Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura (козметика от dm, Lilly drogerie и други) - тема 97

• 57 045
  • 742
  •   1
Отговори
# 675
  • Light of Zartha
За мен най-студен и сивеещ е молива за вежди на Катрис - 020. Всички други - НЛ, импала 211/214 и т.н. от известните в момента ми оранжавеят/кафенеят. Не знам защо.

# 676
  • София
Защото си със много студен подтон сигурно.

# 677
А, трайността как е? Има ли бляскави частици?
Любим ми е този, няма бляскави частици. При мен е траен, защото е гъст и лепкав, но има момичета, които се оплакват от тази текстура. С него избягвам да се облизвам и не го изяждам. По-търпимо е за мен, отколкото гланцовете с лют елемент, там си изгризвам устните.

С бляскави частици е този, но не съм го ползвала:

# 678
  • Mediterraneo
На Бочко сапунът със смрадлика е постоянна покупка в къщи, откакто се появи малкия.

И у нас е така, вече 20 години винаги поддържам поне по едно кремче в наличност.

# 679
Може ли препоръка за шампоани дрогерийни, които правят косата лека, хидратирана, надолу стояща и изчистена. Pantene pro v единствено ми я прави такава и отчасти Elseve hyaluronic лилав. Обаче се чудя защо с професионални продукти не мога да си я нагодя така - с един Chi от златна рибка ми ставаше ужасно суха, твърда, изпръхнала. С joico нямаше никаква форма. Единствените са гореизброените, а също преди време имаше на Balea oil repair в черна опаковка, но отдавна не съм я виждала тази, само нови серии,  които не могат да ми докарат същия ефект и се ядосвам, че от отдавна едвам намирам нещо да ми прави косата хубава. Sad Sad принципно е суха, чуплива, със средно дебел косъм, гъста и лесно изпръхва, като бухнала Sad някой път я премивам със сапун, за да падат силиконови натрупвания и тогава става прилична и си личи, че е имала нужда от почистване, но просто искам подобен на pantene pro v шампоан, за да я прави лъскава и летяща и хидратирана и мека. Ако може да ми препоръчате продукти, които са ви подействали.

# 680
  • София
Профи шампоаните са много силни и понякога дори агресивни. Не са за всяка коса.
Аз постигам този ефект с Anaphase, но не е дрогериен и все пак си има предназначение. Както и с душ гел, впрочем. Тогава ми става най- пуФкава и лека.

# 681
  • Deutschland
Пробвай някой от турските Елидор шампоани и балсами. Хидратиращият на Пантен, ако не си пробвала също.

# 682
Ползвала съм подобен, но за лечение на скалп. 😄 а Pantene с лош или добър състав са, понеже искам да продължа да си го ползвам, но четох, че твърдят, че има повече силикони, но то във всеки почти има. А преди пък много използвах безсулфатни, но много трудно се измиваше косата, постоянно беше твърда и бухнала, само от balea без сулфат ми се хидратираше

# 683
Аз пък  моля да споделите хубав шампоан на Балеа за боядисана коса. По приньип ползвам шампоаните на Лореал проф. и ми харесват,но сега искам да пробвам друг за боядисана коса.

# 684
На мен добре ми действа Dove Oil Care, шампоан и балсам. Косата става мека и лъскава, точно това изпръхналото изчезва. Но винаги редувам с още един-два други, понякога мия само с маска, старая се да разнообразявам.

# 685
  • Deutschland
О, да. Бях ги забравила Dove oil care. Златистият беше уникален за сухата ми коса. Забравила съм, защото в немско ги няма. Имаше по едно време само маска, но предпочитам балсама и шампоана.

# 686
В немско съм и аз, трудно го намирам наистина. Преди време купувах от росман, там изчезна, последно го намерих в кауфланд преди около месец. Като видя, вземам по няколко броя.

# 687
  • Deutschland
Виж в Томас Филипс, понякога зареждат. В Екшън също.

# 688
  • София
И аз зарязах тотално профитата за сума ти пари. Косата ми става ужасна с тях. С Gliss и Pantene направо се прероди. Не вярвах, че може да се случи, но е факт. Просто явно е до коса, както и е истина, че не винаги скъпото е по-хубаво.

# 689
Аз пък  моля да споделите хубав шампоан на Балеа за боядисана коса. По приньип ползвам шампоаните на Лореал проф. и ми харесват,но сега искам да пробвам друг за боядисана коса.
Балеа си имат серия за боядисана коса.
Преди боя мия 2-3 пъти със серията с кератин, преди нов дълбокопочустващ.След боя тно с този за бпядисана коса 2-3 пъти и после редувам кератинови( протеин) с хидратиращи( за боядисана коса или на които пише ходратиращи).Водя се по косата.Ако много ми изсъхнат връхчетата- прекалена хидратация, ако се втвърди косата- много протеин, затова редувам сериите спрямо нуждите на косата.

Общи условия

Активация на акаунт