СЕПТЕМВРИ още е далече, а бебо смело рита вече!

• 12 852
  • 284
  •   1
Отговори
# 60
Честит празник на всички именници!
Мили мами отдавна не съм ви чела, но нямам никакво време, защото започнах работа.Другата седмица последно ще ходя няколко дни и после излизам в отпуска до момента,когато ще трябва да излизам в болнични преди раждането и тогава се надявам да ми остава повече време,за да мога ако не пиша редовно то поне да ви чета редовно.
На всички,които имат болки или някакво кървене /като мен/ искам да кажа да си почиват повече и ако имат възможност да прекарват повече време в легнало положение,защото това наистина помага.Естествено ако е нещо сериозно лекарят ще прецени дали трябва да се вземат и някакви хапчета.Аз поне не се разминах с пиенето на хапчета,колкото и да ми се искаше.
Сега ще ви оставям,че след малко трябва да излизам да купя цветя,защото довечера сме на имен ден.
Още веднъж ви желая весел празник и усмихнат и спокоен ден!

# 61
Ами излиза че и аз получавам от време на време контракции newsm78 Едно такова свиване на коремните мускули, коремът ми го усещам за малко като камък. Ама при мен това е съвсем за кратко и след това минава. Ако тръгна да ходя на лекар, като  започне прегледа вече отдавна няма да има какво да покажа newsm78 Ами засега карам така, пък засега всичко е наред, дано и да продължава така  Praynig

# 62
  • София
Честит празник на всички и наи-вече на именничките   bouquet   bouquet   bouquet
Да сте здрави, усмихнати и красиви бремелинки  Hug
Heureuse, ако имаш повече от 10 такива контракции на ден или ако станат болезнени, трябва да отидеш на лекар. Не е необходимо да отидеш с контракция, това всъщност е почти непостижимо  Simple Smile Засега си почивай повече и дано да нямаш никакви проблеми!

# 63
  • Бургас
Честит празник на всички именици! Желая много здраве, късмет и усмивки!
На мамите, които питат за болките да Ви кажа за моите контракции. Видяха се на ехографа, защото имах в момента на прегледа. При мен са като силна рязка болка в ляво, в дясно, долу ниско, в средата под пъпа. И доктора каза че имам много силни контракции, но ми огледа шийката на матката и каза да не се притеснявам, нямало опасност от изхвърляна на бебето. Каза да си направя микробиологична урина и вагинален секрет - микробиологично изследване, защото можело да са от инфекция контракциите. Но аз съм със страшно много хапчета неоксид 1 - на обяд, по 1/2 спазмалгон -3 пъти дневно, сутрин и вечер по 2 бускулизина, 3 по 1 но-шпа и магнерот 2 сутрин, 1 на обяд и 2 вечер. Каза ми да не се притеснявам. Не ми препоръча да лежа задължително. Така че при всеки явно е различно. Но аз съм спокойна, нищо че съм с толкова много хапчета. Мързелувам сега събота и неделя, щото от утре пак на работа. Така ми омръзна вече тая работа, ама няма начин. Пазете се и повече положителни емоции ви пожелавам.

# 64
ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН, FEMININE!
БЪДИ ВСЕ ТАКА ВЕСЕЛА И УСМИХНАТА, МНОГО ЩАСТЛИВА МАМА И ЛЮБИМА!

# 65
чЕСТИТ ИМЕН ДЕН НА ВСИчКИ ИМЕННИЦИ чЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА КАТРИН7!
ЖЕЛАЯ ВИ МНОГО ЛЮБОВ УСМИВКИ И СЛЪНчЕВИ ДНИ

bouquet

Последна редакция: нд, 01 апр 2007, 18:46 от cherry_spa

# 66
Честит празник на всички именници с имена на цветя!
  bouquet Two Hearts smile3525Ани-Бани много работа бе миличка, затова рядко се включвам. Но честичко ви чета, което ми изяжда времето за писане. А след работа мисля само за сън Grinning

Ами СУЕ е скоростта на утаяване на еритроцитите и по- принцип в нормална ситуация максимум стойността е 20, а при мен е 35. Ако е завишено СУЕ-то говори за някакво възпаление, но при бременните принципно е по- високо. При вас какво показаха изследванията? Това мира не ми дава и чакам утре с нетърпение да разбера дали всичко е ок?!?

