Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво представляват контракциите по време на бременност и как да ги разграничим от други усещания в корема?
Как да приготвя козунка?
Какво представляват контракциите и как могат да бъдат открити?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво представляват контракциите по време на бременност и как да ги разграничим от други усещания в корема?
Контракциите по време на бременност са усещания за стягане и втвърдяване на корема, обикновено ниско в корема. Те могат да бъдат болезнени и се усещат като стягане, което може да бъде болезнено. Те могат да бъдат открити чрез ехографски преглед от лекар. Контракциите по време на бременност са свивания на коремните мускули, които могат да се усетят като усещане за пристягане или болка в корема. Те могат да бъдат краткотрайни и преминават. Ако контракциите станат болезнени или се усещат повече от 10 пъти на ден, е препоръчително да се консултира лекар. Контракциите по време на бременност са свивания на коремните мускули, които могат да се усетят като усещане за пристягане или болка в корема. Те могат да бъдат краткотрайни и преминават. За разлика от другите усещания в корема, контракциите се усещат като остра болка отляво, отдясно, ниско долу или в средата под пъпа. Ако контракциите станат болезнени или се усещат повече от 10 пъти на ден, е препоръчително да се консултирате с лекар.
-
Как да приготвя козунка?
-
Какво представляват контракциите и как могат да бъдат открити?
-
Какви са изследванията цитонмазка и влагалищен секрет?
-
Какво представлява микробиологичното изследване по време на бременност?
Абе, ще го измислим някак!

,щото ми казаха да пия Малтофер, а аз пийнах малко и спрях. Ама много са гадни
И в работата "малко"
ме побъркват де...и накрая ще изпуша съвсем!!!
, най-тъпото е, че ми се пуши!!! А съм ги спирала и за няма нищо...И биричка си пийвам 
съм направо. 
За Великден ще папаме агнешко, козунаци няма да правя, но ще измайсторя и някоя тортичка. Абе откакто съм бременна и като видя нещо така ми се дояжда, ама ми се яде, особено откакто не ми се гади. Ей сега гледах торти за РД на малкия и веднага ми се дояде. 

и такава празнична и великденска, направо супер е
и само как си подредила сайтовете, сега ще се захвана да ги изчета и разгледам вече всичките
, че роклята след някоя и друга седмица може и да не ми става вече