Докато всичко навън разцъфтява, нов живот в мен се появява. ~бебеправене 621~

• 33 934
  • 767
  •   1
Отговори
# 225
Всеки ехограф има доплер, не пречи да попиташ, а лекарят ще ти каже дали според тях има нужда.

Аз стойностите на mommy също март месец ги гледах, защото за съжаление много близка приятелка мина през КЯ тогава и се опитвахме с нея да сравним докога можем да се надяваме, че може се появи ембрионче. Нейните се удвояваха съответно на 57-63-93-121-220 часа и накрая в 9-та седмица й поставиха окончателно диагнозата КЯ и си я пратиха вкъщи да си ближе раните.

# 226
  • Замък сред облаците
Всъщност около 96 часа удвояване също се приема за норма. Всеки УЗ има доплер, да.

# 227
тирамису, аз не вярвам да е ИМБ, щом са видели сакче, макар и много малко. При мен в 4+5 пак с притеснения за ИМБ Калчев видя същото такова сакче и ме успокои, че няма да е ИМБ. Натам знаете историята как се разви. Ти си прецени за круиза, ако отидеш сигурно ще ти е притеснено. Положителното е, че ще можеш да останеш сама да си помислиш.

Последна редакция: чт, 26 юни 2025, 23:13 от mommy22

# 228
  • На изток от Ада
Вижда се моми , пиши името на теста . 9 -10след о си е мн рано

# 229
mommy, доста рано е наистина, ако искаш да си сигурна по-добре пусни ЧХГ преди пътуването. Стискам палци да получиш резултата, който търсиш! Flowers Four Leaf Clover

# 230
Момичета, излезе ми кръвният тест ей сега. Отрицателен е 😞 Не знам защо се надявах на друго... Мислех си, че сме хванали овулацията както трябва този месец...Но уви.
Искам обаче да ви попитам как ви се струва прогестеронът. Значи днес ми е 11 или 12 ден след овулацията. Овулацията трябва да е била на 15 юни най-късно. На 13ти бях на ехограф и докторът каза, че се очаква съвсем скоро. Тогава имах и положителен тест за овулация. Прогестеронът днес е 20.01 nmol/L. Не е ли твърде висок за този етап ако ще ми идва след два дни... Сигурно ще е по-дълъг цикълът, но защо ли...

# 231
  • Замък сред облаците
Напротив, идеален е прогестеронът. В пика в тази единица е 60-80нмол. Жалко че ЧХГ е било отрицателно.

Тирамису, утре при Дойчиновски ли си пак или само ЧХГ ще пускаш, че май не разбрах. Аз честно казано на твое място бих пропуснала круиза, за 1 седмица малко да се отдалечиш от тоя човек и да решиш какво искаш за бъдещето при който и да е развой….

# 232
Благодаря ти за информацията, АА! 🤗 Не бях съвсем наясно.

# 233
  • На изток от Ада
Ама той казал че също ще остане Аа ...

# 234
Autumn, прогестерона ти обърнат в другата единица е 6 ng/ ml, което е далеч от представите за добро за бременност, даже е критично ниско. При мен с последната БХ на прогестерон 5 ng ми дойде цикъла. Съжалявам, че не се е получило, понякога и при перфектни условия не става, друг път става и когато всичко е с краката нагоре ( и буквалния и в преносния смисъл, хахха)

Тирамису, в коя г.с. си според ПРМ? С предишната Б колко ти беше ЧХГ-то по това време и тя БХ ли беше?

# 235
  • На изток от Ада
Тирамису каза че за 1ви път се удвоява чхг и че е възможно да е трета бх.
Това помня

# 236
Ами момичета, апликацията ме води 4+6, макар че аз бях с ранна овулация на 11 ден. На 15 юни имах положителен тест и оттогава следя. Предната си беше май биохимична, макар че тази малка точица и тогава си се визуализира в матката в един момент. ЧХГ-то тогава изкрета до 800 в рамките на 4 седмици. Този път имах едно супер удвояване в началото и после са зле всичките. Но сега по-бързо се качва, поне дотук, защото стигнах до резултат 900.
Иначе ми се струва, че ще е същата ситуация и ще ми дойде накрая.
Наси е права, и той каза, че или отиваме и двамата, или оставаме.
Иначе утре Дойчиновски ме вика във Вита 1 да ме погледне, като преди това каза да пусна рано чхг във Вита 2, че аз там следя, а и по-бързо излизали резултати.
Autumn, съжалявам за отрицателния тест.
A mommy ме кефи, как всеки месец все й се падат тестове с бледи чертички, така поне надеждата умира последна.

# 237
Момичета, благодаря ви 🤍
Salsera, да, точно това си мислех, че този път най-сетне сме имали перфектните условия и накрая пак нищо 😄 Започвам да се настройвам, че макар да продължаваме естествените опити май ще стигнем и до инсеминация и до инвитро. Аз май не ви се похвалих, че ни одобриха от фонда. Супер бързо и безпроблемно станаха нещата. И сега имаме една година да направим процедурата. Просто си имаме всички критерии за МФ... Вероятно към Нова година ще стигнем дотам, макар че понякога се чудя дали не е по-добре по-рано.
Тирамису, дано някак утрешните изследвания ти дадат яснота какво да направиш 🤍

# 238
При здрави двойки бе никакви фактори и нацелена овулация шансът да има бременност е около 30%. Сама можеш да си направиш извода, че с мъжки/женски фактор може да падне бързо и значително.

# 239
  • София
При здрави двойки бе никакви фактори и нацелена овулация шансът да има бременност е около 30%. Сама можеш да си направиш извода, че с мъжки/женски фактор може да падне бързо и значително.

Сенкова даже ми каза, че е 25%.
И при мен както имам тръба, ама яйчника при нея малко мудно действа отидохме на 1/4 от тия 25%, пък аз го раздавам положително настроена всеки месец, че видиш ли нямам как да не го нацелим поне веднъж и да се случи....

Общи условия

Активация на акаунт