Пазаруване от Н&М - тема 71

• 49 099
  • 643
  •   5
Отговори
# 630
Точно там чета, при мен е старото положение.

# 631
  • София
Пише си, и аз имам ваучер от миналата седмица, но като отвориш в раздела за отстъпки, си пише, че важи при покупка над 45 лв.
И аз имах такъв ваучер, но това не са 5-те лева, които подаряват при достигната сума. Не съм пазарувала отдавна, за да ми дадат такъв. Имам и 10 лв при похарчени 100 лв и 15 при похарчени 150 лв. 

Иначе вече 5 лв дават при похарчени 250 лв, а не 150 лв. Тъй като съм с 0 точки, много ясно си пише, че до бонус награда са ми нужни 250 точки. Simple Smile

# 632
  • Бургас
Чудо направо. Цените им в космоса, бонусите съвсем ги отрязоха. А дрехите все по-големи парцали.

# 633
Точно тези пет лева са, защото дойде съобщение :” Твоят нов бонус те очаква бля- бля” и като тръгнах да пробвам в кошницата на един сутиен - не ще и не ще.
Разтърсих се и го открих , само че валиден за поръчка до 45 лв. И сега, понеже върнах пратката , заради която ми го бяха изпратили, и него няма.😀

# 634
  • София
Интересно! Последната ми поръчка е от 12 август. Дори тогава да съм стигнала заветните 5 лв, то ваучерът трябваше да се появи малко след 12 септември. А тези 5 лв се появиха наскоро. Бяха и с доста кратък срок- 1 седмица или 10 дни. При мен, няма как да е бонус награда. По-скоро са се опитвали да ме накарат да поръчам нещо. Simple Smile

# 635
По повод дискусията, сега отворих и гледам 5лв пак бонус ваучер. Обаче този не е за 45лв, а хваща и на по-малко.... Явно има различни, предишния със сигурност беше за над 45лв.

# 636
Снимах с другия телефон, старото пояснение си е за ваучер от 5 лв.

# 637
  • София
Сигурно не са го поправили. Ето от профила ми:

# 638
Очевидно.

# 639
Новият банер на ХМ толкова много напомня на "Severance". Който го е гледал ще рабере. Явно ще трябва да търсим грешки в системата Wink

# 640
  • Варна
Сигурно сте видели намаленията.
Аз да си споделя ядосването - това намаление не се комбинира с други ваучери и отстъпки, които сте получили Sad
Преди ставаше, но явно не е рентабилно.

и така като стане Simple Smile

Последна редакция: пн, 10 ное 2025, 10:02 от EliZ

# 641
Харесах си няколко ризи/блузи от сериите cos / arket / & other stories и се чудя дали сега да ги поръчам с 15% отстъпка или да изкачам за по-големи намаления понеже са по-скъпи. Досега не съм обръщла внимание на тези серии и не знам дали ги намаляват повече. Някой дали има наблюдения?

# 642
Сигурно сте видели намаленията.
Аз да си споделя ядосването - това намаление не се комбинира с други ваучери и отстъпки, които сте получили Sad
Преди ставаше, но явно не е рентабилно.

и така като стане Simple Smile

При мен се комбинира с 2 допълнителни отстъпки. 10% върху най-скъпия артикул и -5лв от цялата сметка.

# 643
  • Варна
от известно време го забелязвам това с отстъпките. Преди доста време можех хем да ползвам текущото намаление (общо за сайта - плюс ниво), хем да насложа всички останали допълнителни екстри които имам - 5лв отстъпка, % при покупка нас 50 лв, примерно. Последно време обаче, ако искам да си добавя %-те отстъпка над 100 лв, текущото намаление (общото на сайта) отпада и сумата се променя - остава само втория процент, който обаче е по-малък Simple Smile
Не знам дали ме разбрахте Simple Smile
В сила са всички допълнителни кодове, но при прилагането на някои от тях се губи основното намаление.
Което е тъпо, поне да ги маркират по някакъв начин. кое ще намали и кое не крайната сума Sad
Ползвам приложението и трябва да сменям между екраните и да смятам - сега това чекнах, дай да видя как ми се промени сумата, сега и това да сложа - как ми е сумата и т.н.

Общи условия

Активация на акаунт