Всякакви въпроси за пералнята - тема 21

• 31 044
  • 775
  •   1
Отговори
# 240
Всички с горно зареждане са един дол дренки, като изключвим Миле, която струва майка си и баща си. Която и да вземете, не залагайте големи надежди.
Благодаря!
Нямам избор, само с горно зареждане...
Значи може би единствено инвернорния мотор е предимство.

# 241
  • Deutschland/HE
Мимимоза, майка ми и едната и приятелка са перални с горно зареждане по същата причина. Whirlpool има майка и е средно доволна. Пере добре, но много бързо почерняват гумените уплътнения, при това е държи отворена непрекъснато. Майка ми пере за двама и не мога да кажа колко е издържлива на големи натоварвания. Приятелката и не знам с каква марка е, но и тя има същото оплакване с почерняването. И на двете пералните са в кухнята, където има добро проветряване.

# 242
Мимимоза, майка ми и едната и приятелка са перални с горно зареждане по същата причина. Whirlpool има майка и е средно доволна. Пере добре, но много бързо почерняват гумените уплътнения, при това е държи отворена непрекъснато. Майка ми пере за двама и не мога да кажа колко е издържлива на големи натоварвания. Приятелката и не знам с каква марка е, но и тя има същото оплакване с почерняването. И на двете пералните са в кухнята, където има добро проветряване.
Пета година ми е Кандито, переше добре и не съм забелязала почерняване по уплътнението. Винаги е отворена. Определено не я натоварвам, защото рядко пера за двама. Протече, техникът каза, че проблемът е в капака и трябва да се разглобява цялата. Ремонтът не си заслужавал.

# 243
  • Deutschland/HE
На майка ми е към 10годишна.

# 244
  • столицата
Уърпул с горно съм доволна.

МАйка ми пък е забелязала, че новата им Тесла май започнала да къса дрехите. Това пък защо се е случило? МИсля, че трябва да им е още гаранционна.

# 245
Имайте предвид, че от малко повече от година домакинската техника на Whirlpool за Европа е собственост на Беко.

Уърпул с горно съм доволна.

МАйка ми пък е забелязала, че новата им Тесла май започнала да къса дрехите. Това пък защо се е случило? МИсля, че трябва да им е още гаранционна.
Това е уред тип "телешоп", ако мога така да се изразя, и няма нищо общо с компанията, която прави колите със същата марка. Казвам го само за информация.

# 246
# 247
Ако търсиш по-ефективна и тиха пералня с интелигентни функции, TDLR 7231BS EU е по-добрият избор. Но ако бюджетът е водещ и не държиш на допълнителни технологии, TDLR 7220SS EU/N предлага отлична стойност за парите си.

# 248
Здравейте,в търсене съм на пералня, бюджетен вариант.Някакви мнения за beko?

# 249
Здравейте,в търсене съм на пералня, бюджетен вариант.Някакви мнения за beko?
Много мнения за Беко 😨 във всички теми за перални.

# 250
Четох доста мнения,едни са доволни ,други не,но попадам все на стари коментари.Интересуваше ме към днешна дата.Чудя се между три модела Пералня BEKO BM3WFSU 37213 WPBB 7.0 kg, 1200 об/min, ИНВЕРТОРЕН МОТОР
Пералня HAIER HW80-B14959EU1-S 8.0 kg, 1400 об/min
Пералня GRUNDIG GW5P 58415 W 8.0 kg, 1400 об/min, ИНВЕРТОРЕН МОТОР
Според вас  кой модел да избера?

# 251
Четох доста мнения,едни са доволни ,други не,но попадам все на стари коментари.Интересуваше ме към днешна дата.Чудя се между три модела Пералня BEKO BM3WFSU 37213 WPBB 7.0 kg, 1200 об/min, ИНВЕРТОРЕН МОТОР
Пералня HAIER HW80-B14959EU1-S 8.0 kg, 1400 об/min
Пералня GRUNDIG GW5P 58415 W 8.0 kg, 1400 об/min, ИНВЕРТОРЕН МОТОР
Според вас  кой модел да избера?
Към днешна дата — Беко не.

Пък ако искате, купете си.

# 252
Беко са били винаги бюджетни, няма как да има само добри отзиви.

# 253
  • софия
Моля за препоръка за майстор на пералня, най вероятно за смяна на вентил/клапан, не пълни вода

# 254
  • до най-прекрасния мъж
Ако правилно съм разбрала, аз не мисля, че е повреда. Използвайте си я.
Явно не е повредена. Имаме още една от същия модел, но малко по - нова. И нейния барабан забива по същия начин ако се опитам рязко да го завъртя Simple Smile
Не се притеснявай, АЕГ са си така. И аз се бях притеснила в началото. Старата ми се въртеше много свободно, а тази изведнъж спира. Нормално е.

Общи условия

Активация на акаунт