Alesa - снимки и мнения на дрехи от бранда - тема 16

• 39 777
  • 613
  •   2
Отговори
# 600
Те и като преиздават нещо, в повечето случай качеството е надолу, материята и тя различна.

# 601
Получих си  намалението и някои неща ще си запазя.
Чудя се за една  жилетка,но май стават на топчета?Аз имам черна,но не съм я носила никога .Иначе втора поръчвам ..

# 602
Аз имам тази жилетка, вече трета година я нося доста, но не е станала на топчета, цвета е малко блед на снимката. Сполучлива е. Иначе аз съм пас от това намаление. Харесах си някакви неща, но не са ми спешни...

# 603
  • Пловдив
И аз имам точно тази жилетка от 3 години и не е на топчета. Добре е като качество.

# 604
Някой ако има чанта, може ли да сподели мнение дали си заслужават?
Тази е намалена и ме грабна с цвят и според мен ще е лесно съчетаема.
Не е евтина и не знам дали да рискувам..

# 605
  • Варна
Някъде назад в темите.мисля, че обсъждахме чантите. Май са на принципа на коланите им - бързо се изтъркват.

# 606
Тази жилетка беше похвалена в друг цвят и я купих последна бройка, нямаше и от др размери .. след известно време се появиха 1 или 2 бройки и рязко цената й беше увеличена, заедно и с другите налични цветове.. не е преиздавана.
Написах им го и коментара ми беше изтрит. Егати МИМИТО нагло, иначе искала коментари с имена на клиентки, а не анонимни, а трие ..
Аз имам тази жилетка, вече трета година я нося доста, но не е станала на топчета, цвета е малко блед на снимката. Сполучлива е. Иначе аз съм пас от това намаление. Харесах си някакви неща, но не са ми спешни...

# 607
Аз за една  дълга се чудя,различна материя от тази.Просто ще я върна,че само ще  седи и тя в гардероба като другата.

# 608
Те не приемат критика ,мнения ,абсолютно нищо как може да ти изтрият коментара Krystall .Тръгнали към световния пазар ,с този mindset едва ли ще могат да стъпнат на световния пазар …..

# 609
Момичета, аз може би съм тука като абсолютен новак, но миналия вторник поръчах жилетката (тази от мерино дето е) и все още нямам никакво известие - дали са я изпратили, дали ще има забавяне. Нищо. Последно съм поръчвала през 2022ра та не помня каква беше процедурара с поръчките при тях.

# 610
Получава се известие, мисля че на смс беше, когато пуснат пратката. Аз имам приложението и от там гледам. Но най-добре им звънни, веднага ще ти кажат кога може да я очакваш.

# 611
Всъщност и други момичета писаха, че са им изтрити коментарите, а на някои и публикациите ... много са зле ..
А бях написала, че я получих и с дефект, който късно съм видяла и че явно отк отдела е занижил контрола и въпрос на какво основание е увеличаване цената, защото Мими се оправдава с високи цени при преиздаване на стари модели .. може това да не им е харесало .. 🤣🤣🤣
Те не приемат критика ,мнения ,абсолютно нищо как може да ти изтрият коментара Krystall .Тръгнали към световния пазар ,с този mindset едва ли ще могат да стъпнат на световния пазар …..

# 612
  • Варна
И ся пак почва чакането. Какво е това изпращане от 2 до 10 дни на налични неща от намсиколко стари колекции.

# 613
  • Стара Загора
Моите пристигнаха, но ще задържа само бялата блузка хс, М ките са ми много големи и ризата и панталона. Иначе ми харесаха .

Общи условия

Активация на акаунт