Докато всичко навън разцъфтява, нов живот в мен се появява. ~бебеправене 621~

• 33 933
  • 767
  •   1
Отговори
# 210
  • София
и според мен си е вътрематочна, стискам палци!

# 211
  • Замък сред облаците
Тирамису, не изглеждат толкова плашещи нещата, наистина. Иначе записват по-страшната диагноза, в случай на спешност да има инфо в системата и да те придвижат бързо за преглед, а все още не е визуализиран 100% сак все пак. По-добре презастраховка, отколкото обратното Simple Smile
Иначе щом вижда потенциален вътрешноматочен сак, просто трябва да го види добре оформен и пораснал - те си имат стандарти за това откъм размер и форма, за да са 100% сигурно в заключението си.

Аз минах през ЦКВБ при доста хвалената др Рачева. И по нейно мнение (като на АГ) стафилококите все пак не са страшни в такъв процент и не са опасен обитател. По нейно мнение леката промяна в секрета през ЛФ, което ми е основното оплакване е свързано с лек растеж на кандидата, която си седи упорито на дребни колонии без да прави активна инфекция. Изписа ми в рамките на 2 цикъла профилактика с макмирор (3 дни след менструация и на 18 ден след О). И на 3 цикъл да ида за контрола при нея да погледне под микроскоп секрета. Можем да продължаваме с опитите междувременно.

# 212
АА по колко дни трябва да слагаш макмирор?

Тирамису дано всичко се развие добре!

Успех на всички!

# 213
  • Замък сред облаците
3 дни след края на кървенето и един ден след овулацията.

# 214
Тирамису, стискам палци всичко да е наред и ти го пожелавам от сърце. От известно време съм само наблюдател в темата, но следя историята ти и се надявам на щастлив финал! Hands Pray

Последна редакция: ср, 25 юни 2025, 22:13 от Soulshock

# 215
Тирамису, и аз се включвам в стиснатите палци за най-положителния развой!

Следя напоследък само, нямам какво да напиша, но днес излязоха кариотипите и са нормални, та да се похваля поне с това. Иначе този месец сме в бокса и си чакам някога цикъл.

# 216
Тирамису, стиснати палци имаш и от мен!
Според мен също се вижда малко сакче.

# 217
Тирамису, и аз стискам палци за теб и за новия живот, който носиш!

# 218
Успех Тирамису! Дано всичко е наред 🤗

# 219
Момичета, благодаря ви за положителните мисли и стиснатите палчета. Оставам с впечатление, че повечето смятате, че има шанс да излезе бременност с ембрион ли? С моите ниски и недобре развиващи се чхг-та? Аз си мислех, че се боря за вътрематочна без ембрион, само да не е имб Frowning1 .
Аз не тая надежда, даже съм спряла преднизилона и фраксипарина. Реших, че няма смисъл след резултата в събота.

Иначе минах и през Тихомирова, еми и тя не се взира в тръбите, видя мнителната точка, на нейния ехограф още по-имагинерно изглеждаше. Каза същото като Дойчиновски, на този етап не може да се каже, дали е вътрематочна, щом не се вижда истинско сакче с жълтъчно мехурче. И при имб си има подобен псевдосак. Да съм си преценяла след утрешното чхг, дали да заминавам на круиз.

В пълен ступор съм и не знам, какво да правя. Май ще започна да си оправям багажа и утре ще решавам. От една страна си казвам, нищо не ме боли, с това ниско чхг, едва ли ще стане нещо фатално. Най-вероятно просто не се развива ембрион. От друга, дори и мисълта да започнат болки докато съм в открито море и да трябва да ми оперират спукана тръба, ме ужасява.
И сега какво?

# 220
  • На изток от Ада
Колко дни е круиза?

# 221
  • София
Тирамису, мисля, че при mommy също имаше такова бавнонарастващо чхг. Според мойте познания с доплер може да се види дали има нещо в тръбата, ама може  би в по-напреднал етап. Поне при мен така го видя докторката и само го потвърдихме с чхг-то.

# 222
1 седмица е, Наси, трябва да се качим в събота от Германия и следващата събота се връщаме обратно на същото пристанище. Но летим един ден преди качването и един ден след слизането.

# 223
Шантал, при мен също го видяха с доплер в тръбата на ЧХГ под 400 дори. Но ако има шанс бременността да се развие добре не е добра идея да го правят, че е само ненужно облъчване. При мен бяха сигурни, че е ИМБ тъй като ЧХГ-то не само, че не растеше правилно, но и намаляваше и после се покачваше, та знаеха, че където и да е за махане. А и бяха почнали острите болки, та ги насочих поне в коя тръба да го търсят. При mommy по мои спомени ЧХГ се удвояваше на 70 часа.

Тирамису, според мен си е вътрематочна, но просто и на лекарите не им се рискува да го кажат и после да се окаже, че са сгрешили. За развитието и аз нямам много надежди, но ще ти стискам палци до последно! Flowers Four Leaf Clover

# 224
А всеки ехограф ли има доплер, как ли ще прозвучи, сама да си го поискам утре? В крайна сметка, шансове за нормална бременност почти няма.
Така е, Фей, mommy ми беше писала нейните чхг-та и история още миналия декември и сега отворих отговора й да проверя. Нейните удвоявания са си били в рамките на под 72 часа, което пак си се води в норма. При мене е ту над 100 часа, ту 80. Това в никоя норма не влиза.

Общи условия

Активация на акаунт