Чисти и вкусни детски снакове – мисия възможна с Био магазини ЗЕЛЕН

• 6 480
  • 340
  •   1
Отговори
# 210
В месеца на децата искаме да ви поканим да споделите с нас и останалите родители:
Кои са любимите снакове на вашето дете? Успявате ли да откривате вкусни и чисти варианти?
Солетки и всякакви солени гризинки, доколкото съм запозната в ткзи солети, които ядем има чисти продукти.

# 211
  • sofia
Солетите и курабийките са ни любими. Бихме опитали и нови неща!

# 212
Солети от специализирани щандове

# 213
Солети и снаксове купуваме. От специализирани магазини.

# 214
Кои са любимите снакове на вашето дете? Успявате ли да откривате вкусни и чисти варианти?
Двете ми деца обожават солети. Могат да ги ядат в промишлени количества. Опитвам се да не давам много вредни неща, но не винаги успявам. Продуктите на Bettr и Хармоника са добър вариант.

# 215
Солените с лимец на Bettr.

# 216
  • София
Био кремът за мазане с ягоди и кашу присъства редовно у дома, любим е на цялото семейство.

# 217
  • "Винаги прави това, което сърцето ти казва."
Кои са любимите снакове на вашето дете?
 Картофеният чипс е любим, напоследък купуваме печен.

# 218
Децата ми с удоволствие си хапват солетки и чипсове. За щастие вече има здравословни алтернативи и всичко е наред.

# 219
  • Пловдив
Много ми е трудно с избора на снакове... Дъщеря ми ги обожава, но единственото, което купувам аз е солети.

# 220
Солети, чипсове е любимото!
По принцип труден избор

# 221
Децата ми предпочитат солети и солени крекери,чипсове и снаксове не обичат.

# 222
Солети и оризов печен чипс. Опитвам се да купувам за детето продукти с минимум вредни съставки.

# 223
Вече почти навсякъде предлагат здравословни алтернативи на вредните храни ,които децата обожават. Когато мога замествам с полезния вариант.

# 224
Най- много обичаме да си похапваме снакове.Не само децата, а и ние по- големите. Хапваме си от всичко по малко,  но най- често купуваме солети, крекери и бисквитки.
За съжаление,  в по- малките населени места, трудно се намират такива с изчистен състав, поръчвам онлайн.
Много обичаме Маргаритка,  гледаме я почти всеки ден.
И също толкова бихме се зарадвали да опитаме вашите хрупанки...🥰
Солетките и крекери със сусам

Общи условия

Активация на акаунт