Labubu: новият моден аксесоар, който превзе света

• 18 780
  • 372
  •   1
Отговори
# 105
И аз искам Тофи 🥰

# 106
Аз се записах в началото на тази година в този форум и тогава видях, че са непознати в БГ. Аз си ги събирам. Моите всички са оригинални. Ето няколко снимки. Лимитед едишън Кока Кола са неотворени още. Много трудно се намират. Има копия 1:1 , които само познавач може да различи. Не смея да извадя всички да ги снимам, че ММ като види колко съм събрала….
Аз купувам от прекупвачи, които знам , че продават оригинали. Много рядко имам късмет да намеря в оригиналния магазин. Трябва да платиш на човек да спи пред магазина. Аз не си ги слагам по чантите. Те са доста големи. Мама каза, че прилича
малко на Мончичи от нейното време.

Скрит текст:
img width=450 height=600]//cdn.bg-mamma.com/9ii9/uA56x.jpg[/img]

Последна редакция: нд, 22 юни 2025, 17:25 от Labubu8

# 107
  • Телиш/Плевен
Labubu8, много са сладки! Heart Eyes И много хубав ник. Hug

По принцип казах на свекървата да вземе за щерката, ако намери, докато са в Китай, а аз ще се ослушвам като помине малко истерията и ще си купя тогава. Но ми писа преди малко, че е намерила някакви копия и е купила и за двете ни и че не се отказва да търси оригинални. Grinning Казах ѝ, че няма шанс да намери, но е много мило, че ще търси. Heart

# 108
Ако не сте колектор, има копия много близки до оригинала. Ако виси на чанта няма да се разбере. Тук в Азия, не съм видяла чанта без поне едно. От 10 до 90 годишни. И такива ексцесии има😂.
Скрит текст:

Labubu8, много са сладки! Heart Eyes И много хубав ник. Hug

По принцип казах на свекървата да вземе за щерката, ако намери, докато са в Китай, а аз ще се ослушвам като помине малко истерията и ще си купя тогава. Но ми писа преди малко, че е намерила някакви копия и е купила и за двете ни и че не се отказва да търси оригинални. Grinning Казах ѝ, че няма шанс да намери, но е много мило, че ще търси. Heart

Последна редакция: нд, 22 юни 2025, 17:44 от Labubu8

# 109
  • Телиш/Плевен
Да, не сме колекционери с щерката, но тук на два пъти вече удряме на камък... Писах за първото от Емаг, падна му главата още като го разопаковахме. Уж я закрепих онзи ден, но днес падна отново. Мислех да я шия, но няма как да стане... В един китайски магазин видях вчера и взех, доста е некачествено дори на външен вид, почти му се обели едно зъбче, а за капак му падна и окото. Joy Та затова вече си мисля за оригинални, но ще видим какво ще донесе свекървата от Китай. Heart Надявам се да попаднем на хубави копия, писаха и тук в темата и показаха такива. Не държа на оригинални, защото аз така или иначе нямам нищо марково и не го искам, за да го нося на маркова чанта, просто ми харесва много. Дъщеря ми пък съвсем, тя е на почти 11, съвсем не ѝ трябва баш оригинално, а такова, на което да се радва и по възможност да не се разпада. Satisfied

# 110
Оригиналните са доста различни също, едно с едно няма еднакво. На някои ушите са с различна дължина, различно разстояние между тях, а също и между краката , етикета може да е на различно място зашит,  и т.н

Да, не сме колекционери с щерката, но тук на два пъти вече удряме на камък... Писах за първото от Емаг, падна му главата още като го разопаковахме. Уж я закрепих онзи ден, но днес падна отново. Мислех да я шия, но няма как да стане... В един китайски магазин видях вчера и взех, доста е некачествено дори на външен вид, почти му се обели едно зъбче, а за капак му падна и окото. Joy Та затова вече си мисля за оригинални, но ще видим какво ще донесе свекървата от Китай. Heart Надявам се да попаднем на хубави копия, писаха и тук в темата и показаха такива. Не държа на оригинални, защото аз така или иначе нямам нищо марково и не го искам, за да го нося на маркова чанта, просто ми харесва много. Дъщеря ми пък съвсем, тя е на почти 11, съвсем не ѝ трябва баш оригинално, а такова, на което да се радва и по възможност да не се разпада. Satisfied

# 111
  • София
Ау, Labubu8, страхотни са всичките! Аз не бях чувала нищо за тях до пролетта, иначе щях да си взема от Китай. Тогава дори не влязох да разгледам какво ново има в Поп Март, защото не търсех нищо.

# 112
За чанта тези по̀ стават. Хачипупу съзвездия. Има различни зодии, но пак е blind box. Не може да избираш.

Скрит текст:

Ау, Labubu8, страхотни са всичките! Аз не бях чувала нищо за тях до пролетта, иначе щях да си взема от Китай. Тогава дори не влязох да разгледам какво ново има в Поп Март, защото не търсех нищо.

Последна редакция: нд, 22 юни 2025, 18:36 от Labubu8

# 113
  • София
Joy Абе, някак само глава да си окича вече е много и за мен. Доста ми е крийпи, а и това лице някак си прилича прекалено много на човешко.
Но Лабубу наистина приличат много на Смехораните (така се казваха мончичи-тата при нас).

# 114
Аз си мислех, че в Европа е по-лесно да се намерят, защото хората там по-малко харесват такива неща, но в тези държави които посетихме бяха sold out различни популярни серии на Поп Март като лабубу и други. Нищо не намерих.

Joy Абе, някак само глава да си окича вече е много и за мен. Доста ми е крийпи, а и това лице някак си прилича прекалено много на човешко.
Но Лабубу наистина приличат много на Смехораните (така се казваха мончичи-тата при нас).

# 115
Здравейте! Купих си аз от Алиекспрес, едно от първата серия, и един Стич на този принцип, че страшно ми хареса Simple Smile да видим дали ще се окажат качествени. За оригинално не ми се дават такива пари и не ми се причинява такова дебнене, на този етап. Лабубу8, много хубава колекция, страхотни са! Попаднаха ми и други подобни за чанти, едни много сладки момиченца, облечени в приказни дрешки...

# 116
Кукличките са от серията Skulpanda. Току що излезе нова серия. И те са разпродадени. Очите се въртят, могат да бъдат крийпи за някои.

Скрит текст:

]
Здравейте! Купих си аз от Алиекспрес, едно от първата серия, и един Стич на този принцип, че страшно ми хареса Simple Smile да видим дали ще се окажат качествени. За оригинално не ми се дават такива пари и не ми се причинява такова дебнене, на този етап. Лабубу8, много хубава колекция, страхотни са! Попаднаха ми и други подобни за чанти, едни много сладки момиченца, облечени в приказни дрешки...

# 117
  • София
Ми аз питах от Париж и от Милано. Не! Няма. Пазете си лабубутата момичета. Не знам колко е разумно да висят на чантите. В тази обстановка на нямане трябва всеки киликандзер да върви с охрана Laughing

# 118
Хаха майка им казва урунгели, но и киликандзер ми харесва😂
Ми аз питах от Париж и от Милано. Не! Няма. Пазете си лабубутата момичета. Не знам колко е разумно да висят на чантите. В тази обстановка на нямане трябва всеки киликандзер да върви с охрана Laughing

# 119
  • София
Баш киликандзер си е LaughingLaughingLaughing

Общи условия

Активация на акаунт