Всякакви въпроси за пералнята - тема 21

• 30 939
  • 775
  •   1
Отговори
# 210
Вижда се,че от маншоните излизат някакви маркучи или входове за тях... Не е само просто уплътнение. Ще видим...

# 211
  • София
Вижда се,че от маншоните излизат някакви маркучи или входове за тях... Не е само просто уплътнение. Ще видим...

И така да е, маншонът + идването и трудът на майстора не би трябвало да надхвърлят 100 лева.

# 212
  • Испания
Здравейте. Имам нужда от нова пералня и според изчетени отзиви ,последно се спрях на две -BOSCH WGG244Z2BY и  AEG LFR61944BE
Но се колебая. Ще я поръчвам онлайн. Трябва ми малко побутване, моля Ви:blush:

# 213
  • София
Здравейте. Имам нужда от нова пералня и според изчетени отзиви ,последно се спрях на две -BOSCH WGG244Z2BY и  AEG LFR61944BE
Но се колебая. Ще я поръчвам онлайн. Трябва ми малко побутване, моля Ви:blush:

Моделът AEG е по-базов, а този Бош е от по-високата серия 6, която може да се сравнява с AEG серии 7000 и 8000. Програмите му са повече, например има такава за спортни дрехи и за лесно гладене подпомогнато с пара. Тази серия на Бош има и хубава шумоизолация - според етикета, шумовите емисии на WGG244Z2BY са по-ниски от тези на LFR61944BE с 5 децибела.

# 214
Здравейте,
Обзаведохме се с ваканционен имот
В момента има слим модел на Електролукс - и изгнил и мухлясъл гумен ринг на люка.
Отделно при пускане за проба на кратка програма има едно особено тропане, което навремето с друга пералня беше симптом за барабан на път да се откачи
Затова ще се сменя и взима нещо ново
Мястото е ограничено отпред и отгоре
Пералня стандартен размер ще влезе въпреки че отпред ще се ограничи леко мястото за минаване, но трябва да убедя половинът че това е по-приемлив вариант.
Ето така е сега:
Скрит текст:

Ако търсим слим модел какво да гледаме?
Ще се ползва за дрехи, кърпи, чаршафи за двама
А какви са доводите да не се препоръчва слим?

Всякаква информация е добре дошла, благодаря предварително

# 215
Има място за стандартна пералня.

# 216
  • столицата
А някой да препоръча проверен слим модел, моля.

# 217
Пари за тоя дето духа са това, при положение, че има бая място.

# 218
  • столицата
При мен място няма.

# 219
При мен място няма.
Мислех, че коментираш случая на другата потребителка.

# 220
  • SF
.....
Ето така е сега:
Скрит текст:

Ако търсим слим модел какво да гледаме?
Ще се ползва за дрехи, кърпи, чаршафи за двама
А какви са доводите да не се препоръчва слим?

Всякаква информация е добре дошла, благодаря предварително

Завъртете пералнята на 90 градуса под бойлера и стърчащите пред мивката сантиметри вече няма да ви дразнят. Залепете я на стената на бойлера.

# 221

Точно
Остава да убедя половинът, като му дойде времето

Есме, там има канал, няма как
А и стандартните перални са квадратни, безсмислено упражнения ми се вижда
Иначе такова завъртане го мислех за пералня с горно пълнене, но там пък не се виждам как се бърка бърка до долу в барабана да се извади всичко

# 222
Здравейте!Моля за мнения за комбинирана пералня със сушилня.В момента сме с комбинирана AEG на 10 години.За ремонт е,които ще излезе 850 лв.Дилемата е дали да ремонтирам тази или да купим нова.

# 223
Не казваш какво точно е за ремонт, за да има базова информация за преценка дали е рентабилно да се ремонтира или не - ако споделиш, тук има хора с познания, които биха претеглили "за" и "против" ремонт и биха те посъветвали адекватно (аз не съм сред тях, но и да бях, само въз основа на тази информация не бих могла да дам разумен съвет).  Ако се счита, че общо комбинираните перални със сушилни (заради особеностите на конструкцията и функциите) след 10 години са твърде амортизирани (пак зависи от модел и интензивност на ползване), може би няма значение какво точно е повредено, но кой знае...

# 224
Здравейте!Моля за мнения за комбинирана пералня със сушилня.В момента сме с комбинирана AEG на 10 години.За ремонт е,които ще излезе 850 лв.Дилемата е дали да ремонтирам тази или да купим нова.
Правилната тема:
https://www.bg-mamma.com/?topic=1730051

Общи условия

Активация на акаунт