Препоръчано и изпробвано от магазини dm - тема 29

• 56 406
  • 776
  •   1
Отговори
# 750
От коя пила  (за скубане на вежди[)сте доволни?
Пилата е за нокти. Вежди се скубят с пинсета

Лосион за тяло на Микса харесвам аз. Мирише на чисто, омекотява кожата и не лепне, а попива бързо

# 751
Имате ли някакъв телефон, на който мога да позвъня? Не са ми отговорили на съобщението днес цял ден за надвзетите пари. Много е неприятно и дразнещо и искам да говоря с човек, а не да пиша мейли.

Писала съм на имейла по друг въпрос, отговарят мнооооогооооо бавно. Съпорта им е нает от български пощи, вероятно.

# 752
Аз съм пусала веднъж за два липсващи продукта от поръчка, но не ми отговориха. Не ми се занимаваше, защото бяха от тези бебешките паучове по лев и нещо..

# 753
Аз пък съм много доволна, два пъти съм писала, бързо ми отговориха.

# 754
Може ли да препоръчате мляко/лосион за тяло, което подхранва и омекотява кожата? Предпочитам да не е силно парфюмиран. Благодаря 💐

И аз препоръчвам на Микса, това с уреа.

# 755
Здравейте!
Бихте ли споделили мнение за Комплекс от хранителни фибри ProDarm 3в1, 200 g:
https://www.dm-drogeriemarkt.bg/mivolis-kompleks-ot-hranitelni-f … 067796168518.html
Благодаря!

# 756
За назъбените ножчета https://www.dm-drogeriemarkt.bg/profissimo-nozh-s-valnoobrazen-r … 067796076721.html да попитам според вас за лични прибори стават ли или се ползва като масов нож. Мисълта ми е да наредя 4 бр и да се ползват за пици 4 броя както са местата на масата ми и чиниите за пици. Удачно ли е това или ще е грозно като е с пластмасова дръжка.

# 757
На мен би ми било грозно масата с такъв нож.

# 758
  • София
Здравейте!
Бихте ли споделили мнение за Комплекс от хранителни фибри ProDarm 3в1, 200 g:
https://www.dm-drogeriemarkt.bg/mivolis-kompleks-ot-hranitelni-f … 067796168518.html
Благодаря!
И аз ги загледах. Не съм ги купувала, но по съдържанието си е основно овкусен хуск. Simple Smile Аз го ползвам чист в разни кето печива, рядко като слабително си забърквам и пия само хуск. Този според мен е с тази цел - да се приема директно чист за фибри. Хубавото е, че е овкусен със сукралоза. Ако някой го ползва, да сподели за вкуса, ще ми е интересно. Simple Smile

# 759
  • Под Слънцето
Ами то пише- с вкус на ябълка Wink
Може да го взема , че съм на такава вълна, но аз купувам насипен хуск от био магазина до нас

# 760
  • София
Да, видях, че е ябълка. Simple Smile Ама покрай спортните добавки на синовете знам, че някои плодови вкусове са голяма химия. Би трябвало dm да са се постарали да е натурално.

# 761
  • оттам, откъдето започва България
Талон 10% отстъпка върху цялата сметка би ли се съчетал с талон 15% на марка ДМ? Thinking

# 762
Талон 10% отстъпка върху цялата сметка би ли се съчетал с талон 15% на марка ДМ? Thinking
Слагай в количката и виж.
Вече само така проверявам.

# 763
  • оттам, откъдето започва България
Не мога, не е моя картата. Relaxed

# 764
Съчетава се. Първо ти намаля 15%, после 10, не се сумират.

Общи условия

Активация на акаунт