Labubu: новият моден аксесоар, който превзе света

• 18 753
  • 372
  •   1
Отговори
# 135
  • София
След като разбрах оттук за тези лабубу-та, започнах да ги виждам навсякъде. На летището хората са си ги закачили на раниците, в сувенирните магазини на о. Крит забелязях копията. Много са сладки, разбирам манията да  започнеш и да ги колекционираш.

# 136
Това са арт играчки. Някой ги купуват защото са модерни, други защото колекционират фигурки , трети не могат да ги гледат. И трите мнения са ок. Слагам скрийншот от мнението на майка, когато и ги представих за първи път 😂. Тях ги има от 2023, те не са нови между другото. Те са част от вълната “ ugly-cute” , в момента.
 При положение, че тук, абсолютно всеки си е увесил 1 или няколко на чантата, (оня ден едни баби видях с раници и на тях лабубу 🤣), аз не бих, пък и те ще се замърсят навън. Поръчала съм им витрина. Успях да се сдобия със супер трудно намиращото се лимитед едишън, което втора ръка е между 300-500$. Слагам снимка.

Скрит текст:

Последна редакция: чт, 26 юни 2025, 05:06 от Labubu8

# 137
Лале в дъжда, съгласявам се, не съм разбрала правилно написаното от Lana Gatto. Но това е, защото първо тя не е разбрала написаното от мен.

Защото аз нито мисля, нито твърдя, нито пък някъде съм написала, че модата е нищо. Аз също се влияя малко или много от нея и си давам парите за нови дрехи и обувки, за да съм в крак с модата.

Но тук обсъждаме въпросните labubu-та, които наистина не разбирам как предизвикват цялата тази истерия Rolling Eyes Налудничаво ми е, честно.

# 138
Сещам се за този израз:
“Всеки си е башка луд”🤷🏻♀ Тази мас-истерия, идваща от СМ, наистина идва в повече, но такива неща са на приливи и отливи.

# 139
Много сладко Лабубу, това е специално издания за Сингапур (една от любимите ми дестинации) Blush Аз го гледах точно във видеото на този ютюбър, който промотираше въпросния сайт. Мисля обаче, че изпращат от Китай, уж били оригинални - но няма как да знам със сигурност Blush

# 140
Да, моето е от Popmart SG директно.
Този онлайн магазин, препоръчан от този ЮТ не съм го пробвала. Погледнах го, надценките са 4-5 пъти, а и повече😱.

Много сладко Лабубу, това е специално издания за Сингапур (една от любимите ми дестинации) Blush Аз го гледах точно във видеото на този ютюбър, който промотираше въпросния сайт. Мисля обаче, че изпращат от Китай, уж били оригинални - но няма как да знам със сигурност Blush

# 141
Да, с надценка са...но не бяха 4-5 пъти като го разглеждах преди няколко дена Anguished лудост..Но както се казва - търсенето определя предлагането. Наскоро ми попадна и български онлайн магазин за 89 лв лабубуто, внос от Милано (лабубумилано.ком) Grinning А ти от къде си купуваш твоите, Labubu8?

# 142
От Pop mart директно, ако имам късмет или имам връзка с хора, които спят пред магазина и купуват в launch day и после ми го продават с малка надценка. Както казах, аз не ги събирам от вчера.
За Европа и Америка е по-трудно предполагам да се купуват и по-скъпо.

# 143
Да, разбирам, много хубава колекция имаш Simple Smile Аз засега ще се огранича с репликите, искам първо да видя дали ще мога да ги нося като аксесоар към някоя раница. Поръчах си иначе едно Мончичи от озон, много са ми сладки. Надали обаче има тема за тях тук или поне не намирам. А тези Стич на същия blind box принципно официално от поп март ли са, или?

# 144
За кой Стич питаш, сложи снимка, да го видя, защото има някои на Поп Март, а има и от други производители… зависи от сериите.

Да, разбирам, много хубава колекция имаш Simple Smile Аз засега ще се огранича с репликите, искам първо да видя дали ще мога да ги нося като аксесоар към някоя раница. Поръчах си иначе едно Мончичи от озон, много са ми сладки. Надали обаче има тема за тях тук или поне не намирам. А тези Стич на същия blind box принципно официално от поп март ли са, или?

# 145
Ето тези имам предвид, такъв съм си поръчала също, но от Алиекспрес:)

# 146
Тези серии не са на Поп Март.

Ето тези имам предвид, такъв съм си поръчала също, но от Алиекспрес:)

# 147
В интернет сравняват Лабубу с демона Пазузу и твърдят, че тези играчки са създадени като част от конспиративна теория 😁

# 148
Глупости, вдъхновено е от Скандинавския фолклор, създателят му е израстнал в Холандия и много е обичал Скандинавски приказки. Създава лабубу на базата на елфите. То е част от сериите Чудовища.
К’ви дяволи, к’ви конспирации?!😂🤣
В интернет сравняват Лабубу с демона Пазузу и твърдят, че тези играчки са създадени като част от конспиративна теория 😁

# 149
Всички Елфи ни се представят като ефирни и добри същества, но удобно не се споменават т.н. "тъмни Елфи" - демони джуджета, които са описани като зли, злокобни и ковани джуджета.

Общи условия

Активация на акаунт