Препоръчано и изпробвано от магазини dm - тема 29

• 56 388
  • 776
  •   1
Отговори
# 720
  • София
Нищо му няма. За първи път получавам рициново масло с два вида четчици.
Да, защото се ползва за сгъстяване на веждите и миглите. Simple Smile Но малко производители си правят труда за детайлите.

Момичета ,кои продукти на Balea Med използвате и сте доволни?
Душ-гела, за чувствителна кожа помага.

# 721
Взех таблетките на денк мит за пералня и използвах талона за дм марките.

# 722
Имате ли вече впечатление от лимитираната серия цветоулавящи кърпички?
Искам и да попитам тези два препарата добри ли са?

От препарата с оцет и аз съм доволна.
Мирише ужасно на оцет,но черната гранитна мивка в кухнята ми става като нова с него.

# 723
От години ползвам това почистващо мляко. Не оставам без него и е най- ползваният препарат

# 724
И аз съм много доволна от това почистващо мляко. Икономично е и чисти много добре, идеален заместител на Циф, а цената е без коментар.

# 725
Глас и от мен за кремообразния препарат, ползвам го за различни повърхности - баня, термоплотове, загорели съдове, котлони. Не купувам вече скъпи препарати за стъклокерамика.

# 726
  • пустинята Гоби
Имам този препарат за баня и хем знам, че не харесвам точно тези продукти на Денкмит, ама след години пауза го купих. Не ми харесва, нищо не чисти (бяла баня, бели фуги). Млякото и аз го харесвам.

# 727
А кой е препарата с оцет?

# 728
# 729
Случвало ли ви се е да ви дръпнат два пъти пари от картата?
На 23-ти направих поръчка с експресно взимане. Дръпнаха ми цялата сума, но ми върнаха 10 лв, че имаше липси. И днес гледам, че отново съм на минус със същата сума, която е на касовия бон (хх лв минус тези 10). Писах им във формата за съобщения и чакам отговор, но е много неприятно. Хванах го, защото става въпрос за близо 200 лв, но ако някой път говорим за 20/30 лв, може и да не ги отразя.

# 730
  • София
Май съм единствената, която не харесва кремообразния препарат, както и препарата с оцет.
Първият много се маже, доста далеч е от Циф според мен.
А вторият - освен миризма на оцет, друг ефект не видях. Много слаб.

# 731
Замислихте ме с тия препарати. На Medix Razor ли да си седя? Thinking

Аз за тия кърпи се чудя, имам останали някакви, купувани от Лидл (60 бр. в пакет), обаче с постоянно вдигащите се цени не знам кога и на колко ще се появят следващия път.

# 732
Препарата с оцет е хубав, но е приложим само за остатъци от сапунени петна или петна от варовик по стъкла и смесители.
Аз мия душ кабината с него и съм доволна, светва. Най-хубавото е , че няма задушаваща миризма.

Но пък не харесвам пяната им за тоалетна с лимон. Освен , че опръсква всичко наоколо , не чисти добре.

# 733
И аз не харесвам пяната. Доместос си е топ.

# 734
Пяната и на мен не ми хреса- добре че взех само една и нямам търпение да свърши.
Наистина нямам друго за чистене в банята, освен мръсните фуги на пода и петна от сапун. Нямам варовикови наслагвания или петна.

Общи условия

Активация на акаунт