Препоръчано и изпробвано от магазини dm - тема 29

• 58 017
  • 776
  •   1
Отговори
# 600
Какви са тези парцали? Може ли линк или снимка? Благодаря!

# 601
Момичета, имам пратка за вземане от магазин до 14.08 (утре). Това включително тази дата ли е? Благодаря.

# 602
  • софия
Какви са тези парцали? Може ли линк или снимка? Благодаря!
Тук има за различни повърхности. Предстои ни организиране на квартира и купих различни, че ми се свиди да носим тези на Тапър.

# 603
  • Пловдив
Темата на следващия лайф 20.08. - Натурална козметика - дар от природата

# 604
Аз много харесвам тези на Профисимо:

За стъкла и подобни повърхности - почиства идеално и само с вода, след това изсъхва без следи. Показва, че са изчерпани, но от този тип сигурно има и подобни:

За баня (но идеално почиства сушилнята също):

# 605
  • София
Покрай пътуванията, бях забравила, та да се похваля - една от спечелилите съм от комплектите на Sundance! Grinning Grinning Върнала съм им на мейла от кой магазин предпочитам си го взема, дали вече мога, някой друг има ли спечелил?

# 606
Браво, честито, Аня! Hug
А как го спечели?

# 607
  • София
Излезе ми първо във фейсбук, иначе си е от игрите на dm. Имаше кратък въпросник, от сорта на "кой ви е любимия продукт на Sundance и защо".
https://www.activebeauty.bg/igri-s-nagradi/

# 608
# 609
Много добро преди малко изпробвано :

# 610
Търся някакъв продукт за омекотяване/ премахване на кутикули/ кожички по ноктите.
Имам бързорастящи нокти, тези кутикули ме влудяват- ако реша да се лакирам, пада едно чегъртане, стъргане, чак си нарушавам горния слой на ноктите.
Дори киснене във вода не помага, толкова здраво са залепнали отгоре.

Последна редакция: ср, 20 авг 2025, 19:25 от Mateah

# 611
  • Пловдив
Mateah, пробвай с някакъв омекотител или масло за кожички. Да постоят докато омекнат и после задължително избутваш и ако се налага режеш кожичките. Ако всяка седмица правиш упражнението,  ще се "култивират" и няма да те затрудняват много.

# 612
# 613
3 талона получих. Дано утре има нещо по- интересно

# 614

Общи условия

Активация на акаунт