Докато всичко навън разцъфтява, нов живот в мен се появява. ~бебеправене 621~

• 33 925
  • 767
  •   1
Отговори
# 195
  • София
Тирамису, чакаме те с резултат на чхг от днес. Аз лично стискам палци да се е удвоил.

# 196
Шанталче, точно съм в бг мама да чета за извънматочните, и в редит четох, майкоо, вече съм почти убедена, че е това. Точно като моите странни нараствания, сърцето ми се сви от страх.
В 3ч успях да хвана един освободен час във Вита, та ще отида пак при Дойчиновски да ме огледа с ехографа и тогава ще пусна чхг-то. Не мога да работя от напрежение Grin .

# 197
  • На изток от Ада
Не трябва ли 48ч след предното чхг ?

# 198
Е, то че трябва, трябва, Наси, ама два пъти да ходя до болницата през няколко часа, ми се видя излишно. Така или иначе не вярвам стойността да е добра, така че едва ли ще остави място за съмнение. Ще пиша, като се прибера.

# 199
  • На изток от Ада
Пиши . Щам два пъти тря ясно .

# 200
Тирамису, чакаме вести!

# 201
  • София
Тирамису, моят съвет е да не четеш предварително. Ситуации колкото искаш има. Аз лично имам две биохимични, като втората беше със съмнение за ИМБ, но чхг така и не мина 400 и го писаха БХ. При моята ИМБ имах закъснение от 10 дена, след което тръгна кървене като при цикъл, чхг беше скромно над 120 и ми отне почти месец докато стигнем до операция. Други момичета имат съвсем различни от моята истории, като нещата са се развили много по-динамично. Мацката, с която лежах в болницата пък директно на операция беше стигнала, защото не е имала никакви съмнения за ИМБ.

# 202
Здравейте ,а моето ЧХГ при ИМБ Ббеше стигнали 830 ,и нямах никакви усещания че ИМБ,.Докато на не почна кървене и силни болки и веднага ме приеха в Пълмед ,но всичко се овладя .Успех желая не мислете за това ,може всичко да си е наред.Успех

# 203
Момичета, малко страничен въпрос... Преди почивка на морето, а и по време на самата почивка приемате ли пробиотици и какви? Аз след тия 2 антибиотика в рамките на 1 месец (довечера ми е последното хапче) стомаха ми естествено се разбута, а до почивката ни остават 10 дни. Чудя се как да изчистя тялото от цялата тая химия, която изпих и разбира се да не се притеснявам от чревни проблеми точно на почивката..

# 204
Аз пробиотици приемам с храната (ям килограми кимчи на седмица), а не като добавки. Но няма да ти навреди ако си вземеш пробиотици като хранителна добавка, според мен няма причина да го мислиш толкова.

# 205
Момичета, прибрах се.
Не се възцари голяма яснота, но според доктора е 95% вътрематочна, вижда на едно място удебелена лигавица и има съмнения, че това може да е плоден сак. Това е най-зумнатия и ясен кадър на удебелението:
Скрит текст:
Но на диагнозата си ми написаха неуточнена, извънматочна бременност, докато не се докажела вътрематочна.
Чхг излезе току що:
понеделник сутринта 584
днес късен следобед 934
Преди това беше 3 дена в плато, знаете.
Ще проследя чхг и в петък рано рано и после ме вика да ме погледне пак.
А утре сутринта ще отида и в Надежда. Надявам се Тихомирова да ми огледа тръбите хубаво, защото днес Дойчиновски каза, че нямало как да се види дали е там на този етап и не се мъчи изобщо.

Белийв, аз по принцип редовно си пия пробиотици, камо ли след антибиотично лечение. Само в полза ще са ти на морето.

Edit: изчислих времето на удвояване - 80 часа, което продължава да е притеснително.

Последна редакция: ср, 25 юни 2025, 16:45 от *тирамису*

# 206
Браво ,Тирамису ,успех желая и дано всичко се нареди ,и да има чудесен финал.

# 207
Тирамису, според мен е вътрематочна. Това си е сак, който за 930 чхг си изглежда ок. Не знам защо да го писали така на диагноза .... Чхг върви почти правилно , ясно е че не е бетонирано удвоение, но съм виждала и по-бавно растящи чхг-та по групите. Стискам палци, според мен това са добри новини!

# 208
Тирамису, изглежда обнадеждаващо, вижда се ясно тази точица, дано това е сакчето и всичко да се развие благополучно! Чгх расте добре 🤗
Аз продължавам да съм в очакване на кръвния, който реших да пускам утре сутрин. Днес направих домашен, но не беше с висока чувствителност и съответно беше отрицателен. Може и нищо да няма, но чакането ме терзае... Нямам търпение да имам някаква яснота утре.

# 209
О, тирамису, ама това не е никак лошо ЧХГ! Върви малко бавно, ама пък върви, аз почвам да се обнадеждавам!

Общи условия

Активация на акаунт