Всякакви въпроси за пералнята - тема 21

• 24 804
  • 646
  •   1
Отговори
# 645
Здравейте!
Предстои ми обзавеждане на ново жилище и купуването на пералня и сушилня ( отделно). Прочетеното в темата определено ми "отвори очите" за много неща, успях да приоритизирам личните си изисквания и нуждите на домакинството. Нямам фиксиран бюджет, но предвид предстоящите покупки на сушилния, телевизор и т.н. се ориентирам към продукт в рамките на 900- 1200 лв. Държа на качественото изпиране, 9-10 кг и голям барабан/люк ( мога да варирам в дълбочината и 65 см не е проблем)- определено искам да имам възможност да пера завивки за спалня 180/200,шалтета и памучни пътеки. Другото, което е от значение за мен, е системите за самопочистване ( както на барабана, така и на отделението за препарати) и наличието на aquastop система( помещението в което ще бъде монтирана пералнята няма сифон). Нямам претенции за брой програми, кратки програми ( повечето перални в този клас разполагат с 14-15 програми), дозиране на препарати и wifi екстри, но е хубаво да има възможност за по-фина регулация на градусите, оборотите и изплакването. От прочетеното тук стигнах до извода, че AEG, Bosh и Samsung ( евентуално Electrolux) имат модели, които се доближават до моите критерии. Ще бъда благодарна на всеки, който ме насочи към конкретен модел!

# 646
  • столицата
мнения за перални Albatros.
За пръв път чувам тази марка, а е доста бюджетна. За слим модел се интересувам ако има значение.

Общи условия

Активация на акаунт