Labubu: новият моден аксесоар, който превзе света

• 18 376
  • 371
  •   2
Отговори
# 270
Бях в Китай през април, но за съжаление чух за тях през май, иначе щях да налазя магазините на Pop Мart Simple Smile
Мъжът ми беше юни ама и той незапознат/нечул хем изрично му казах,  та …  догодина Simple Smile
Labubu8 , къде това ?

# 271
Здравейте,  отдавна не съм писала Simple Smile това е моето Лафуфу от Алиекспрес. Нося го на раницата си и макар неоригинално, получавам доста комплименти за него. Мисля да си взема още едно от друга серия Simple Smile

# 272
Наистина е супер сладко!😍

Здравейте,  отдавна не съм писала Simple Smile това е моето Лафуфу от Алиекспрес. Нося го на раницата си и макар неоригинално, получавам доста комплименти за него. Мисля да си взема още едно от друга серия Simple Smile

# 273
Дойдоха част от поръчките ми от UК-ския попмарт - Pronounce, Let's checkmate и двете коли Heart EyesHeart EyesHeart Eyes  Честно казано се надявах да не се падне сикрет, защото мн ме дразни, че няма крака Disappointed Relieved От двете страни - Хехе и къстъмизираната Sea Salt Coconut.

# 274
Чудесни , браво!

“Нене” , се произнася Хъхъ и означава Giggly.
Аз мисля да се преориентирам вече от лабубу на тези.🙃

Последна редакция: чт, 31 юли 2025, 20:37 от Labubu8

# 275
Ох и ние сме луднали с тези маймунчета. Щерката е накичила де що има чанти, колани и прочие с тях. Страх ме е да погледна колко пари е дала за това, че сигурно ще ме довърши това.

# 276
Не говорим за пари.. Close За да не си разваляме настроението. People EyesJoyJoy

# 277
Тук някой ме попита за Стич. Те са на Miniso. Днес попаднах на бутик и купих blind box. Ето какво ми се падна.
И те са супер сладки. Ушичките са с тел
и могат да се нагласяват.

Скрит текст:

Последна редакция: пн, 04 авг 2025, 16:05 от Labubu8

# 278
Много сладко ти се е паднало Simple Smile Аз моето го избрах. Не бях обърнала внимание, че ушите му са с тел, хаха, благодаря  Simple Smile Явно без да искам съм попаднала на изтекло от фабриката оригинално.

# 279
И на мен на оригинално ми прилича. Много е сладко. Те ги наричат Стич лабубу. Много ми харесват и аз ще купя още няколко като имам път към магазина.

Много сладко ти се е паднало Simple Smile Аз моето го избрах. Не бях обърнала внимание, че ушите му са с тел, хаха, благодаря  Simple Smile Явно без да искам съм попаднала на изтекло от фабриката оригинално.

# 280
Здравейте!И аз съм фен на Лабубу.Споделете от къде може да си купя оригинално Лабубу?Благодаря

# 281
  • Down south
Един от племенниците ни иска да занеса такова нещо за приятелката му. Виждам, че го има в Амазон за около $40.
Реална цена?
Признавам, че не знаех, какви са тези неща.

# 282
Заради търсенето може да намерите фалшиво Лабубу както за 30 така и за 70-80лева Sad
Има и доста добри фалшиви рекламирани за оригинал … като моето от Labububg само дето и качеството е ужасно, виждат се и шевовете Sad

# 283
  • Deutschland
Оригиналните са от марката Popmart. Гледам при нас в Германия един ключодържател Лабубо е около 100 €.
Иначе във винтед може да се намерят на добра цена.

# 284
И аз щях да поръчам от Лабубу.бг,но помолих за Qr код на лични и като ми пратиха,рзбрах,че в фалшиво

Общи условия

Активация на акаунт