Останалото за шума е написано на всички езици и в доста сайтове за електроуреди, обяснено е и от специалисти и няма да го копирам тук -който иска да си го прочете или да си го преведе. Аз както каза ти по-горе -“от неуважение” няма да се занимавам повече да го правя, за да не излиза, че отново превеждам “глупости” от официалните сайтове. Високите dB (A) не правят пералните по-малко качествени (най-често са по-високи при пералните с голям обем, 1600 оборота и при някои по-стари модели), а просто трябва да бъде съобразено мястото, където ще бъдат поставени и евентуалната шумоизолация на помещението. И това съм написала по-горе.
Извинявам се, че си позволих така да нахлуя в “твоята тема” с най-добронамерени коментари, а и въпроси, на които отговор не получих от капацитетите в темата, но ти очевидно си решила да ме нападаш и да се конфронтираш с мен постоянно и за всичко написано.
Няма да пиша повече тук! Благодаря на дамите, които ми писаха отзиви за пералните си на ЛС и ми помогнаха да се ориентирам в избора си.
На останалите ще кажа - четете от различни източници и не чакайте наготово.
. Човешко е да се греши Петя, и аз тогава замълчах деликатно, за да не ти стане неприятно, но ти не само не го оцени, а и не се спря. Отново предпочете да се заядеш с мен вместо да отговориш на дамата за показания модел като специалист и капацитет.Всичко добро ти желая!
А иначе много ще разчитам на помощта на Петя да постне информация за обема на барабана на 9 килограмовите перални с дълбочина 60 см. и тези с 66 см. (Което теб те интересуваше) Защото аз с ролетката в магазина, търсейки по-плитка пералня, и по-голямо разстояние между вратичката и ръба на пералнята видях, че и барабаните на двете 9-килограмови перални са с различна дълбочина. (Шегувам се..ще се разровя и ще намеря и ще ти пиша)