СЕПТЕМВРИ още е далече, а бебо смело рита вече!

• 12 977
  • 284
  •   1
Отговори
# 90
  • Sofia
Мише споко бе ... ако обичаш кис. мляко знаеш ли какво истинско и невероятно вкусно става, като си подквасиш ... аз редовно си правя, мама ме снабдява с дом. пр. мляко и аз половината го изпивам студено и без нищо ммммм.... а другата половина подквасвам и е трепач кис. млекце. Crazy 

# 91
Да бе, Моренка, ама 3 кила ко да ги правя!!! Ние с мъжо литър мляко го пием 3 дни!!! А кисело не ядем. Тя жената от доброта и загриженост, ама много ме впечатлиха количествата - дето се вика - като за бременна е пазарувала  Grinning

# 92
Привет, момичета! Преди малко се връщам от учлището на сп. 9 месеца - днес темата беше супер интересна за мен - Къпане, кърмене и ообличане на бебето  Hug Беше една  млада акушерка, която води лекции в "ма-ма", която говореше много увлекателно и беше готина. Подаръци - чаша на Авент и подплънки за кърмачки Mr. Green Мирта, моят съвет е да си направиш цитонамазка и да ти вземат влагалищен секрет. Анири, кви са тия вълнуващи приключения в ЖК-то Shocked Ама си ходи и на друг док и да не ти пука  Mr. Green  Мами-дами, аз изчезвам, че закъснях за зъбар Mr. Green

# 93
  • На тавана. С Карлсон и Дребосъчетата.
Анири, мила, от няколко места чух, че в тази болница още цари хаос, но да се надяваме, че ще е само временно. Все пак всяко начало е трудно. Мери се вкъщи, мен миналата бременност никой не ме е мерил. Това не е кой знае какво. Важното е че в крайна сметка всичко с теб и бебо е наред. Относно изследванията, надявам се, че не са ги объркали чак толкова, но ако искаш за твое успокоение си пусни една кръвна група.

Наистина са още малко неориентирани и недостатъчно организирани. Аз меренето вкъщи си го практикувам от началото. В крайна сметка искам да видя общо колко кг ще е разликата отначалото докрая, а не да си правя експерименти кой кантар какви цифри показва, и то при различен антураж по мен. Абсурдна ми беше реакцията на тази сестра просто - та това коментирах. Wink Mishoka май е права за самочувствието на лекари и сестри...

А за кръвната група, ще видя до ден-два как гледам на цялата ситуация и ще реша дали да си пускам още една.

# 94
  • Sofia
Мише кофти щом нито прясно ви върви нито кис. харесвате ... пък аз междувременно звъннах на мамчето да поръчам нова доза, че се присетих, че време да си подновя запасите. Grinning   Бъркай тогава крем карамел за да оплзотвориш млякото, там отива бая... или пък макарони на фурна ... или тортичка с кроасани и крем карамел  си забъркай мммм.... все вкусотии според мой вкус Grinning

Весела, ако е била Надя Желева потвърждавам, че много увлекателно говори.  Simple Smile 
Аз пък довечера съм на зъбар...  пломбират ме и ми е последно ихааа... Crazy

# 95
  • София
Здравейте момичета! Честита годишнина на katrin7 и Честит имен ден на всички именнички като мен, малко със закъснение   bouquet

Анири, ти сериозно ме накара да се замисля за тази Токуда. И аз тази сутрин ходих да си взема 2 изследвания на сина ми от микробиологията. По принцип резултатът е това, за което се съмнявахме, но пък както казваш, че грешките не са инцидент, значи на всеки може да се случи. За кръвната група не се притеснявай, независимо какво изследване им занесеш, при приемането за раждане, особено ако си се насочила към Шейново, задължително отново ще ти вземат кръв за определяне на кръвна група в тяхната лаборатория. Просто те не се доверяват на външните резултати и задължително си правят в тяхната лаборатория. Така че не се притеснявай и си спести едно боцкане.

А разказа ти за килограмите ти направо ме разби. Ти изглеждаш толкова слаба, че не виждам къде можеш да ги събереш тези 64 кг.

Сега запретвам ръкави и започвам да меся козунаците, малко е раничко, но нямам търпение. После ще се похваля или евентуално оплача от резултата  Wink

# 96
Момичета , Благодаря за съветите  ще си направя и тези процедури щом се налага

# 97
kali, ти ме успокои - мерси за което! Не се психясвай сега и за изследването на сина ти! Че много главоломно започнахме да се шашкаме. Wink

Пък за килограмите, аз заформих коремче последния месец, но се надявам, че в него не се е настанила канара, та да тежи толкова. Mr. Green

