Препоръчано и изпробвано от магазини dm - тема 29

• 58 017
  • 776
  •   1
Отговори
# 585
  • София
Тази година ползваме слънцезащитна на Sun Dance 50 фактор, Ultrasensitive. Всички сме със завиден тен, нямаме изгаряния, нанасям на мен и детето по няколко пъти (таткото не иска). Не че имам нещо против, но при 50 фактор си мисля, че кожата остава почти бяла. Миналата година се коментираше, че са много добри, нямат Октокрилен и затова сега заложих на тях. Добри ли са наистина или имат пропуски в защитата?

# 586
Според мен щом почернявате, няма добра защита. Хубаво е, че не сте изгорели.

# 587
Тази слънцезащита не съм я ползвала, но с Нивеа 50 фактор, за лице, ми остава бяла кожата. Вярно, че не си пека директно лицето, и това има значение.

# 588
  • Mostly in my mind
Е,как да няма защита. Не е ли важното,че не са изгорели. Не е ли добре и да почернеят направо?
Винаги съм си мислела,че защитата е от изгаряне, не от почерняване.

# 589
Слънцезащита пази от УВ лъчите. Почерняването за мен е относително.
2 деца мазани от главата до петите с 50 фактор, но с продукт от аптеката, еднакво време прекарват на слънце, единият черен, та черен, другият все едно слънце не е виждал. Изгорели няма.

Ще препоръчам нещо нестандартно за темата. Grinning
Този нож се оказа неочаквано добро попадение, реже домати, меки праскови и всякакви плодове без да ги мачка. Много съм доволна.
https://www.dm-drogeriemarkt.bg/profissimo-nozh-s-valnoobrazen-r … 067796076721.html

# 590
  • софия
Кои парцали за чистене бяха хвалени? Евхен?

# 591
Е,как да няма защита. Не е ли важното,че не са изгорели. Не е ли добре и да почернеят направо?

Защитата е от УВ лъчите. Тенът е реакция на кожата към УВ лъчите. Няма “полезен” тен. Единствено с автобронзанти може да имаш по-безвреден тен, но там пък зависи и с какво са блъскани. Та, да, щом са почернели, не са били защитени добре. Изгарянето вече наистина е относително и си е до човек.

# 592
Изгарянето зависи от нивата на витамин Д.
Може да почернееш при нормални стойности, без изгаряне. Но тен с висок фактор не ми се струва възможно.

# 593
  • пустинята Гоби
Моите деца са мазани постоянно с 50 фактор Нивея и са с траен тен. На едното, което е много бяло му бяха изгорели ушите, че не бяхме сетили да ги мажем (подстриган е, а преди беше с дълга коса).

# 594
  • русе

Този парфюм има ли го в Българският дм?

# 595
  • Deutschland
Не знам дали ги има в ДМ България, но при мен трайността клони към 0, въпреки хубавия летен аромат.
Във фешън дейс гледам има на марката парфюми на безобразна цена, но точно този не.

# 596
  • Mostly in my mind
Не, няма го.

# 597
  • София
Аз пък искам точно такава слънцезащита! Хем да не изгарям, хем да не оставам бяла. При мен това е супер сложно, освен, сигурно, ако не се преместя цяло лято на морето. Grinning Grinning (Което би било супер!)

# 598
За чистене на какво? Simple Smile

# 599
  • софия
За чистене на какво? Simple Smile
За всичко. Вече купих 5-6 модела.

Общи условия

Активация на акаунт