Седмокласна изпитна тема -16.06-22.06 - И съседите даже са чули, тази седмица има матури...

• 110 131
  • 2 164
  •   1
Отговори
# 195
Хера, за съжаление стиснете зъби за последно и в четвъртък да отиде да го изпита, защото тези 11 т са му важни. Друг вариант е да говориш с нея и да направи изпитването другата седмица, не баш преди НВО.
Така направих аз- говорих с госпожата по математика ,изпитването да е другата седмица.
Каза,че няма проблем- срокът за оформяне е 25/26 юни.

Последна редакция: пн, 16 юни 2025, 11:03 от Nadelina

# 196
Медицинско при записване в професионална паралелка. Ако няма да го записвате в такава, не е необходимо.

# 197
🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀 Успех на всички деца тази седмица!
Искам да се приключва вече и да поемем въздух поне до заветното редене, че и там ще е интересно. Младежа от миналата сряда си е вкъщи - преговаря, а на мен ми е все едно кой каквото иска да му пише като срочна/годишна оценка.

# 198
Успех и доза късмет на дечицата ни!
Много са се трудили и пожелавам на всички да попаднат в най-желаното за тях училище!

На нас - здрави нерви още няколко седмици.

Подкрепям Jackobiana за Мария Шиварова. На срещата миналото лято, когато записвах и моето дете при нея , тази жена просто ме омагьоса. Толкова увлекателно разказва, че ми се прииска да се посещавам и аз курса.

# 199
Успех и късмет на децата! Записвам се да следя, въпреки че изобщо не сме в кюпа на голямото състезание за издръжливост за паралелките с висок бал. Ние сме си набелязали едно квартално. С лек компромис и още едно - него аз по-скоро го харесвам заради профила, не той. Брат му едно време си избра училище заради базата, още на първо класиране се записа там, защото му харесва сградата. Малкият и той така си избира....
Аз само се моля да не се разболее до НВО, че той е от тези, дето често боледуват. И от притеснение, че аз се притеснявам какво може да се случи на НВО, може да се разболее. Отделно и батко му изкара коксаки вирус, който е супер гаден, с жестоки болки в гърлото и мехури по ръцете и краката.

# 200
  • Бургас
Аз от вчера давам пробиотик профилактично. С малкото открихме плажния сезон, та и за него е добре.

# 201
  • ... някъде преди лудницата ... до църквата!
Успех на всички и от мен! Напоследък покрай абитуриентските емоции на баткото, не ми остава време да се вясна тук, но вярвам, че всички дечица, ще намерят своето местенце. Дай Боже само да са здрави и спокойни, и да дадат най-доброто от знанията си!

Аз усещам вече лека паника и много, ама наистина много се надявам това да не ѝ попречи, отделно се очакват тези дни и женските неволи, та съвсем ще я втасаме, както ѝ става лошо Sad
Само стискам палци и се опитвам да успокоявам ... друго не мога да направя за съжаление ...
Утре смятах да я оставя в къщи, но се оказа, че чак в последния ден ще им дават бележките за изпита и ще трябва да отиде все пак, но четвъртък ще го пропусне.

# 202
  • ПЛОВДИВ
Успешна да е седмицата за прекрасните набори!

Здраве и спокойствие на децата!
Знаят, мога и нека го направят!

Днес трябваше да правят контролно по физика, но го спрях от училище.
От събота е с кашлица, надявам се до сряда да е добре - за негово спокойствие, а и за децата в стаята, които ще са.

Май ще го изпитват за 6 по химия, биология и история след НВО.

Положителни да посрещнем НВО-тата и така и да ги изпратим

# 203
При нас освен, че нямат нито една оформена оценка, набират и ветнилатори:
"Здравейте! Госпожа.........(Заместник Директорката) ни писа и моли Вас, родителите за по два вентилатора от клас. Имате ли възможност? Ще Ви ги върнем. Само за НВО- то." - съобщение от класната. Училището е с източно изложение и като блесне Слънчо в 6 та до 14 часа. Ще им се сварят мозъците на децата и от жега и от напрежение....

# 204
Изложението при нас също е югоизток и сутрин ще пече, а се очертава горещо. И както са на четвъртия етаж и жегата не им мърда. Поне имат щори, колко ще работят тези щори, обаче,  е друга тема. Моята мрази жегата, но ще и се наложи да търпи

# 205
Взехме заветната бележка. Разгеле - влязох в мон.бг - всичко е точно... Sweat SmileSweat Smile

# 206
  • София
Ние имаме родителска днес. Предполагам, че тогава ще ни ги дадат.

# 207
  • гр. София
Здравейте, и мен вече ме обхваща лека паника. На набора хич не му пука. Само се интересува кога ще може да излезе навън и дали ако се провaли на матурата ще може да излиза лятото по цял ден навън. Всичко му е на шега. Не знам да се радвам ли или да плача.

Последна редакция: пн, 16 юни 2025, 15:45 от genisi

# 208
Затова очите на 4 при реденето на паралелките,  аз постоянно ги въртя, в списъка имам 63бр. 😀 Не можем да избягам от народо психологията - нека има
В сайта могат ли да се редят вече - аз поне не мога. Или вие се подготвяте

# 209
Не могат да се редят желания в сайта - опцията е неактивна. Едно по едно - първо да минат НВО-тата, да излязат резултатите и тогава чак...

Общи условия

Активация на акаунт