Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura (козметика от dm, Lilly drogerie и други) - тема 97

• 58 699
  • 742
  •   1
Отговори
# 570
Bath&Body Works - да, ако ги купувам в Щатите, с всевъзможните им промоции. Обожавам ги, но купувам само спрейове и лосиони за тяло, дори уточнявам, ако тръгнат да ми подаряват и ме питат какво искам. Навремето ги имаше в Нотино, сега -  слаба работа.

За душ геловете - складовата база у нас може и да е приютила към 40-50 бройки към момента Rolling Eyes

# 571
  • София
Диа, и аз като теб горе- долу. И съм се зарекла до края на годината да не купувам. Освен това, повечето са ми по 500мл.

# 572
Под 500 мл душ гел не купувам аз ... или тия големите на Балеа са по 300 и нещо май, чакай да не говоря на едро. Проверих, даже били по 250, срам! И дезодоранти си купувам постоянно, това е една част, има още десетина + 3-4 оборотни. Това ми е най-важно да го има в изобилие. Почти не намалява количеството, щото все добавям
Скрит текст:

# 573
На PNP си бях взела крема с бисквитки, понеже ароматът мо хареса. Изхвърлих го обаче недовършен - лепне, не хидратира и е с кофти съставки. Цената не знам на кое отгоре е такава...

# 574
И аз изобщо не бях доволна от крема на PNP, маникюристката ми го подари, изобщо не хидратира. Дори миризмата (бисквитките) не беше нищо специално.

# 575
Не знам тоя цвят какво е, мирише вкусничко, ама ето колко съм измъчила от него, а го имам от няколко месеца...
Скрит текст:
Доволна съм от Atrix и от този
Скрит текст:

# 576
Както сме на вълна душ гелове да кажа, че му дойде реда на Алверде с праскова. За съжаление не прочетох подзаглавието, а не го и подуших, така че неприятно се изненадах, когато усетих и видях, че освен праскова, вътре има и етерично масло от босилек. Не изсушава кожата, но очаквах аромат на праскова, който е тъкмо за лятото.
https://www.dm-drogeriemarkt.bg/alverde-naturkosmetik-dush-gel-s … 067796166279.html

Трябваше да взема с облепиха и ванилия, но ще оставя за следващия пазар.
За бройката ще кажа, че обикновено имам 3-4. Предимно използвам душ олиото на Микса. В момента имам два броя от него, този на Алверде с праскова и босилек, и един на Балеа с черешов цвят в цилиндричните опаковки.

# 577
  • София
Както сме на вълна душ гелове да кажа, че му дойде реда на Алверде с праскова. За съжаление не прочетох подзаглавието, а не го и подуших, така че неприятно се изненадах, когато усетих и видях, че освен праскова, вътре има и етерично масло от босилек. Не изсушава кожата, но очаквах аромат на праскова, който е тъкмо за лятото.
https://www.dm-drogeriemarkt.bg/alverde-naturkosmetik-dush-gel-s … 067796166279.html

Трябваше да взема с облепиха и ванилия, но ще оставя за следващия пазар.
За бройката ще кажа, че обикновено имам 3-4. Предимно използвам душ олиото на Микса. В момента имам два броя от него, този на Алверде с праскова и босилек, и един на Балеа с черешов цвят в цилиндричните опаковки.
Този с лавандулата на Алверде на мен много ми допадна, но аз принципно съм фен на аромата Simple Smile
Иначе, откакто отрих душ олиата на Mixa, Uriage и Bioderma, само тях ползвам (последното ми е фаворит - мирише разкошно и нямам нужда от лосион за тяло след него). Малко е pricey, ама кеф цена няма Grinning

Последна редакция: пт, 29 авг 2025, 23:01 от ShokolaDkaa

# 578
  • Deutschland
Днес загледах душ геловете на Вики бутик, само лилави опаковки бяха, май други нямаше. Бях влязла за тефтер в магазина, защото уча нещо по служебен път онлайн и спешно ми трябваше нов тефтер за записки. Затова нямах и време да погледна по обстойно, но понеже ги похвалиха, че ухаят много парфюмно, утре ще си взема евентуално.
Иначе в момента имам два душ гела, един Палмолив и един на Балеа, чийто аромат напомня Lost cherry.

# 579
Аз съм с 4 ..
Тезори -икигай
-аюрведа
Нивеа душ олио
Душ пяна на балеа
Така и с шампоаните ,балсамите и маските да се чувства изобилието ...

# 580
Здравейте, бихте ли ми препоръчали марка вазелин за устни, от който сте доволни? Пробвала съм различни видове, но търся препоръки за такъв с изчистен състав, омекотяващ.

# 581
Не ползвам вазелин, но съм много доволна  от балсама за устни с невен на Алверде:

# 582
Здравейте, бихте ли ми препоръчали марка вазелин за устни, от който сте доволни? Пробвала съм различни видове, но търся препоръки за такъв с изчистен състав, омекотяващ.
Взк стик балсама
Катрис маската за устни
От дм - крем за зърна. (Помага много за сухи устни)

# 583
Не ползвам вазелин, но съм много доволна  от балсама за устни с невен на Алверде:

Този го взех по твоя препоръка 💗 и е страхотен!

# 584
В Зоя има балсами за устни страхотни и натурални. Имам около 15 различни, на Hurraw са най-мазни според мен, ванилата е топ.
Душ гелове - около 4, ползвам и кастилски сапун понякога. Душ геловете не са ми бюджетни изобщо, защото почти всички дрогерийни ми миришат на химия.

Общи условия

Активация на акаунт