Докато всичко навън разцъфтява, нов живот в мен се появява. ~бебеправене 621~

• 33 316
  • 767
  •   1
Отговори
# 570
Аз почти не помня море, дето да не е било с цикъл в срок, цикъл подранил, цикъл закъснял, цикъл откъде накъде, цикъл “това цикъл ли е” и цикъл тип “wtf”.

# 571
Тирамису , какво става с теб, момиче? Сутринта се събудих с мисълта за теб... Чакаме те!

# 572
Believe, трогваш ме, че ставаш с мисълта за мен, но да си призная, и аз доста мисля за вашите истории и за всичко, което си споделяме тук.
Иначе за мен, ами утре отивам във Вита за медикаментозен аборт. Гагова каза, че за нея е редно да чакаме най-много до края на седмицата и в понеделник да отивам на аборт, обаче тя заминава на море утре следобед, и аз рязко взех решение и й казах, да ми дава хапчетата още утре и да се свършва. Не мисля, че ще ми дойде до понеделник, така че реших, да не отлагам неизбежното. Каза ми утре да отида в 11ч и да й се обадя и щяла да ми обяснява стъпка по стъпка, какво следва. Притеснявам се от болките, но няма начин.

Файербърдче, и аз те разбирам, ненавиждам да ми се падне цикъл на морска почивка. Ако има хигиенни условия, ползвам мини тампони, ако не, стоя на брега с панталонки.
Soulshok, айде дано и ти като Фейонка да забременееш веднага след вкарването на инсулина в граници.

# 573
Не се притеснявай от МА. Да, не е особено приятно... минала съм и през кюртаж и през МА ... но, жената е устроена така, че да търпи всичко... Просто се настрой за един много обилен цикъл, без да се плашиш

# 574
  • София
Тирамису, стискам палци да мине възможно най-безболезнено!

Аз съм 27ми ден, от три дена вървя и спя през деня и не мога да спя през нощта, реших, че може да се е случило чудо и направих един ранен белийв, който ме поля с ледена вода. Уж съм се прибирила, че няма да се случи, ама тайно имам надежди явно....
Както и да е.... и аз се очертава да съм в цикъл на почивката, но както казах не ме притеснява Grinning Планирала съм няколко дена на спа, макар, че дерматоложката ми забрани парна баня и сауна, ама поне на джакузитата ще се натоплям Grinning

# 575
Благодаря ти, Тирамису! Дай Боже да ме хване това хубаво пожелание!
Стискам палци и аз при теб нещата да минат възможно най-леко!

# 576
  • На изток от Ада
При мен нямаше кой знае каква болка при МА .
Като по -болезнен мц нищо особено.
Нямаше и какво да ми обесняват , но то кървенето почна преди топогина. Сложих го вагинално и след 6ч свърши работата .
Нямах кой знае какво кървене.

Шантал съжалявам!  Знам какво е

Последна редакция: чт, 17 юли 2025, 19:56 от nasito8988

# 577
Малко ще помрънкам, че ми се иска да се изкажа и да си разчистя главата от излишни мисли - нямам съмишленици, за да споделя с някой друг.

Скрит текст:
Вече пети ден ми закъснява, а гърдите ме болят от осем дни (обикновено такъв симптом никога нямам). Започвам да се надявам, въпреки че вчера сутрин тестът беше отрицателен. Много ми се иска утре сутрин да ида да си пусна ЧХГ, ама от друга страна ми иде просто да се откажа и да си кажа "каквото стане - стане". Струва ми се, че е много по-гадно да видя ниски стойности на ЧХГ, отколкото просто отрицателен тест.Ще ми е ужасно гадно, ако се окаже обикновено хормонално объркване, което само забавя и самия процес на бебеправене. Чувствам се объркана. Пак

# 578
  • София
unserwahnsin, този месец и аз имах ужасно болезнни и тежки гърди, затова и си позволих да се надявам, ам ей на сутринта си ми дойде по часовник на 28мият ден Grinning
аз също съм се размислила... явно не ни е било писано да имаме второ дете, иначе за тия 6 години да беше станало... много ми е мъчно днес.

# 579
Шанталче, много съжалявам! Но както каза един от гинеколозите, при които съм ходила - "докато дишаш и имаш репродуктивни органи - чудото може да се случи по всяко време"

# 580
Момичета, прегръдка 🤍
unserwahnsin, напълно те разбирам за разочарованието, ако чхг се окаже отрицателно, вече няколко пъти го изпитах и си мечтаех как ще видя някаква стойност по-висока от 0,2, но аз лично за себе си последните месеци сякаш предпочитам да знам какво е положението възможно най-рано, отколкото до последно да храня надежди и да се чудя какво се случва и да правя домашни тестове. И този месец съм решила, че другата сряда-четвъртък ще пусна чхг, за да имам яснота. И да си насоча мислите към бъдещия месец..
Иначе 5 дни закъснение е доста все пак и стискам силно палци за най-хубавия развой!
Шанталче, ние пък скоро правим една година на неуспешни опити...струва ми се цяла вечност. През толкова емоции минах тази година покрай опитите.

# 581
Wahnsin, ти следила ли до овулация този месец? На мен това много ми помага да изчисля, кога ще ми дойде цикълът. Лутеалната ми фаза е 18 дена, но до 12-13 дпо, ако са все отрицателни тестовете, знам, че нищо не е станало и този месец.
Шанталче, прегръдки. Напълно е възможно да хванете някоя читава яйцеклетка и да стане чудото. Само не знам, как може човек да не се надява и разочарова всеки месец, като го иска толкова.

# 582
Шантал, ех, съжалявам, всички тук тайно се надяваме с теб някой ден да се изненадаш приятно.

Тирамису, добро решение си взела, няма за кога да чакаш повече тялото ти да се “усети”. И психически, и физически вече да започнеш да се възстановяваш. Пиши скоро пак да ни ъпдейтнеш какво се случва.

unserwahnsin, ох, как ми се иска да е било просто рано за тест… направи едно ЧХГ най-добре, за да си сигурна какво се случва. Имало ли е случаи да ти закъснява с толкова? Правила ли си нещо различно? Засичана ли е овулация?

Скрит текст:
При мен изглежда ще е тези дни овулацията (днес ми е 18 ден), по-късна ще е този месец. С ММ днес ще сме заедно и ще можем да правим опити евентуално, но не знам дали не сме пропуснали момента. Последно преди 5 дни се отчетохме, та не се надявам.

# 583
Тирамицу, не, не съм следила овулацията. Този месец с лекарката ми решихме да си почина малко и да не правим нищо. Опити, разбира се, имаше, ама не съм се надявала на какъвто и да е резултат.

Mommy, преди често имах закъснения и нередовен цикъл, докато не започнах лечение. Последните 6 месеца цикълът ми беше редовен - 27–28 дни. И този месец изобщо не очаквах такъв обрат. Не съм следила овулацията и дори бях убедена, че няма да я има - опитът ми показва, че без стимулация тя не се случва. Миналия месец приемах летрозол, този - не. И нямам спомен да съм правила някакви необичайни действия.

# 584
Wahnsin, пусни едно ЧХГ - каквото и да е, когато има информация притесненията и чуденките спадат рязко.

Общи условия

Активация на акаунт