Labubu: новият моден аксесоар, който превзе света

• 18 391
  • 371
  •   1
Отговори
# 240
  • Sofia
И за мен са страховити 🫣

# 241
Който за каквото си дава парите си е негова работа.

# 242
Дойдоха тези Birkin, но са доста големи. Ще им ги слагам на гърба. 😂. Иначе, те отделно могат да се закачат за чанта и вътре да се сложат слушалки. Мисля даже, че за това бяха направени, а не за Лабубу…
Добавям дойде седалката за кола. Много е мекичка. Добавям снимка и на цикламената чанта и Грийн Грейп в Прада, а също Лоялти с шарк слипърс.

Скрит текст:

Последна редакция: вт, 15 юли 2025, 15:08 от Labubu8

# 243
  • Телиш/Плевен
Най-после се видяхме със свекървата и мога да покажа този прелестен Лафуфу бонбон, който ми е купила от Китай: Heart Eyes

Има си и дрешки: Heart
Скрит текст:

# 244
Страхотно е @Лале в дъжда! Много добро Лафуфу е избрала свекървата.

Аз успях да се сдобия с цяла кутия от Попмарт на  BIE v3 сериите.

Скрит текст:

# 245
Детето ми искаше Лабубу купихме за сега гумено, че пухените ми се видяха некачествени и главата им щеше да падне при едно завъртане. Вече ги има навсякъде на цена от 18-25 лв някъде.

# 246
Снимай да видим гуменото Лафуфу. За деца е по подходящо, наистина. Тези дето са по 18-25 лв са Лафуфу също, но има и много сладки и качествени от снимките, които са качени тук от съфорумки.

Детето ми искаше Лабубу купихме за сега гумено, че пухените ми се видяха некачествени и главата им щеше да падне при едно завъртане. Вече ги има навсякъде на цена от 18-25 лв някъде.

# 247
  • Телиш/Плевен
Labubu8, страхотни и много елегантни, както винаги! Heart Eyes

# 248
Радвам се да видя, че темата се развива в положителна насока и вече показвате различните си Лабубута! Simple Smile
През последния месец бях извън страната, а няколко пъти и по нашето Черноморие, и почти не видях дете без чудовище в ръцете си. Детенцето на наши семейни приятели даже си разнасяше на връзка над 10 броя Relaxed

Ще ви покажа скоро и моите притежания, само да намеря време да ги снимам всичките. Най-много се радвам, че се добрах до лилавото на PRONOUNCE, което обаче съм пременила изцяло в баскетболно екипче на любимия отбор. То ми е засега най-любимото, което си разнасям с мен.

Ето го лейкърсчето ми на плажа Smiley

# 249
  • София
Жаки, лейкърсчето е жестоко!!! Heart Eyes

На мен ми пристигна хогуъртската униформа  Smile

Иии да похваля новото хоби на сестра ми - събира възможно най-кривите лафуфута и ги боядисва и татуира Smile

Чеширското лабубу ми е любимо.
Скрит текст:

Последна редакция: ср, 23 юли 2025, 16:56 от Three Eyed Raven

# 250
Благодаря, @Лале в дъжда отворих цялата кутия, ето групова снимка.
Направи ми впечатление, че качеството не е като на първото издание , може би заради търсенето се опитват да “pump out” колкото може повече и контрола за качеството е занижен. Но цяла кутия на нормална цена, няма да и търся кусури.😂
Даже в магазина ми казаха , да видео отварянето и , ако има дефектни да ги върна и те ще ми ги сменят. Явно  Поп Март са наясно, че има проблем, но моите са ок. Те са горски същества, нормално е да са малко crooked.

Трябва да направя групова снимка на моите, но като ги наизвадя всичките, (вече съм им загубила бройката, имам и повтарящи се), ММ може малко да изпадне в шок.

Three Eyed Raven , хубаво е Харибубуто  и на Жаки Pronounce.

Последна редакция: ср, 23 юли 2025, 17:29 от Labubu8

# 251
  • Телиш/Плевен
Еее, разкошни Лейкърс и Хогуортс!!! Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Labubu8, много са красивички и тези! Heart Eyes Страхотна колекция!

Three Eyed Raven, много оригинално хоби има сестра ти, браво! Heart Eyes Имам си и аз едно "криво" Лафуфу, май не съм го показвала, на щерката ѝ се падна повтарящо се, докато бяхме в Обзор и ми го подари, ушенцата му са с различна дължина, но много му се кефя. Laughing Малко по-късно днес ще гледам да го снимам и покажа.

# 252
На много от оригиналните ушите са с различна дължина. То е нормално.
На един приятел, даже такова му е подписано от създателя им.
 Не само, че гледам , че много ги татуират, но също и, че лепят Сваровски кристали по зъби и т.н.

Еее, разкошни Лейкърс и Хогуортс!!! Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Labubu8, много са красивички и тези! Heart Eyes Страхотна колекция!

Three Eyed Raven, много оригинално хоби има сестра ти, браво! Heart Eyes Имам си и аз едно "криво" Лафуфу, май не съм го показвала, на щерката ѝ се падна повтарящо се, докато бяхме в Обзор и ми го подари, ушенцата му са с различна дължина, но много му се кефя. Laughing Малко по-късно днес ще гледам да го снимам и покажа.

Последна редакция: ср, 23 юли 2025, 18:51 от Labubu8

# 253
  • Телиш/Плевен
На много от оригиналните ушите са с различна дължина. То е нормално.
На един приятел, даже такова му е подписано от създателя им.
Ясно, не съм обръщала внимание, но аз и нямам все още оригинални. Hug

Ето го иначе, много му се кефя и даже го окачих на чантата си. Laughing

# 254
Много е сладко @ Лале в дъжда. Прилича на кръстоска между Лабубу и Мончичи.

Ето някои от моите, новите, облечени:

Скрит текст:

Последна редакция: пт, 25 юли 2025, 14:46 от Labubu8

Общи условия

Активация на акаунт