... не са твърде нови на пазара, гледах им ревюта като излязоха и бяха в луд хайп, заедно с ружовете - основно заради големия избор на цветове, обаче... в едно от критичните ревюта казаха, че масово имат много странен червен подтон. Спомням си, че отидох да тествам, не ми бяха на тамън и се присетих за това ревю - не можех да го посоча така точно, ама сякаш точно това им е проблемът. А ружовете не са за мен - твърде пигментирани са, аз съм с тежка ръка и си падам по много лек руж. Тези 3 фактора просто не могат да бъдат съвместени 
Ама го открих екстремно случайно при приятелка, иначе напълно се бях отказала да търся нещо в тази категория продукти. Няма и да търся повече, аман.
И аз точно този цвят загледах и се чудя дали тази зима да не залагам на повече кремообразни продукти. Не знам дали нанасянето обаче ми идва достатъчно отръки, че реално да ми влязат в ежедневната рутина и да съм също толкова бърза. Имам едно двустранно стикче на NYX, първо него ще подкарам за упражнение и ще видим. 
Препоръчани теми