Та, да се представя - аз съм Ани и харесвам лабубута.

За първи път чух за тях някъде около средата на Юни, когато моя приятелка (не ми направи никакви услуги

В един спортен магазин видях, че на витрината има всички възможни видове оригинални и влязох. За двойна на цената в попмарт се сдобих с един Blind Box и ми се падна Hehe:

За моята приятелка помолих да потърсят някое пенсионирано от витрината - DADA, защото търсеше конкретно него:

И оттам нещата лееко ескалираха, сега глася аларми и дебна. Но вече успях да се сдобия с комплект BigIntoEnergy на pre-order и ще го почакам. Две кутии Кока-Кола. Pronounce, Let's Checkmate. И много много искам Wacky Mart Shrimp-ито кейс за слушалки

Поръчах си едни supposedly много добри реплики на макароните от али, чакам да видя какво ще дойде.
Ии, спирам защото написах есе. Радвам се, че си имаме българска общност, защото в редит са предимно американци, които имат тикток шоп и pop now, а в Европейския попмарт не искат едни макарони да заредят и се дразня

В тази връзка, ако някой поръчва, ще се радвам да споделяме, разменяме и т.н.
п.п. Не смея да покажа татуирната ми Sea Salt Coconut, че има обърнат кръст на челото и не ми се четат глупости от хейтърите