Labubu: новият моден аксесоар, който превзе света

• 18 387
  • 371
  •   1
Отговори
# 255
Ех, най-после съмишленици! Много се радвам! С Three Eyed Raven даже се познаваме май Grinning Познах я по 1/8 бедро и палец. Хах.

Та, да се представя - аз съм Ани и харесвам лабубута.

За първи път чух за тях някъде около средата на Юни, когато моя приятелка (не ми направи никакви услуги Grinning) и ми каза за тях. Не си помислих нищо особено и безметежно заминах за Лондон. Там синът ми видя по магазинчета лафуфута и ме помоли да му взема. Купих му и той беше доволен. Но мен нещо ме зачопли, започнах да се интересувам, да чета, да гледам.
В един спортен магазин видях, че на витрината има всички възможни видове оригинални и влязох. За двойна на цената в попмарт се сдобих с един Blind Box и ми се падна Hehe:
Скрит текст:
От носене на чанта ѝ се обели носа, имайте едно на ум. Сега виси наказана на стената и няма да мърда навън.

За моята приятелка помолих да потърсят някое пенсионирано от витрината - DADA, защото търсеше конкретно него:
Скрит текст:

И оттам нещата лееко ескалираха, сега глася аларми и дебна. Но вече успях да се сдобия с комплект BigIntoEnergy на pre-order и ще го почакам. Две кутии Кока-Кола. Pronounce, Let's Checkmate. И много много искам Wacky Mart Shrimp-ито кейс за слушалки Relaxed
Поръчах си едни supposedly много добри реплики на макароните от али, чакам да видя какво ще дойде.
Ии, спирам защото написах есе. Радвам се, че си имаме българска общност, защото в редит са предимно американци, които имат тикток шоп и pop now, а в Европейския попмарт не искат едни макарони да заредят и се дразня Grinning
В тази връзка, ако някой поръчва, ще се радвам да споделяме, разменяме и т.н.

п.п. Не смея да покажа татуирната ми Sea Salt Coconut, че има обърнат кръст на челото и не ми се четат глупости от хейтърите Sweat SmileSmirk

# 256
От Monsters Special имам тези:

3 Мербубу “ Hide and Seek” - купени след като спечелиш правото да ги купиш на националната томбола. (Записах всички роднини. Беше много строго с ID карта и лично да се появиш да ги вземеш, та се наложи да моля, убеждавам и изнудвам).Лимитирана серия Сингапур.
2 Кока Кола -седящо и право.
1 “Let’s Checkmate” - Queen - (жълтото).
1 Сиамбубу - “Good Luck to You”- лимитирано Тайланд (кафявото).
1 “Labubu x Pronounce Wings of Fortune” - (лилавото).

Ще слагам 2 от Мербубу да си търсят нов дом, че Лабубу хобито е доста скъпо😂.

Скрит текст:

Последна редакция: сб, 26 юли 2025, 10:24 от Labubu8

# 257
Чудесна колекция Heart Имаш ли макарони и може ли да ги видя, уж четох цялата тема, но не помня.
Аз си поръчах макарони (без secret-a) от един магазин в Алито, който уж продавал много добри реплики, чакам другия месец да видя какво ще дойде. Дебна ги в Европа, но не искат да ги зареждат Sad
Русалката е много сладка, ти къде си базирана и евентуално колко пари би ѝ търсила? Ако искаш ми пиши лично да не нарушим някое правило.

Впрочем, ако някой види някъде ето от тези Латуту, непременно да каже или направо да ми купи. Obsessed!!!
Скрит текст:

Последна редакция: сб, 26 юли 2025, 11:03 от Bryanna

# 258
Имам 5 макарона (без Тофи) и два от седналите (Baba & Ququ), и 9 от Биг инто Енерджи.( От тях ми се повтарят Loyalty, Hope & Love.) Общо с Monsters Special станаха 24. Седналите не ги харесвам, много , много, защото предпочитам с отворени очи и затова от тях имам най-малко. Тофи също се чудя дали да я добавям. Още не съм решила….
О, и току що спечелих правото до закупя още една кутия BIE v3, но не съм решила дали да я взимам, защото от тях имам най-много. Вероятно и тя ще замине при мили хора, ако реша да ходя да я купя.
Тук пълна, запечатана кутия от 6 може да се купи само с покана от ПопМарт.

