Докато всичко навън разцъфтява, нов живот в мен се появява. ~бебеправене 621~

• 33 311
  • 767
  •   1
Отговори
# 585
  • София
Wahnsin, пусни едно ЧХГ - каквото и да е, когато има информация притесненията и чуденките спадат рязко.

вчера си мислех някой няма ли вече да изобрети вече един домашен кръвен тест... дет се вика не е нужно да показва стойност, ама няма да е нужно да се взираме има ли я или не чертата Grinning

mommy, аз също тайно се надявам всеки път как ще ви хвърля в джаза с една хубава новина, но като гледам... колкото и да ми се иска няма да се случи.

# 586
  • Be realistic - plan for a miracle.
Има кръвни домашни тестове вече, ето една вариация. Simple Smile

# 587
Току що разбрах, че колежка е бременна. Тя е на 40, мъжът ѝ е на 50+, женени са вече от 12 години и макар да не сме го обсъждали изрично подозирах, че имат някакви проблеми и са в процедури от някакви отделни случки и неща, които е казвала. Тя самата не ми е никак любимка, направо си е терорист на работа и аз винаги имах подозрението, че това ѝ поведение е резултат от фрустрация в личния живот. Безкрайно съм щастлива за нея, защото мисля, че това е желание, което от дълго време е искала да се сбъдне. И тя като мен ръководи отдел и аз съм се чудила живот и здраве да забременея… какво ще правя с работата, и ме изкефи шефът сега като каза, че директно му е казала как до края на бременността ще е в болничен и после минимум година в майчинство, а като се върне щяла да види колко ще работи (вероятно почасово). Така си е, в офиса е заменима - ето, нямаше я последните месеци, чакала е да мине първия триместър и какво, ми бизнесът си върви и без нея. За бебето си няма да е заменима, а и с първо дете на 40 няма да има един футболен отбор деца. Споделям, защото аз също си ги мисля тея неща, не че не ми е ясно как не съм незаменима в офиса, де, ама все пак! Отдавна съм взела решението за себе си да постъпя като нея, сега само чакам да ми дойде момента. Честно казано вдъхна ми много надежда и за мен, че ще ми дойде редът Simple Smile

# 588
  • София
Има кръвни домашни тестове вече, ето една вариация. Simple Smile

всичките ми идеи напоследък се оказват вече измислени Grinning

# 589
Нещо във връзка с бременните наоколо - вие имате ли си такава жена, която е нещо като milestone? Тоест вие сте по-младата, опитваща за дете, знаете, че тя също няма все още, но в някакъв момент проима и вие почвате да отмятате колко близо сте до нейната възраст, на която е родила и дали ще я подминете Grinning
Аз моите такива жени вече ги подминах кажи-речи, родиха на по 38-39-40 Grinning

# 590
  • София
hardcandy, точно тази сутрин смятах кумата кога роди и на колко е била Grinning имаме две години разлика демек сега е на 42, роди малко преди да ги навърши, демек горе долу година имам евентуално ако този горе е решил да я догоня Grinning

# 591
  • На изток от Ада
Кенди,  котато етървата забременя беше на 36г аз 31. И си виках нали тя по-възрестна. Е да. Сега тази Б можех да родя и аз като нея малко преди 37 .
Ми не успях!

# 592
Постоянно се сравнявам с другите. Още преди да се омъжа беше така - всичките ми приятелки, макар и по-възрастни от мен, се омъжиха в по-ранни години. Те на около 24–26, аз - на 27. Всички забременяха в рамките на няколко месеца, а при мен вече мина година от първите опити. Знам, че не бива да се сравнявам с никого, ама мислите ми постоянно хвърчат между "wtf не е наред с мен" и "айде, има и по-тежки случаи"

# 593
  • На изток от Ада
Дори с маййа ми се сравням и тя с няколко аборта но първият по желание .
Тя ме ражда на 36 и 6м , но съм недоносена.
Еднакъв брой аборти имахме ,без тази бременност. Т е аз съм с повече вече

# 594
Колкото и да не искам да си го призная и аз винаги се сравнявам по темата с останалите. Въпреки, че имам едно дете ми е голяма болка, че нямам все още второ, а сме започнали опити малко след първия му рожден ден (вече е на 3 години и 4 месеца)… Много ме боли и като ми каже как иска да си имаме бебенце всеки път като види бебето на съседите. Снощи даже седя и ги гледа докато влязат в асансьора и ми вика “Мамо, аз много обичам бебенца”. Осъзнавам, че ако се пръкне някой ден “натрапник” вкъщи ще запее друга песен, но сега тези му думи много ме събарят.

# 595
  • На изток от Ада
Ще стане Соул !

# 596
  • Замък сред облаците
Имам, Кенди, сходни истории имаме с Мацето и се успокоявам Simple Smile

# 597
Мале, и аз като се замислих сега, не познавам жена на моята възраст или по-голяма, която да е родила след 40г. Всичките ми приятелки и на моята възраст, и по-младите вече са родили децата си.

# 598
Аз пък познавам немалко, които са имали бременност и са родили между 40-45, но в повечето случаи не е било първо дете. Аз съм на 34 (тази година ставам на 35) и сред моите познати немалка част нямат все още деца, а тези, които имат, ги родиха след 30. Имам само един приятел, който стана татко на 27-8, на всички ни се струваше абсолютно извънземно 😅

# 599
Тирамису, аз имам позната, която роди тази година малко преди да стане на 47 години…

Общи условия

Активация на акаунт