Препоръчано и изпробвано от магазини dm - тема 29

• 58 007
  • 776
  •   1
Отговори
# 615
Забравих за лайфа аз.
Здраве да е, не ми беше спешно, ще чакам следваща отстъпка.

# 616
Това за краката не е еднократно, нали, 75мл крем...защо се води за път? И как 25лв. 🤐 аз ползвам дм-ската пемза и нямам загубели участъци, но са ми тооолкова сухи ходилата и нищо не дава траен eфект.
Mateah, аз ползвам такъв продукт на essence, доволна съм-омекотява бързо.

Последна редакция: ср, 20 авг 2025, 23:15 от Г-жа Шантал

# 617

От този крем за крака съм доволна . От 2- 3 седмици го ползвам, но през вечер. Хубаво овлажнява, а и не ми стават плъзгави стъпалата на следващата сутрин, когато обуя сандали.

# 618
  • Пловдив
И аз се отплеснах и забравих за лайфа. Какви са талоните?

# 619
Ето тези:

# 620
Тъпи са 🤣 Дано утре пуснат нещо интересно 😀

# 621
Вярно са много тъпи 😃
Цвете, мерси, поръчах го. Слаб ми е ангела за кремове особено, поръчах и тези ръкавици за през нощта, както и маска, че и ръцете ми напоследък не са в добър вид. Оползотворих и GR талона, имах и 8лв.от ниво, така че всичко е на супер далавера 🤣

Прави ми неприятно впечатление, че напоследък отзивите за продукти са предимно от спонсорирани ревюта.

# 622
Юхуууу, 15% на всички ДМ марки. Тъкмо си мислех, че това искам, защото много резерви за мен и детето свършиха. Даже днес мислех да купя някои неща, но се сетих, че идват нови талони и евентуално, ако пуснат талон за дм био, ще е супер. Пък то за всички дм марки 🤗

# 623
Още от предишния лайф чаках % на всичко от dm,дочаках 😄 . Аз имам талон от ниво 10% на цялата сметка на стойност до 75лв,да но сега с тези 15% на дм със сигурност ще надхвърля 75лв та се замислих как ще стане , дали изобщо няма да хване тези 10% или ще отчете намаление до 75лв и ако сумата ми е 100лв т.е на тези 25лв няма да има 10%?🤔 На някой случвало ли се е?

# 624
  • Пловдив
Може ли някой да ми препоръча сух шампоан добър? От известно време забелязвам, че косата много бързо взе да ми се омазнява и то в корените. Тъй като ползвам ампули против косопад, може и от там да се получава това омазняване в корена. Благодаря!

# 625
  • Mostly in my mind
Това за краката не е еднократно, нали, 75мл крем...защо се води за път? И как 25лв. 🤐 аз ползвам дм-ската пемза и нямам загубели участъци, но са ми тооолкова сухи ходилата и нищо не дава траен eфект.

При мен така. Наскоро дадох над 30лв за стъклена пила на Тианде. Първият път добре и после пак по старому. Няма дълготраен ефект.
Иначе този комплект от ДМ и аз отдавна го заглеждам.

# 626
Още от предишния лайф чаках % на всичко от dm,дочаках 😄 . Аз имам талон от ниво 10% на цялата сметка на стойност до 75лв,да но сега с тези 15% на дм със сигурност ще надхвърля 75лв та се замислих как ще стане , дали изобщо няма да хване тези 10% или ще отчете намаление до 75лв и ако сумата ми е 100лв т.е на тези 25лв няма да има 10%?🤔 На някой случвало ли се е?

Да, ще ти начисли 7.50 лв отстъпка. На останалото няма да имаш 10% отстъпка.

И аз ще направя голяма поръчка с този талон. Сърбят ме ръчичките 🤗

# 627
И аз се радвам за този талон! Тъкмо трябва да заредя някои препарати.
За краката - писала съм за чудесния омекотяващ ефект на чист вазелин. Като на бебе стават петите, меки и гладки. Най-обикновена пемза ползвам и после вазелин, на Кройтерхоф, но може и с други марки да се пробва. На леко влажна кожа нанасям, той си попива.

# 628
Имам този комплект, но аз ли не правя нещо както трябва стъпалата ми става адски сухи след него и не постигам хубави резултати. При майка ми действа и тя е супер доволна. За около 5-6 пъти мисля стига, аз покривам и възглавничките на пръстите и на стъпалото.

# 629
  • Пловдив
Да вече си купих този крем ,който го препоръча една дама в групата. Надявам се ,да помогне.
И чакам някой да сподели хубав сух шампоан за коса. Косата ми е суха по принцип, но в корените ми се омазнява. Това го наблюдава от около месец. Миех косата един път в седмицата преди,  сега трябва да я мия два пъти в седмицата.

Общи условия

Активация на акаунт