Скрит текст:

Последна редакция: сб, 26 юли 2025, 12:57 от Labubu8

# 259
Да споделя неприятно преживяване с labububg.com … пълни ментета !! Уверяваха ме, че всичко е оригинал и накрая получих Макарон в цвят, който не идентифицирам и нещо общо с оригинала !! Отгоре на всичко трият всички негативни коментари и в сайта и във фейса, там всички са доволни !!

# 260
  • Карлово
Покажи го, моля.

# 261
Ужасно е … по-малко като размер, криви шевове .. няма и код с който да го провериш !!
Вече имам едно, което си има всичко Simple Smile , дори и неоригинално е на светлинни години !!

# 262
  • Карлово
Жалко. Върни им го.

# 263
Нали съм го отворила вече .. как да го върна, при нарушена опаковка ?!

За да бъде прието връщането, артикулът трябва да бъде в същото състояние, в което сте го получили – неизползван и в оригиналната си опаковка.

Иначе има доста измислени “положителни” коментари , моят го изтриха естествено !!

# 264
Ако може напишете Google review със снимка. Там не може да го изтрият. Сладко е, но не е автентично, за съжаление.

# 265
Ако може напишете Google review със снимка. Там не може да го изтрият. Сладко е, но не е автентично, за съжаление.
То от самолет се вижда, поне да беше качествено … дори накриво са зашили връзката за закачане на чанта / раница !!
И като цвят не ми се вързва с нито едно от серията Sad

# 266
За съжаление се появиха множество сайтове и странички, които на пръв поглед изглеждат добре, но най-нагло заблуждават хората. При положение че е почти невъзможно да се закупи Лабубу дори от официалните сайтове на Pop Mart, те обещават бърза доставка и „промоционални“ цени. Надяваме се все по-малко хора да се подвеждат по тези измами, особено след като всякакви лафуфута вече се намират на почти всяка сергия или магазинче за под 30 лева.

Още по-нахално е, че дори не продават що-горе приличните лафуфута на този уж лъскав сайт.
Купих си едно от седящата серия на морето, което е супер сладко, дори и да си знам, че е менте. Козинката му е супер мекичка, добре е зашито и нарисувано и се оказа, че пее лабубу песничката и свети. Smile

# 267
За съжаление се появиха множество сайтове и странички, които на пръв поглед изглеждат добре, но най-нагло заблуждават хората. При положение че е почти невъзможно да се закупи Лабубу дори от официалните сайтове на Pop Mart, те обещават бърза доставка и „промоционални“ цени. Надяваме се все по-малко хора да се подвеждат по тези измами, особено след като всякакви лафуфута вече се намират на почти всяка сергия или магазинче за под 30 лева.

Още по-нахално е, че дори не продават що-горе приличните лафуфута на този уж лъскав сайт.
Купих си едно от седящата серия на морето, което е супер сладко, дори и да си знам, че е менте. Козинката му е супер мекичка, добре е зашито и нарисувано и се оказа, че пее лабубу песничката и свети. Smile
Да, именно … и при положение, че ги попитах дали са оригинални … най-нагло излъгаха !!
Имам го и черно на бяло, дано КЗП си свършат работата, ще следя Simple Smile

# 268
Тук вече само с томбола ги продават заради прекупвачи, които изкупуват всичко чрез ботове. Или може да pre-order като ще си ги получиш септември-октомври.
Аз в неделя взех новите, за които получих правото да ги купя с томболата. Ужким нямаше да ги отварям, но не можах да се сдържа. Това са всичките от v3.  Ще ги извадя от кутията да ги снимам хубаво скоро като имам време. Шесте нови са на горния ред.

Последна редакция: ср, 30 юли 2025, 16:59 от Labubu8

# 269
Бях в Китай през април, но за съжаление чух за тях през май, иначе щях да налазя магазините на Pop Мart Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт