Всякакви въпроси за пералнята - тема 21

• 23 979
  • 632
  •   3
Отговори
# 630
Здравейте! Моля за предложения за пералня slim. Няма значение бюджета.

# 631
Не сне малоумни и не носим дрехи до почерняване, та да им се завие свят от търкане в малко вода. Аз държа дрехите ми да се перат добре намокрени и със свободно количество вода , която да не наливам аз, а пералнята да се грижи за това.
Колко много се сменя водата, че не разбрах? Един или два пъти по време на програмата и един за плакнене. Сега, ако Вие перете три часа, моите дрехи нямат нужда от подобно мъчение за това , че са носени по 7-8 часа.

# 632
  • София
Не сне малоумни и не носим дрехи до почерняване, та да им се завие свят от търкане в малко вода. Аз държа дрехите ми да се перат добре намокрени и със свободно количество вода , която да не наливам аз, а пералнята да се грижи за това.
Колко много се сменя водата, че не разбрах? Един или два пъти по време на програмата и един за плакнене. Сега, ако Вие перете три часа, моите дрехи нямат нужда от подобно мъчение за това , че са носени по 7-8 часа.

Разбирам желанието ви, но не аз съм отговорна за изпълнението му, тъй като не произвеждам перални. И аз съм потребител като вас и ползвам такива уреди, каквито продават в магазина. Само описах принципа на работа на пералнята, който други хора са измислили много преди аз да се родя.

Колко се сменя водата го пише в ръководството и документите на всяка машина, по-горе бяха споменати примери. Моделите са много, някои перат с повече вода, други - с по-малко, можете да проверите всеки, който пожелаете, и да си изберете.

Общи условия

Активация на акаунт