Labubu: новият моден аксесоар, който превзе света

• 18 414
  • 371
  •   2
Отговори
# 210
Дойдоха кейсовете против кражба.Много са добри. Стават за закачане на чанта и са солидни. Също, ги предпазват от прах.
@Непослушна готвачка, истинските са изключително пухкави и мекички. Не е плюш, материята. На различните серии е различна. На v3 е като супер мека вата.

Скрит текст:

Последна редакция: пн, 07 юли 2025, 11:54 от Labubu8

# 211
Предадох се и аз и купихме едно Лафуфу. 😅 Голяма радост! В местният китайски магазин струваше 24 лв. Имаше и в прозрачни кутии, 26 лв., но щерката искаше да е изненада.

Последна редакция: пн, 07 юли 2025, 17:24 от Anyyyone

# 212
  • Карлово
Дойдоха кейсовете против кражба.Много са добри. Стават за закачане на чанта и са солидни. Също, ги предпазват от прах.
Как така против кражба. С какво ще ти помогнат, ако някой ти среже окачвача и дръпне Лабубуто?

# 213
Има опция окачвача да е железен. Има дупка най-отгоре за него . То е като синджир и е включен в покупката.
Самия синджир домашните любимци го “затриха” някъде. Като го намеря ще го снимам и него. Тук не ги крадат и няма да го използвам. Иначе няма срязване, освен с клещи.
P.S. намерих синджирчетата (виж снимка).

Скрит текст:
[/b]

Последна редакция: пн, 07 юли 2025, 12:54 от Labubu8

# 214
Предадох се и аз и купихме едно Лафуфу. 😅 Голяма радост!
Честит да и е на слънчевата госпожица! 🙂

В такава кутия не бих го носила, много грозна ми изглежда....

# 215
В р.л. изглеждат много добре, но не се предава на снимката заради отражението в кейса. За реплика няма нужда, разбира се.
Ако имате домашни любимци също е добро. Едно от моите лабубу беше атакувано и надъвкано🤣. Но аз предпочитам витрина, а не единични като тези. Не съжалявам, че ги поръчах от любопитство, въпреки че вероятността да ги използвам е малка.

Последна редакция: пн, 07 юли 2025, 15:01 от Labubu8

# 216
Ако се носи всеки ден от деца е добре да е в кейсче, не толкова, че някой ще го открадне, то ако търгнат да крадат ще е с чантата 😆, колкото да не се цапа и плюша да се спласти.
На детето Енерджито вече е за ресане и взех мека четка за целта.

# 217
Да, ако се носи от деца, определено кейсчето ще го запази в добър вид за по-дълго време. Тези, които дойдоха са солидни и добре направени.

Lana Gatto може ли снимка на четката и на лабубуто преди и след ресане?

Последна редакция: пн, 07 юли 2025, 18:47 от Labubu8

# 218
Да, като се прибере от лагера веднага ще го нареша. Иначе взех четка от ДМ (за почистване на лице), кръгла е, с дръжчица.

# 219
На един рийл в ИГ видях, че го решат с четка с железни зъби и добре се получи. Много гладко стана. Опитах да скрийншот, но беше с висока скорост. Не знам тук колко се вижда. Беше като четка за куче.

# 220
При нас във всеки квартален магазин ги има вече.

# 221
Лоялти като ягодка - доста сочна🤣 и Грийн Грейп в кимоно.

Скрит текст:

Последна редакция: вт, 08 юли 2025, 06:29 от Labubu8

# 222
  • София
Разкошно е!

# 223
  • При децата ми
Скрит текст:
@Непослушна готвачка, истинските са изключително пухкави и мекички. Не е плюш, материята. На различните серии е различна. На v3 е като супер мека вата.

Скрит текст:

Много страшни тез играчки!

# 224
Ауу ягодката е уникална Heart Eyes и с това цветенце Heart

Общи условия

Активация на акаунт