операция на разширени вени?

• 585
  • 6
  •   1
Отговори
Здравейте ,къде в София правят и са добри в операциите на разширени вени? Колко време отнема самата операция и какви най нови методи е добре да се ползват?  Искам максимално бързо и ефективно да си реша проблена , че ми създават проблеми с краката тези разширени вени.

# 1
Една позната си прави (в чужбина) и след няколко години, май каза, че няма ефект, вените се разширили на други места.

# 2
Близък човек ходи при д-р Галили, определени дати в годината идва в България. Но не е операция, а сравнително лека манипулация - инжектира се вещество в проблемните вени, като се гледа на специален ултразвуков апарат. При него резултатът е много добър.

# 3
Има тема за разширените вени, там се коментира и за операции, аблации и т.н.
https://www.bg-mamma.com/?topic=1545578.345

# 4
Има различни методи за премахване на разширени вени. Важно е вената да бъде прегледаме от хирург и той да определи кой метод може да се използва. Моите вени например са големи топчета и много нагъхрени, тоест при тях прилагане на пяна и лазер нямаше да има смисъл. Единственият начин беше чисто оперативен със скалпел.

# 5
Здравейте! Пиша във връзка с моя наболял проблем с разширените вени. Само на 21 години съм, но имам разширени вени, които се подуват и става релефни на десния крак. Не е нищо фрапантно, но е явно, че имам проблем. Особено лятото се влошават. Обръщам се към вас с молба за мнения за Варикс Клиник. Досега са ми попадали само позитивни отзиви, а искам да отида на преглед при професионалист. Миналата година ми правиха склеротерапия в Пловдив, след като ми казаха, че е само “козметичен проблем” и след това нещата се влошиха. Ще ви бъда благодарна, ако можете да ми съдействате с обратна връзка!

# 6
Питай в другата тема, виж коментар # 3.

Общи условия

Активация на акаунт