Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura (козметика от dm, Lilly drogerie и други) - тема 97

• 58 699
  • 742
  •   1
Отговори
# 525
  • Deutschland
Значи е същото. Благодаря. Ще го тествам довечера.

# 526
Намерих си шампоан и балсам на 0.88 цента бройката, а в дрогериите са по 5.99 €. Имаше подобна марка на някаква българка, но не помня точно как се казва.

Тук струват около 18 лева шампоаните, а са български. Ползвала съм само маската и не е лоша.

# 527
  • Deutschland
Нямаше маски или поне не видях. Имаше няколко разновидности на шампоани и балсами от марката. Всички на по 0.88 цента. Защо са по толкова не знам, това се води паралелен внос ли, знам ли. За живущите в Германия, магазина е Томас Филипс.

# 528
Миша къшъна е перфектен за мен, с мазна кожа съм, ползвам и фиксинг пудра на Wibo, не ми мърда почти, не лъщи. С талона се заредих с къшъни и маски. Нищо друго не ме грабва от марката, на майтап пробвах къшъна и се оказа топ продукт за мен. Супер лесно и бързо нанасям и не лъщя от него (под него винаги и задължително слагам слънцезащита).

# 529
  • София
Днес купих този от Кауфланд за 5,49лв. - 200 мл. Мисля, че е добра оферта, мирише много хубаво.

И аз го купих и много ми харесва аромата и трайността. Ще купя още един. Simple Smile

# 530
Използвали ли сте това масло за лице? Мярнах го в ДМ преди 2 седмици, но бързах и не му обърнах голямо внимание. Интересува ме дали наистина оцветява лицето, защото пише само, че прави свеж тенът, но не мисля, че оцветява. Искам да го използвам за масаж с гуа ша, не търся оцветяване. В търсене съм на хубаво масло за лице и това ми се стори интересно.

# 531
  • София
Момичета, знаете ли дали автобронзантът на Lidl е в постоянния асортимент или е сезонен артикул? Последните пъти не го откривам Sad Чудя се дали не е просто изчерпан в този магазин, който ходя или изобщо е спрян.. Някой да го е виждал скоро?

# 532
Момичета, знаете ли дали автобронзантът на Lidl е в постоянния асортимент или е сезонен артикул? Последните пъти не го откривам Sad Чудя се дали не е просто изчерпан в този магазин, който ходя или изобщо е спрян.. Някой да го е виждал скоро?
Сезонен е. По справка е изтеглен вече на някои места..

# 533
  • София
Сезонен е. По справка е изтеглен вече на някои места..
Ееех, жалко Sad Благодаря за отговора Two Hearts

# 534
Ако е това на снимката, днес го видях на Сточна гара:

# 535
  • София
Ако е това на снимката, днес го видях на Сточна гара:

Точно този е. При мен обаче няма, за съжаление Sad Ще питам за всеки случай и в магазина. Принципно няма логика да е сезонен, защото все пак е за изкуствен тен, но пък може да го водят към слънцезащитните продукти и затова да го "скриват" за зимата.

# 536
Аз пък от Ciena си купих такъв спрей за коса в събота. Някой има ли мнение за продукта?

# 537
  • Пловдив
Преди време майка ми ми подари на Cien eyeliner pen (vegan) black - и чак днес, успях да го пробвам, защото бях малко предубедена - ами страхотен продукт! Лесно се нанася, няма нужда да се подостря. Дали случайно сте виждали да се продава още из Лидъл магазините?

# 538
Никога не съм виждала декоративна козметика в Лидл! 🙄 Само бяла.

# 539
  • Ланкър, планините Овнерог
Моливите май си ги има постоянно.

Общи условия

Активация на акаунт