Докато всичко навън разцъфтява, нов живот в мен се появява. ~бебеправене 621~

• 33 951
  • 767
  •   1
Отговори
# 240
Здравейте момичета,искам да ви попитам по време на овулация ,когато правите опити усещате ли всеки път обилна цервикална слуз и засилено либидо,защото при успешното забременяване с първото ми дете имаше такава обилна слуз,а при последващите наскоро биохимична бременност и кухо яйце нямаше такава обилна цервикална слуз? Страх ме е да подновявам опити при липса на обилна такава.

Последна редакция: чт, 26 юни 2025, 22:18 от tania.atanasova88

# 241
  • 🌊
Здравейте момчета,искам да ви попитам по време на овулация ,когато правите опити усещате ли всеки път обилна цервикална слуз и засилено либидо,защото при успешното забременяване с първото ми дете имаше такава обилна слуз,а при последващите наскоро биохимична бременност и кухо яйце нямаше такава обилна цервикална слуз. Страх ме е да подновявам опити при липса на обилна такава.
При мен не. Аз по едно време си мислех, че имам ановулаторни цикли, защото нито имах толкова слуз, нито лентичките ми засичаха овулация, но пак се случиха нещата.

# 242
Нямането на такава слуз е почти сигурно, че няма общо с БХ и КЯ.
Също така въпросният специфичен секрет понякога си стои в шийката на матката и не го виждате по бельо, превръзки и тн.
Ако се чувствате суха - има лубриканти, които се препоръчват по време на опити, помагат на сперматозоидите да се придвижат по-лесно към шийката.

# 243
Нямането на такава слуз е почти сигурно, че няма общо с БХ и КЯ.
Също така въпросният специфичен секрет понякога си стои в шийката на матката и не го виждате по бельо, превръзки и тн.
Ако се чувствате суха - има лубриканти, които се препоръчват по време на опити, помагат на сперматозоидите да се придвижат по-лесно към шийката.
Супер, ако е така:)

# 244
Момичета, имам един въпрос. При първата ми стимулация с летрозол, пиех по 1 таблетка и на 12-ия ден докторът видя ДФ 19,7 мм, а на 14-ия ден вече беше потвърдена О. От следващия месец ще приемам по 2 таблетки. Та въпросът ми е: значи ли това, че с двойната доза фоликулът ще расте по-бързо и овулацията ще дойде по-рано, или по-високата доза влияе само на качеството на фоликула или на нещо друго?

# 245
Момичета, имам един въпрос. При първата ми стимулация с летрозол, пиех по 1 таблетка и на 12-ия ден докторът видя ДФ 19,7 мм, а на 14-ия ден вече беше потвърдена О. От следващия месец ще приемам по 2 таблетки. Та въпросът ми е: значи ли това, че с двойната доза фоликулът ще расте по-бързо и овулацията ще дойде по-рано, или по-високата доза влияе само на качеството на фоликула или на нещо друго?
Аз мисля, че си растат с колкото си растат, дозата не ги форсира. При мен с и без стимулация си растат с по 2мм на ден.

# 246
При мен като съм вдигала дозата на Кломифена, няма промяна в датата на овулацията, единствено образувам по повече фоликули. Евентуално ще имаш 2 или 3 фоликула, ако се повлияваш добре. За качеството също не мога да кажа, че повлиява по някакъв начин

# 247
Качеството си е каквото е, също, да.
Те ако се влияеха и си оправяха калпавите хромозоми, щях да се мариновам в бидон с FSH денонощно Grinning

# 248
Момичета, съвсем набързо от телефона ще се отчета,защото знам, че ще ме мислите. Днес за 6 часа обиколих двете Вити и накрая Токуда. Ами на тоя ехограф във Вита 1 Дойчиновски днес не видя нищо никъде. Чхг е 1445. Аз на ръба на отчаянието отидох към Токуда, където ме прегледа един много мил доктор в инвитро сектора и там ехографа беше на светлинни години от вита 1. Веднага видя сака,деформиран бил вече. Ето я снимката.

Каза, че със сигурност не е извънматочна и да заминавам на почивката.
И така, с адско главоболие съм, но започвам да се оправям и тръгвам към летището.
Дано не ми дойде, докато съм на круиза, че предния път беше адско. Тъжна и отчаяна съм. Не мога да си представя, че е възможно някога да съм истински бременна с бебе.

# 249
  • На изток от Ада
При това чхг което още расте . Няма да ти дойде ... вероятно за круиза.  Но нз де

# 250
С това ЧХГ едва ли ще ти дойде в близката 1 седмица, въпроса е дали ще започне да пада ...

# 251
  • Замък сред облаците
Ох… и с 20 000 чхг може да почне кървене/аборт, то няма отношение. От прогестерона зависи кога ще започне кървенето.

Тирамису, съжалявам. Мисля, че след като се върнеш от круиза е добре да си подредиш приоритетите.

# 252
  • На изток от Ада
Съгласна съм АА. Но тя май не пуска прогестерон?

# 253
Тирамису, приятна почивка! Опитай се да се разсееш и да се насладиш на красотата. Щом мечтата ти е да имаш бебе, осъществи я. По един или друг начин.

# 254
  • На изток от Ада
То и аз към сокта объркана .Чакам мц днес вече е 31 ден от А

Общи условия

Активация на акаунт