# 98
Благодаря ви момичета, че сте с мен и стискате палци за леля ми. Операцията мина, но ... не е никак обнадеждаваща...сега трябва химиотерапия и после евентуално нова операция...не ни остава нищо друго освен да се молим за нея да се оправи... Надявам се.
Съжалявам за негативните емоции, които внасям в хубавата ни тема.
Анири няма смисъл да си правиш нови изследвания, кали много точно ти е описала защо. А за килцата, няма как да не усетиш, ако качиш 8 кила. каквато си слабичка, то с 8 кг отгоре, ами то никоя твоя дреха няма да ти ставаше, а ти още ги носиш нали Simple Smile
Мише свекърва ти показва завидна загриженост. Пиите мляко вместо вода или използвай идеите на Морена, страхотни са. И мойта свеки все ме кара да се тъпча:)
Моренка, утре няма да мога да дойда, а много ми се искаше. надявам се да има пак тази лекция по нанатък. Но на следващите лекции мисля да идвам. Ще ти пиша на лични, когато е сигурно и ще се видим там.
Ако случайно зачезна тези дни, момичета не се притеснявайте, просто съм заминала на гости на село преждевременно. За сега не е сигурно, но... може да пътувам тези дни, вместо в събота. Обичам да си ходя на село за Великден, там е страхотно и топличко ( на юг).
Приятна седмичка ви желая и още някоя мама да се включи при нас!

Последна редакция: пн, 02 апр 2007, 17:57 от katrin7

# 99
katrin7, много мъчно ми стана, като прочетох за леля ти! Бъдете силни и дано финалът е добър!  bouquet
Много, много хубави празници ти желая!  bouquet

# 100
Ей, Катрин, всички тук ще се присъединим към молбите ти леля ти да се оправи!!! И то колкото се може по-бързо!

Уф, как ти завиждам - дано да заминеш по-скоро на село. Мнооого е хубаво така. Ние чак в събота ще заминаваме.

Хайде, стискаме палци

# 101
  • морето и сините вълни :)
ехоооооо  bouquet  bouquet
Ко прайте бе мацкиииии  bouquet

Аз днеска цяяял ден по улиците-бях като отървана кобилка Mr. Green Crazy С майка обиколихме Килата  и пак се сдобих със много сладко сукманче за бременни  за 3 лв Mr. Green Blush BlushСега като се замисля голяма съм касметлийка-все ми върви да попадам на готини дрешки за бременни-направо чисто ново си е сукманчето и много се накфих като си го намерих Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green
С контракциите съм по добре-то затва днеска обиколих града #Crazy-сега метнах да готвя че мъжо кат дойде и няма нищо  #Crazy,шъ мъ хока #2gunfire Joy Joy Joy Joy Joy

Охххх Клара радвам се че ти е станал вкусен козунака-но аз ти препоръчвам да пробваш следващия път без машина за месене,ами да си използваш ръцете и ще стане супер козунака

Аз Моренката искам да запитам относно дозата за козунака-От тази доза  която си дала  колко козунака стават.Аз козунака гоплета  много сложно между другото правя си 4 дълги "пръчки" и ги слагам напреку.Абе много ми е трудно да ти обесня за плетенето-та сакам да си направя и едно Руло,Тази доза ще ми стигне ли за козунак и руло или трябва двойно да меся newsm78 newsm78 newsm78

katrin7- Hug Hugофф хич не обичам такива новини-Става ми мъчно...Дано да се оправи женицата Cry Cry Cry

ОООО Мишченцееее-ох да имах и аз толкоз месце у фризеро щях набързо да го изпразня---Ни у наща къща много го тачим месото особенно аз  chef  chef  chef bowuu bowuu bowuuГоляма съм МЕСОЯДКА  chef  chef
И млекце обичам всякво.......ммммм аз ти препоръчвам да  пиеш млякото вместо вода,По литър на ден .Поне няма да имаш проблеми с ВЦ-то Joy Joy Joy Joyкато мене hahaha hahaha

мацки изчезвам да си опъна кокалеца  малко Mr. Green Mr. Green

цунки и гунки от мене

# 102
Здравейте аз съм една от вас бременна съм на 17г.с. Втора бременност,казвам се Марияна на 33г. съм .Баткото е 10г. ще ми бъде приятно при вас ще ме приемете ли в отбора!Засега се чувствам добре .  bouquet Joy

# 103
Как само с пожеланията си и предизвиках още една нова мама да се запише. И още да се множим Simple Smile Добре дошла в нашия отбор mutra! Весело изкарване при нас, лека бременост и септември най-доброто и послушно бебче!

# 104
Добре дошла на новото мамче!
Абе, варненки, какъв як индийски магазин открих на Цар Освободител малко преди икономическия университет, но от другата страна на булеварда! Пълно е с дрехи, които стават за бременни. Направо не мога да си тръгна, пробвам пробвам. Накрая една зелена блуза си купих много свежа, но имаше и поли доста. Е, всичко е само по едно, няма размери, ама пък са все прилични нещата по мое мнение. Отдавна ми беше мерак да ходя на индийски, та сега ми дойде сърце на място.

Общи условия

Активация на акаунт