Седма тема на чакащите

• 28 258
  • 467
  •   1
Отговори
# 420
Ще вземете! И Вашият момент ще дойде!
Благодаря за подкрепата!

# 421
Ние сме със сменени имена, жителство и ЕГН.
  Писал съм и преди време, че по старото им ЕГН нищо не излиза. Нямахме никаква информация за здравния им статут. Всичко беше потулено и скрито. Нашия личен лекар ни каза, че евентуално са били "играчки" в ръцете на здравната система , вероятно и касичка за някой "лекар" !
Съгласна съм със мнението на Mama Ru i den_za_den. Но имате ли чувството че докато чакахте момента че се движите в един омагьосан кръг и нищо не ви върви?Аз имам точно това чувство. Участвам в благотворителни коледни акции с дарения за деца но се чувствам същевременно и тъжна от факта че никога няма да взема дреха или играчка на своето собствено дете.
ХУБАВА вечер
Туй пък от къде Ви дойде наум ?
Никога не казвай , никога!!!
Над всеки дом , ще огрее слънце.

# 422
  Писал съм и преди време, че по старото им ЕГН нищо не излиза. Нямахме никаква информация за здравния им статут. Всичко беше потулено и скрито. Нашия личен лекар ни каза, че евентуално са били "играчки" в ръцете на здравната система , вероятно и касичка за някой "лекар" !
Съгласна съм със мнението на Mama Ru i den_za_den. Но имате ли чувството че докато чакахте момента че се движите в един омагьосан кръг и нищо не ви върви?Аз имам точно това чувство. Участвам в благотворителни коледни акции с дарения за деца но се чувствам същевременно и тъжна от факта че никога няма да взема дреха или играчка на своето собствено дете.
ХУБАВА вечер
[/quote
Когато си чакал 6 години за биологично дете и 3 години за първо предложение започваш да си мислиш за много неща включително и това.
Благодаря за топлите думи!
АМИН ДАЙ БОЖЕ ВСЕКИМУ ТАКАВА РАДОСТ!

# 423
Ако трябва, напишете до Министерството на труда и социалната политика и до различни институции, но не се отказвайте, не губете надежда!

# 424
  • София
Еее, бива ли така, sweetchild?
Малко по-нагоре писахте, че сте на 38г. Не губете вяра! Това почне ли да се прокрадва - то и вселената се настройва така!
Разбирам ви, колко е трудно и тъжно, но ... мислете позитивно!
Вярвайте!

# 425
Еее, бива ли така, sweetchild?
Малко по-нагоре писахте, че сте на 38г. Не губете вяра! Това почне ли да се прокрадва - то и вселената се настройва така!
Разбирам ви, колко е трудно и тъжно, но ... мислете позитивно!
Вярвайте!
Благодаря за вашата подкрепа Галски.
Продължаваме колкото и да е трудно. Да млади сме, да живота е пред нас, но биологичния часовник тик така.
Успех на всички

# 426
ХУБАВА вечер
[/quote
Когато си чакал 6 години за биологично дете и 3 години за първо предложение започваш да си мислиш за много неща включително и това.
Благодаря за топлите думи!
АМИН ДАЙ БОЖЕ ВСЕКИМУ ТАКАВА РАДОСТ!
Ние чакахме много повече, 20г. за наше, 5 г. за "служебно". Шегувам се, естественно.
И пак дочакахме, тъй че ! Както се казва :-"Няма назад, кръгом и напред"!

# 427
ХУБАВА вечер
Действай много настойчиво и напористо.Постоянно досаждах на личния ни инспектор!Постоянно звънене, постоянно ги навестявах!Не ги оставях да ни забравят.
За няколко месеца...
От друга страна понякога не трябва да насилствено късмета си, че не се знае какво ще получим. В нашия случай "зверче"

# 428
Sweetchild,  много съм писала тук. Бях наистина много отчаяна. Мислех си, че никога няма да се случи на нас. Гледах как се случва при другите: с каква лекота забременяват, а аз се влача по лекари, операции, какво ли не. Гледах как хората с много по-стеснени критерии от нас осиновяват, ядосвах се..
Всъщност никога не съм се сравнявала, защото живея с вярата, че което е за мен ще ме намери, но не честността ме вбесява. Но.. И на нашата улица изгря Слънце. И всеки ден благодаря на Господ, защото знам, че има нещо по-силно от нас. Вяра и кураж и ще видиш, че всичко ще се нареди.

И аз съм на 38, разбирам много добре как се чувстваш. Аз сега много искам да подадем пак.

# 429
Sweetchild,  много съм писала тук. Бях наистина много отчаяна. Мислех си, че никога няма да се случи на нас. Гледах как се случва при другите: с каква лекота забременяват, а аз се влача по лекари, операции, какво ли не. Гледах как хората с много по-стеснени критерии от нас осиновяват, ядосвах се..
Всъщност никога не съм се сравнявала, защото живея с вярата, че което е за мен ще ме намери, но не честността ме вбесява. Но.. И на нашата улица изгря Слънце. И всеки ден благодаря на Господ, защото знам, че има нещо по-силно от нас. Вяра и кураж и ще видиш, че всичко ще се нареди.

И аз съм на 38, разбирам много добре как се чувстваш. Аз сега много искам да подадем пак.
Всеки има своята история в живота. Все едно аз се оприличавам във вашата история. Ако решите да подадете успех. Пътят вече го знаете, но този път ще бъде изпълнен с много повече любов, сила и търпение към още едно дете което ви чака.
Благодаря на всички, които се включиха и ме утешиха в този труден за нас момент.
Бъдете здрави! Светли празници ви желая!

# 430
Здравейте ! вторник е делото за нашето красиво момиче ! 7 дена ще чакаме до решението и след това се прибираме вкъщи ! толкова радостни не сме били никога ! малката е толкова усмихнато и положително дете ! 3 дена бяхме с нея и беше усмихната по цялото време ! тя ни е отговор на нашите молитви , прекрасен дар от Бога !!!!!!
Чакането от 2 и 9 месеца заслужава се ! Нямаме търпение да я видим от ново и да се приберем у дома заедно ! Исках да ви питам какви неща са неопходими за прибирането ? тъй като доста далече ще пътуваме с нея обратно ? дрехи ? храна ? играчки ? вода ? отдеалче ? тя е на 3 г точно ….
Пожелавам на всички който чакате скоро да получите чакащото писмо ! 🤗💓🥳

# 431
Задължително нещо срещу повръщане. Готовност да правите почивки по пътя или да пътувате във време, когато детето спи. Столче за кола, Вие до нея на задната седалка. Поне два-три чифта дрехи за преобличане, пликове за повръщане, ако е на памперси и такива... Ако пресичате Стара планина не минавайте през Шипка.

# 432
Задължително нещо срещу повръщане. Готовност да правите почивки по пътя или да пътувате във време, когато детето спи. Столче за кола, Вие до нея на задната седалка. Поне два-три чифта дрехи за преобличане, пликове за повръщане, ако е на памперси и такива... Ако пресичате Стара планина не минавайте през Шипка.
Защо да не минават през Шипка ?Това е най-лекия проход с добър път. Ако се шофира спокойно , няма абсолютно никакъв проблем, има и достатъчни места за спиране. Ние го минаваме редовно този проход с децата, никакви проблеми няма.
Иначе дано всичко мине нормално с делото, не би трябвало да има какъвто и да е проблем. Имайте предвид, че ще трябва да изчакате 7 дни след делото, за да влезе в сила решението му.
Успех!

# 433
Защото Шипка е серпантина. По-добре е да се мине през Прохода на Републиката.
Когато вземах моето дете шофьорът избра да мине през Шипка, беше кошмар с повръщащо и ревящо тригодишно дете, да не говорим, че просто няма място за спиране/ отбиване.

# 434
Здравейте днес беше делото за нашата малка принцеса ! стана неща който никой не можа да повярва юрист от офиса за осиновяването беше в залата за делото и също и прокурор а съдията не одобри осиновяването защото сме чужденци с постоянно пребиваване в страната от 17 г работим тук имаме собщвена фирма и въпреки това иска документ че плащаме данъци 😮😮 изглежда че не беше на ясно че отри години чакаме за това дете , че сме одобрени за осиновители и сме дали хиляди документи от тук и ат вашата държава ! започна да казва че иска за отложи делото за край на декември а ние сме оставили работата си потъвахме 6 часа за да сме тук ! най накрай се съглаши за утре ако успеем да докажем чрез декларации че плащаме данъци тук ! нашето дете вече толкова се е превързал към нас и като тръгнахме плачеше въпреки че му казахме утре ще се видим ! дайте ни моля идей какво за правим !!!!!

Общи условия

Активация на акаунт