Седма тема на чакащите

• 28 233
  • 467
  •   1
Отговори
# 435
Копия от данъчните декларации ще докажат, че плащате данъци тук. Те би трябвало да са приложени към делото.
Не познавам закона в подробности в тази му част - осиновяване на българско дете от чужди граждани със статут на постоянно пребиваващи, но след като сте одобрени и вписани като кандидати, след като ви е предложено дете, след като прокурорът подкрепя осиновяването, не разбирам какъв точно му е проблемът на съдията. За първи път чувам за такъв казус.

Последна редакция: вт, 25 ное 2025, 23:08 от Mama Ru

# 436
ние живеем тук не просто плащаме ! тук сме 16 години ! животът ни е тук , никой не можа да разбере съдията на вас ни изглеждаше психично болен да ви кажа истината ! като от филм на ужасите сякаш излежи !
точно така е “мамару “никой в залата не можа да разбере защо се случи всичко това ! не можем дола тръгнем без това дете ние го обикнахме , стаята му дрехите му вкъщи всичко е готово ! тя вече ни вика мама и тати !

Последна редакция: вт, 25 ное 2025, 19:39 от kitara meli

# 437
Посъветвайте се утре с адвокат. Мисля, че имате право да обжалвате на по-висша инстанция.

# 438
Здравейте днес беше делото за нашата малка принцеса ! стана неща който никой не можа да повярва юрист от офиса за осиновяването беше в залата за делото и също и прокурор а съдията не одобри осиновяването защото сме чужденци с постоянно пребиваване в страната от 17 г работим тук имаме собщвена фирма и въпреки това иска документ че плащаме данъци 😮😮 и
Скрит текст:
зглежда че не беше на ясно че отри години чакаме за това дете , че сме одобрени за осиновители и сме дали хиляди документи от тук и ат вашата държава ! започна да казва че иска за отложи делото за край на декември а ние сме оставили работата си потъвахме 6 часа за да сме тук ! най накрай се съглаши за утре ако успеем да докажем чрез декларации че плащаме данъци тук ! нашето дете вече толкова се е превързал към нас и като тръгнахме плачеше въпреки че му казахме утре ще се видим !
дайте ни моля идей какво за правим !!!!!
Kitara,
не се отчайвай. Утре веднага наемете местен адвокат.
Със или без адвокат, щом имате собствена фирма, с достъп до интернет и принтер веднага намерете и разпечатайте:
1. от Търговския регистър към агенция по вписванията - актуално състояние на фирмата и последните публикувани счетоводни документи: https://portal.registryagency.bg/CR/Reports/VerificationPersonOrg
2. от НАП поне 2 документа:
- Удостоверение за платени данъци и осигуровки (номер 1941) - за фирмата и за вас като физически лица;
 - Удостоверение за декларирани пред НАП данни (номер 1729) - за вас като физически лица е документ какви заплати/доходи имате, за фирмата не съм сигурна какво дават.
Могат да се извадят от портала на НАП с КЕП или ПИК, както и на гише в офис на НАП (сигурно има и в града, където е делото).
Прегръщам те и стискам палци утре всичко да е наред.

# 439
Моите страхове се оказаха основателни. Имало е челна и продължителна среща с роднина. Дори не знам как ще стане прибирането. За живота на тръни да не говорим. И се редактирам, обожавам я.

Последна редакция: ср, 26 ное 2025, 00:09 от Mandaria

# 440
Приемното семейство и БР?
Информирани ли са социалните ?
Прибиране с кола под наем, но от друга област и с готовност и полиция да съдейства.

# 441
#biborana #mamaRu много ви благодаря ! двес ще приложим всичко който ми казахте ! молете се моля всичко да мине наред и нашето дете да дойде у дома !!!!! 🫶🤗💜

# 442
#biborana #mamaRu много ви благодаря ! двес ще приложим всичко който ми казахте ! молете се моля всичко да мине наред и нашето дете да дойде у дома !!!!! 🫶🤗💜
Моля се за вас и пращам цялата положителна енергия!

# 443
Успех!
Пишете после, за да се похвалите.

# 444
искам да благодаря на всички тук! съдия реши положително за пълно осиновяване на нашето вече дете 🥳🥳🥳! всичко мина чудесно и вече чакаме 7 дни ако ще има обжалване !

# 445
искам да благодаря на всички тук! съдия реши положително за пълно осиновяване на нашето вече дете 🥳🥳🥳! всичко мина чудесно и вече чакаме 7 дни ако ще има обжалване !
Честито!
Чакаме отзиви

# 446
Честито. Дните ще минат бързо след седмица, на 8-ия ден ще си вземете детето. Ако имате тази възможност, може да останете там и да се срещате с детето през това време, за да свикне с вас и да се подготви за промяната.

# 447
Честито, много се радвам. Да сте много здрави и щастливи заедно!

# 448
Къде беше темата за похвали/оплаквания, че не я намирам?

# 449
Имам дата за делото вече. Какво се случва, ако някой обжалва?

Общи условия

Активация на акаунт