КГБ = Клуб на Готините Баби - 234

• 19 890
  • 726
  •   1
Отговори
# 75
Здравейте момичета! Flowers Rose

Диди, честито на трудолюбивата, ученолюбивата и талантливата Неда! Да е здрава и все така успешна! Щом й е на сърце това което ще прави, значи и успехите отново няма да закъснеят! Heart Eyes

Аз съм на работа. От снощи с главоболие. Опитвам се да не му обръщам внимание, дано му омръзне и изчезне Grin

Хубав да е денят ви и да имате поне, поне един повод да се усмихнете! Kissing Heart

# 76
  • в сърцата на любимите ми хора
ДИДИЯ, честито на умната и амбициозна Неда 🍀. Все така да ѝ върви в живота, в любов и щастие да сбъдва мечтите си. БРАВО 🌹

# 77
  • София
Дидия, браво на твоята Неда, чудесно се е справила! Успех нататък!
И моята племенница е отличничка, недоволна разбира се, понеже не е пълна шестица. Вчера беше на изпит по рисуване, на 27 се очакват резултатите. Архитектура иска да учи. Дано всички деца се реализират на подходящи за тях професии и да имат успех в обучението и живота!

# 78
Дидиа, чудесна новина - браво на упоритото и ученолюбиво дете. Нека все така да успява и мечтае - обичам такива деца, които имат цели и се борят за тях Heart
Мериан, браво и на твоята племенница - избрала си е чудесна професия. Малкият ни син и снахата са архитекти - щастливи са с работата си.

# 79
Браво на внучката, Дидия! Здраве и сбъднати мечти на детето пожелавам, честита радост на всички ви!
Нямам много време да пиша, че ме натиска работата, ама ей го къде е петък  Stuck Out Tongue Winking Eye
Добре дошла и на новата баба,  дано имаш чувство за хумор, понякога прекаляваме, ама иначе сме приятна компания.
Хубав ден и без болежки, ако обичате!

# 80
 Болежките след Златоград.

# 81
  • sofia
Какви хубави новини валят тук!
Дидия, БРАВО на Неда! Нека да продължава все така.
Мериян, БРАВО и твоята племнница!

# 82
  • Кубрат/ Пишурка
Ура! Ура! Ура! За Неда! Умна и красива! Да е здрава и много щастлива! Браво и за племенницата на Мериан!
Аз излизах преди обяд за лекарствата. Беше много приятно хладно.
Добре дошла на новата баба!
Мамсии, от кога не сме се виждали! Май от Брезник! Толкова се надявах да се видим!

# 83
В метрото съм, прибирам се от фитнес.
Дидиии, браво на Неда !!!
Много, много се радвам, като на мое дете!
Светът е пред нея, да е много щастлива!
А сега да отдъхне и да се отдаде на релакс и приятни неща!

Мериан, браво и за твоята племенница!

Мамси, има ли някакъв шанс за пътуване ?

Танитка, а ти - някаква надежда?

# 84
  • Вила Великула
Браво на умната Неда. Дидия, ти да не би да си очаквала друго? То я ясно, че момичето може и знае.
Браво и на племеничката на Мериан.
Мамси, ако аз и ММ пътуваме рано сутринта с колата в събота към Златоград, може да се присъединиш към нас, ако имаш възможност.

# 85
  • София
Привет, красавици!
От сутринта - едно блиц кафе с Ромео и после започнах да спрягам глагола карам - откарах, закарах, разкарах, докарах. Внучката ме пита колко години съм учила през живота си - оказа се около 26 години. И последва заключение - за да бъдеш сега едно безплатно такси. Посмяхме се.
Днес имах час при фризьорката. Махна ми половината коса, сега съм подкъсена и подмладена. МАни бЕгай!
Току що и бабин Убавец се обади. По български 5, по английски 5.47. Смята, че реално е оценен. При това не пожела да ходи на уроци. В петък идва, за да се яви на предварителен изпит в Техническия - инженерна специалност по изкуствен интелект. Това му е първо желание. Дано да стане! Резервен вариант му е Кибер сигурност.
Поздравления и аплодиснменти за Неда! И този път доказа, че е умна и упорита! Желая й много успехи! Хубаво лято!
МЕРИАН, браво и на твоята племеница! Поздравления! Пожелавам й успех! Скоро да се похвалиш!
Време е за следобедна дрямка! Хайде ходом марш към диваната!

# 86
Фло, Мериан, браво и на вашите деца. Успех желая от сърце и скоро да се похвалите, че са приети в желаните специалности. Flowers Four Leaf Clover
              Цял ден не ме свърта на едно място. Чудя се с какво да се захвана.
              КАГ, утре Неда, брат и и баща и ще са в Панагюрище. Леля Сиси има рожден ден!

Последна редакция: вт, 10 юни 2025, 15:37 от Didia

# 87
  • някъде другаде
Фло , Мериан , браво и на вашите деца. Скоро да се похвалите,  че са приети в желаните специалности.

# 88
Поздравления за децата! Още много успехи занапред!
      Аз в момента релаксирам с кафе на терасата, ММ е наредил плочките в коридора на другия апартамент и се е барикадирал до изсъхването им там Wink
При мен са старците-разбойници и правнуците им, та е весело. Аз по малко готвя, гладя, тичам към ВЦ, вая с пластелин и отскачам към терасата за пуш-пауза Simple Smile Радвам се на фрезиите. Друго си е настроението, когато около теб е цветно.

# 89
Диди, Фло, Мериан, браво, браво, браво!!! Скоро да се похвалите за студент и студентки по желани специалности!

Отговарям на  молбата за Яйца по панагюрски. Правя  така, както съм се учила от свекърва ми, а тя от нейната. Всички мои съседки, приятелки, роднини ги правят така.  Т.е оригинална рецепта.
Скрит текст:
Във вряща вода се пуска щипка сол и една пръска от шишето оцет. Може леко да завъртите водата, но аз не го правя. Яйцата се счупват едно по едно от ниско във водата ( аз правя по 4 -5  наведнъж). Като се забулят след около 3 мин. , се изваждат с решетъчна лъжица, за да се отцеди течността и се слагат в подходяща широка чиния върху натрошено сирене. Така се правят необходимия  брой яйца. Нека изстинат малко. После се поръсват с червен пипер. В друг съд се препържва масло или олио ( може и смес от двете) и с лъжица се поливат яйцата, така че да се чуе "псссссс". Друг начин (и предпочитан от мен е сиренето да се натроши върху и между яйцата. Така и то се напоява с масълце.) Отгоре  червения пипер и мазнината по описания начин. Със салатка е супер ядене!

Друг панагюрски яйчен аламинут  е ЛУЧЕНО.  Правят се бъркани пържени яйца, които се заливат със сос от кисело мляко и в него счукан чесън. Обърква се и готово. В него няма червен пипер и не се поливат с масло.

У нас обичаме и двете.  Когато не съм сготвила, това са варианти за бърза вечеря.

Диди, бих се радвала да видя Неда. Приятно да си изкарат тук!

Последна редакция: вт, 10 юни 2025, 17:56 от К.А.Г.

Общи условия

Активация на акаунт