# 67
Привет, момичета! Честита ви Цветница    bouquet  Честит РД на   katrin7 - с пожелание за много усмивки и сладко бебче на септември!  smile3525 Тъй като говорите за контракции, означава ли, че острата пронизваща болка е също контракция /тъй като някъде четох, че контракциите били нещо като усещане, че те пристягат с колан/  newsm78  newsm78 
Lillebi , референтините граници на СУЕ са от 0 до 12, моето е 14, т.е. също е по-високо, каквото и да значи това...  Хубав празник на   katrin7 и на всички вас !  Heart Eyes
АНИРИ, ако прецениш, че си заслужава, можеш да добавиш в първата страничка една книжка на д-р Спок /в ел. вариант/ - Грижи за бебето и детето - виж тук за какво иде реч http://www.e-bookbg.com/index.php?option=com_docman&task=doc … ails&gid=1777. Извинявам се, ако вече я има горе. Аз ще я принтирам и сядам да чета Simple Smile

Последна редакция: нд, 01 апр 2007, 19:48 от vesela_123

# 68
ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН НА ВСИЧКИ МОМИЧЕТА С ИМЕНА НА ЦВЕТЯ!   bouquet

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН,katrin7!  bouquet

На всички желая здраве,спокойна и безпроблемна бременност и много слънчево настроение и усмивки!

# 69
Честит празник на всички с имена на цветя  Hug Ч.Р.Д. на katrin7   party023

# 70
  • Sofia

Честити празник на всички именници и цветя!

Честит рожден ден Катрин!

# 71
Толкова много писах и то взе, че изгасна тока...Simple Smile Та празнувах малко на свещи и тиха музика от плеар. Романтика Simple Smile
Честит имен ден , вече отминал, на всички мами с имена на цветя! Много благодаря за пожеланията за рождения ми ден. Той мина в спокойна домашна обстановка, макар че на мен ми се искаше голям купон. Все пак е кръгла годишнина Simple Smile Но отложих купона за по-късно във времето.
Лека нова седмичка ви желая!

# 72
  • София
Ама и аз съм един заплес  ooooh!
Катрин, Честит Рожден Ден с един час закъснение   bouquet   bouquet   bouquet
Желая ти дните ти да са изпълнени с истинска любов, искрена радост и реални чудеса  Grinning И разбира се да получиш най-прекрасния подарък през септември

# 73
Благодаря, за включването в списъка  bouquet - само, че нали съм отнесена явно съм забравила другите подробности Embarassed - 27г, Варна, първо дете
Честит имен ден на празнувалите на патерица, но вчера имах много задачки и 1 чистене на вилата, от което съм като разглобена ooooh!

# 74
Благодаря ви, момичета Simple Smile
Благодаря ти, Сминсчо  Hug
И аз да честитя днес на патерица  Mr. Green
Да сте весели, красиви и спокойни през бременността, а септември да ви донесе сладки, малки и здравички подаръчета  Hug
И аз като basilisk не смятам да правя амниоцинтеза (ако бъркам наименованието сори  Embarassed )
Звънях на доки да я питам, че май минава времето, когато трябва да се направи и тя ми се скара, че съм младо момиче и да не мисля за такива неща. И без това нали ме гледа на 4Д ехограф и видя, че всичко е ОК. Така, че ми каза да не се затормозявам излишно.... и така смятам да направя Simple Smile
Иначе петък гледахме един диск с 4д запис на една малка красавица в 21 седмица. И да ви кажа... малко ме е срам за твърденията ми, че не се вижда нищо  Blush Щото и на записа беше така .... само че след обстойно обяснение кое какво е ми стана ясно, че го виждах същото и в Майчин дом ... само дето не го различавах много. Така, че момичета ... и там е добър явно 4Д-то....  Blush
Тя и мамата, която ни донесе диска да го гледаме ни вика, че трябвало да го гледа 4-5 пъти докато разбере кое какво е  Embarassed
За козунаците ... ние сме дали поръчка във Виница ... в хлебарницата.... просто са невероятни с козунаците направо ... че не смея да опитвам в последния момент, че да не разваля празника  Mr. Green
Ани, той мъжо ми затуй ли искаше да ми купува едно дръвче мандаринка с плодчета за Цветница  Mr. Green

Целувам ви всички и ви прегръщам  Hug

Ей, щях да забравя да честитя рождения ден на Катрин със закъснение   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт