Косопад - тема 27

• 12 685
  • 137
  •   1
Отговори
# 135
На мен не ми допадна, но това е по-скоро лично усещане и не касае професионализма ѝ. Може и да не уцелих точното време за консултация заради сезона и грипа, но не намирам за нормално дерматолог да приема пациенти, екипиран като за операционна, столът за пациентите да е сложен максимално далеч от бюрото и почти до вратата, и имах чувството, че направо се страхува да се приближи до мен Satisfied А си бях здрава и нямах никакви грипоподобни симптоми, които да предизвикат притеснение. Иначе за лечението е рано да се каже дали ще има резултат, едва след третия месец ще си проличи дали серумите действат, а за добавки каза, че ще прецени дали има нужда, когато занеса и резултати от изследванията.

# 136
Интересно ми е, има ли случаи сред вас, когато витамин Д и желязото са нормални, но има косопад? Понеже при мен се обяснява с тия дефицити и аз се чудя наистина ли като се оправят, ще спре.

# 137
Интересно ми е, има ли случаи сред вас, когато витамин Д и желязото са нормални, но има косопад? Понеже при мен се обяснява с тия дефицити и аз се чудя наистина ли като се оправят, ще спре.

При мен определено е така.
Даже много много коса порастна отново.

Общи условия

Активация на акаунт