Препоръчано и изпробвано от магазини dm - тема 29

• 56 378
  • 776
  •   1
Отговори
# 735
Май съм единствената, която не харесва кремообразния препарат, както и препарата с оцет.
И аз не ги харесвам. Кремообразният не е лош, но спрямо Циф иска тъкане и говоря за мивка в банята, която се мие често и няма варовик. Препаратът с оцет не е нищо особено.
Пяната за тоалетна също не е кой знае какво. Да, евтини са, но и с нищо не блестят.
Показаният спрей за баня едвам го дочаках да свършу, ужасно миришеше.
На Лидл препаратите са по-сполучливи.

# 736
  • София
Нямаше от препарата на Фрош за баня и купих този на Аякс,надявам се да е хубав.Двоумих се между него и един на Пропър…

Тези дни ще запретвам ръкави да чистя основно,а така не ми се занимава. Лятно ми е, не ми се тръгва от морето и ми става едно такова тъжно, че лятото  е към своя край. 😌

# 737
# 738
10% отстъпка....Евала
Значи няма въобще да се включвам на лайфа.

# 739
Имате ли някакъв телефон, на който мога да позвъня? Не са ми отговорили на съобщението днес цял ден за надвзетите пари. Много е неприятно и дразнещо и искам да говоря с човек, а не да пиша мейли.

# 740
Ваня, на този имейл ли писа:

# 741
За такова нещо май по-добре да си е писмено комуникацията, а не рекъл-казал.
Но аз бих се опитала и с банката си да се свържа, защото проблемът може изобщо да не е от ДМ а от нея.

# 742
Да, на този имейл.
Не се замислих да говоря с банката. Утре ще им звънна. Реално позволяват два пъти една и съща транзакция. Първия път ми дърпат 196 лв и при липса на продукт ДМ ми връщат 10 лв и втори пъти са ми изтеглени 186 лв. Благодаря, утре ще звъня и на банката. И все пак е дразнещо за такова нещо да чакам 2/3/5 дни отговор от ДМ. Все пак не ги питам кога ще заредят изчерпан продукт.

# 743
  • Под Слънцето
Отиваш си в банката и пускаш ОСПОРВАНЕ  на транзакцията. Има спец. бланка. Поне ДСК имат когато ми се случи.

# 744
Ваня, това е проблем от страна на банката. С нея комуникирай.
Коя банка е?

# 745
  • София
Изчакайте няколко дни, би трябвало сумата да е само блокирана при втората трансакция, ще се деблокира,  и отново ще бъде разполагаема по картата. Ако наистина е два пъти дръпната от картата, след осчетоводяването й, тогава идете в Банката и подайте искане за оспорване на трансакция (банков служител съм).

# 746
Е, така вече с всем друго звучи... Не е същото като дублирана транзакция, както звучеше отначало.
И аз мисля че е просто блокирана сумата и изобщо не е стигнала до ДМ, като нищо ще се е разрешил проблемът докато се свърже с някой който да каже с точност какво и как.

# 747
Уникредит е банката.
Ето така изглеждат движенията.

Утре ще звъня на банката. Тъпото е, че клона до нас е със стълби, а съм с бебешка количка и трябва да моля мъжа ми да излиза от работа, за да се занимавам с нещо, което не е по моя вина. Ще се опитам да станат нещата без да ходя до банката.
Съжалявам за мрънкането, ама няма на кой да се оплача 😀

# 748
  • русе
От коя пинсета за скубане на вежди[)сте доволни?

Последна редакция: ср, 27 авг 2025, 22:57 от искренчето78

# 749
Може ли да препоръчате мляко/лосион за тяло, което подхранва и омекотява кожата? Предпочитам да не е силно парфюмиран. Благодаря 💐

Общи условия

Активация на акаунт