Докато всичко навън разцъфтява, нов живот в мен се появява. ~бебеправене 621~

• 33 273
  • 767
  •   1
Отговори
# 675
Благодаря, Наси, помня че малко след мен имаше положителен тест Hug Има застой на положителните тестове,  хайде да се обади някоя от вас вече, стискам палци Heart Eyes

# 676
МисКрис 🤗 Дано е лек остатъкът от бременността! 🤍

# 677
Аз съм неприятно изненадана с един силно положителен тест за бременност на 5 ден след медицинския аборт. Ама втората черта ще се пръсне от положителност.
Очаквах да има нещо, но по-скоро да мъждука бледа чертичка, след като вече не би трябвало да има нещо, което да произвежда чхг.
Гемини ми вика, че можело няколко седмици да се чисти хормона. Дано да е нормално.

# 678
Тирамису, ще отнеме време да се занули и да избледнеят чертите.
Можеш да го проследяваш как спада ама мисля, че достатъчно се напрегна.

# 679
МисКрис ние не вървяхме ли заедно горе долу? Коя седмица си вече?

Иначе от стимулацията с Кломифен съм доволна аз, правих по няколко Ф и там е с натрупване има и действие в следващия месец, нямах и странични ефекти.
Не знам, ще го видим как ще се отрази. Много са ми потънали гимиите. Ходих и на Боуен терапия, може от там да се случва нещо, докато се наместят хормоните. Баш като правим подготовка за инсеминация и нещата да не стават. Опитвам се да мисля, че не е подходящият момент точно сега, а не че нямам качествени яйцеклетки и всичко ми е скапано 😀 То ако с Летрозол и Кломифен  не става, каква е следващата стъпка? Докторът иска да правим инсета, после инвитро. Ама моят АМХ е 0,3. Вика, че по фонд нямало да стане. Ще го мъча да го изследвам в Рамус. Спуквам се от добавки и здравословно хранене.

# 680
Тирамису, нормално е ЧХГ още да е високо, стига да не е по-високо от преди аборта. Но щом пада няма проблем, просто няма да падне или да изчезне от днес за утре. Следи си го веднъж в седмицата.
Арвен, всеки цикъл си е за него си, един може да е супер, другия да е скапан, не се отчайвай. Може другия да са по-добре нещата.

# 681
*тирамису*, сигурно ли е, че няма нещо останало след аборта?

# 682
Тирамису, ЧХГ пуска ли да видиш сега какви са резултатите?

# 683
Охх, вие ме отчайвате, момичета, това малко сакче да не е успяло да изпадне ли, колко здраво трябва да се е имплантирало..
Нищо не съм пускала, честно казано толкова пъти ходих на кръвни от юни досега, че вече наистина ми дойде до гуша. Мислех, че вече го няма. Вчера направих теста, защото в инстаграм ми се появи клипче на момиче, което 4 седмици след кюретажа все са й положителни тестовете за бременност, чак след това стават отрицателни. Така реших и аз да се проверя, но не очаквах толкова силно положителен. Може би хормона, който циркулира в кръвта бавно изчезва, поне се надявам да е така. На 7 август чак имам час за АГ.

# 684
Аз минавам просто да си споделя, че утре трябваше да ми бъде терминът (на първата бременност и първият аборт, който преживях много по-трудно и след който ми се отключиха всички тревожности) и сега на път за работа, в метрото, видях едно много сладко момиченце и се разплаках....нелепо е направо. Да не говорим, че утре сме на сватба...
Много се чудя от септември месец, когато ще имаме възможност да започнем с нови опити, дали да го правим (след като преди това съм ходила да ми слагат Интралипид, по препоръка на Русев) или да изчакам срещата с Калчев, която ще е за края на септември.
Вие, момичета, какво бихте ме посъветвали?

# 685
  • Be realistic - plan for a miracle.
Момичета, нахлувам ви с два бързи въпроса Bowtie

1. Имах след морето странен случай с гъбички. Първо получих тежко възпаление на лабия минора (гигантски оток, кански болки и в крайна сметка без диагноза защо, спасявах се с хомеопатия), а после - всички признаци за гъбички от типа жълто течение, сърбеж непоносим, болка при интимен контакт и т.н. Пуснах микробиология - чиста, ама чиста като сълза ви казвам.
С моят лекар и двете бяхме на мнение, че има грешка в лабораторията, защото и тя при прегледа беше видяла, че имам симптоматиката. Та минах курс с 2 вида препарати.
Сега ми се иска нещо допълнително да слагам до края на месеца като глобули подпомагащи флората... и си спомних, че сме обсъждали тук много пъти някакви пробиотични или лактобацилни (май?) глобули, от които някои, едната от които АА, бяхте доволни Heart Дали може да ми припомните кои бяха тия глобули?

2. Второто е чепкано много пъти, но ПАК не откривам въпреки ровенето ми, та, стигам една година по-късно до пускането на имунологичните неща назначени ми от Михайлова... може ли да ми потвърдите само, правилно е да ги пусна поне седмица след цикъл, нали? И минимум 2 седмици здрава преди това?

Мерси предварително!

# 686
Мога да помогна само по втората точка за имунологията.  Задължително 2 седмици здрава без никакви неразположения,  за Ц не ми беше казала да има такова изискване, но и аз ги пусках на чисти дни. Може би зависи какво точно ще се пусне, аз имах НК, ТН17,Treg, ANA профил и панел, KIR мисля че това беше.

# 687
  • Be realistic - plan for a miracle.
Благодаря за бързата реакция, Голдън!
При мен иска Th17/Treg/NK, ANA screening, KIR.
Сега докато рових за амбулаторния лист, при него намерих на едно хвърчащо листче, че съм записала "желателно между 12 и 18 ден от цикъл". Явно съм го записала още при консултацията с нея, та го слагам тук, ако може да послужи на някого. Heart
Много ми е неудобна тая Александровска болница обаче. А май само там могат да се пускат тези неща...

# 688
Прего, гинофилус са много добри.
За имунологията сте го изяснили, странното е, че на мен Михайлова нищо не ми каза това лято за конкретни дни да нацелвам.

# 689
Термина ми е 3 декември, върви обаче доста напред , днес сме на втора ФМ и ще видим. ❤

МисКрис ние не вървяхме ли заедно горе долу? Коя седмица си вече?

Иначе от стимулацията с Кломифен съм доволна аз, правих по няколко Ф и там е с натрупване има и действие в следващия месец, нямах и странични ефекти.

Общи условия

Активация на акаунт