2025, 18:18 от Янче-то

# 43
  • София
Пипи, дано болничния за гледане сте го разделили на 2 по 5 дни.
Че иначе в него влизат и почивните и е по-неизгодно.
Аз мислех, че веднага след инцидента си поискала. Не посмях да те подсещам, да не досаждам.

# 44
  • София
Разбор на написаното и прочетеното.
БОРЯНЧИЦЕ и аз на това се надявах - ,,,после ще ядем" . Stuck Out Tongue Winking Eye Да, ама не. После ще ядем, не поради друго, а поради това, че на път от село са спрели със сина в едно любимо крайпътно ресторантче, а там правят много вкусна шкембе чорба. Та ме успокои, че като се прибере ще хапне и от моята.  Кой ял, ял. Ресторантът на Фло затвори. Grinning
МЕРИАН, добре, че си спомняме Баснята на Лафонтен за киселото грозде. Grinning
Като стигнахме коментарите за размерите, бая се посмях. Joy
Според БОРЯНА проблемите не зависят от височината.
Според ЕНИСА Бандерас и Сталоун хич да не се надяват на такава мадама - нямат никакъв шанс. Абсурд! Да бяха яли повече, та да са пораснали поне до 1,95 И Мелани Грифит така мисли. Изтърпя го до 2015 и му тегли шута. Кой знае кой на кого...Подробности.
ТОНИ, на теб присъждам приза за състрадателност и жертвоготовност. Не го харесват, кусури му връзват. Ама хайде холан! Да не се разправяме повече - Аз го взимам! Е това е приказка на място! Все ще му намериш някаква работа по двора. Браво, ТОНИ!
КАГ направи рязък завой и смени темата за Бандерас. Явно не я вълнува. Предпочита пържени яйца и марулка. Сладко да ти е. момиче!
Така и не разбрахме харесва ли КАССС този мачо или не. Тя го раздава - учителка любима. Девизът й е Предай своя опит на другаря си! Добре де, ще ни кажеш на ушенце, като се видим в Златоград. Sunglasses
АЙША, както винаги - закова: В леглото сантиметрите нямали значение. Аааа, зависи какво мериш. По билбордовете чета, че размерът има значение. И ооо, чудо! АЙША нещо да не знае и да пита. Обикновено ние питаме. Stuck Out Tongue Winking Eye
И ПИПИ се разсейва и нищо не каза за испанеца. Моля, моля, ще се явите на поправителен!
ЯНЕ, е ти сега какво искаш - покрай Бандерас нареди на опашката още 10 + няколко анонимни. Ще се затрудним ако трябва да ги проверим всеки кой номер обувки носи. Да разбирам ли, че ще търсим тия с по-млките крака, че ония с големите крака № 45  са слаба ракия.
Предремах следобед, мислех да ходя на пазар, но после желанието ми се изпари. И като се цопнах при вас, та вижте какво стана. Лелееее, трябва да тръгвам за внучето. Заплес баба!

Общи условия

Активация на акаунт