Седмокласна изпитна тема -16.06-22.06 - И съседите даже са чули, тази седмица има матури...

• 110 106
  • 2 164
  •   1
Отговори
# 165
Покрай Стани богат разбрах, че и "На браздата" вече не се учи. С това оправдаха твърдението, че Белчо и Сивушка били зайци 🤐

# 166
  • София
На моето му тече кръв от носа. Наблъсках го с портокали.
Вземи кръвоспиращи тампончета или гъба. Моята има капиляр, който се пука често и съм сложила да има в себе си почти винаги. Добре, че сега се подсетих да я накарам да носи на НВО-то.
Ако коментирате поезията не забравяйте "Художник" Wink

Последна редакция: нд, 15 юни 2025, 23:33 от Vache

# 167
  • БУРГАС
97 нали ? И аз тогава кандидатствах и аз бях сигурна , че ако не е По жицата , ще е Ангелинка

Точно тя. Ах, тази Ангелинка  как не я долюбвах. Пълни глупости ми се видяха това, малко дете да се влюби от първото виждане. Даже имах смелостта да кажа на учителката ми, че разказът не е реалистичен и дете на нашата възраст не е способно да обича момиче. Синчето ми разби този мит като в детската градина се влюби безпаметно в едно момиченце и плачеше безутешно, защото не му обръща внимание. Толкова пръстенчета и букетчета накупих, а баба си даже я беше влачило из един магазин за булчински рокли да й купуват за сватбата им.
Любовта му остана силно несподелена и вече е на възраст, в която момичетата са тъпи и скучни.
П.С. Помниш ли какво се падна като текст за преразказ?

П.С.С. Не се учи вече. Разказ на Елин Пелин е  - https://chitanka.info/text/5284-angelinka
Не, нямам спомен от преразказа

# 168
  • София
А ние ще ходим на училище до последно -нямаме избор, не са им дали бележките за НВО, случайно или нарочно.

# 169
  • Стара Загора
Добро утро, трудно ви стигам...два дена не съм чела и...изпих си кафето с вас:)))
При нас бележките днес ще ги раздават в часа по БЕЛ. След изпълненията миналата седмица е болнични, но ходи в часовете по БЕЛ и мат. Та като казах математика и четох в старата тема....да кажа какво ме разгневи и още ме държи. Наборът има 5 по математика първият срок...вторият срок има 5656566 и 6 на класната. В денят когато беше с болките и преди да си тръгне от училище учителката пуска на всички ученици контролна / за да поправя ниските оценки...на останалите/ Моето е на 1 точка от 6-ца, но е 5 и тя му пише 5.....Сега отново трябва да го изпитва защото не можела да му остави 6 за годината при положение, че имал 5 първият срок?!?! Ти да видиш! Сега я няма и ще е на училище в деня преди матурата по математика, т.е в четвъртък.....Толкова съм бясна, че няма на къде.
От мен успех на всички деца тази седмица. Пожелавам да са спокойни и в кондиция. Достатъчно се подготвяха през годината.
Наборът вече му отшумяха болките, продължава АБ-то и има да доизпие разни пробиотици.

П.П благодаря за новата тема!

# 170
Добро утро, трудно ви стигам...два дена не съм чела и...изпих си кафето с вас:)))
При нас бележките днес ще ги раздават в часа по БЕЛ. След изпълненията миналата седмица е болнични, но ходи в часовете по БЕЛ и мат. Та като казах математика и четох в старата тема....да кажа какво ме разгневи и още ме държи. Наборът има 5 по математика първият срок...вторият срок има 5656566 и 6 на класната. В денят когато беше с болките и преди да си тръгне от училище учителката пуска на всички ученици контролна / за да поправя ниските оценки...на останалите/ Моето е на 1 точка от 6-ца, но е 5 и тя му пише 5.....Сега отново трябва да го изпитва защото не можела да му остави 6 за годината при положение, че имал 5 първият срок?!?! Ти да видиш! Сега я няма и ще е на училище в деня преди матурата по математика, т.е в четвъртък.....Толкова съм бясна, че няма на къде.
От мен успех на всички деца тази седмица. Пожелавам да са спокойни и в кондиция. Достатъчно се подготвяха през годината.
Наборът вече му отшумяха болките, продължава АБ-то и има да доизпие разни пробиотици.

П.П благодаря за новата тема!

Важното е, че детето се оправя! Моят също се очертава с 5 по математика, благодарение на смяната на над пет преподавателя през първия срок, където му натресоха и абсолютно незаслужени двойки и четворки.. След първата такава за втория срок, без нито една грешка, взех решението да го преместя.. няма как да има отличен. Просто се примирихме.
Още малко остана! Спокойна седмица на всички!

# 171
Започва последната седмица, пожелавам на децата да са спокойни и вярвам, че всичко ще се нареди. Синът ми също е с ниски оценки от училище и губи много точки оттам, но вече няма какво да се прави.

# 172
Пак чета за идиоти учители и побеснявам.

# 173
  • Стара Загора
Пак чета за идиоти учители и побеснявам.
Търся някаква логика и не намирам. Много съм ядосана. Той ще се добори за 6 в крайна сметка....много се е напрегнал. Харесва ми това, че не се предава. Но той си заслужи шестицата тази година....хич да не ми се прави тази госпожа, че започвам да се напрягам много. Написах оценките му по-горе....ай някой да ми каже, че е за 5

# 174
Гледа се цялостното представяне на ученика за мен. Но има даскали които са като кон с капаци и взорът им някак не стига надалеч и не обхваща цялата картинка по някаква причина, а сал парче от нея...накак си е ограничен. Взорът им. И не само взорът им. Май.

# 175
  • Отвъд алеята зад шкафа
Хера, за съжаление стиснете зъби за последно и в четвъртък да отиде да го изпита, защото тези 11 т са му важни. Друг вариант е да говориш с нея и да направи изпитването другата седмица, не баш преди НВО.

# 176
Лелееее, над 100 мнения, много сте изписали. И при нас има учители идиоти, ма хич не ми пука. Днес ще отиде само да си вземе заветната служебна бележка. Три дни я оставям вкъщи. Аз съм отпуск, така че всичко е под контрол.
Още 2 дни... обратното броене започна.

# 177
Успешна седмица на всички!

# 178
  • Стара Загора
Хера, за съжаление стиснете зъби за последно и в четвъртък да отиде да го изпита, защото тези 11 т са му важни. Друг вариант е да говориш с нея и да направи изпитването другата седмица, не баш преди НВО.
Разбира се, че ще се бори. Нито той, нито аз съм се отказала! Той е още болнични, но ходи в часовете по БЕЛ и по математика!
Ще пиша до какво се е доборил! Аз вярвам, че той може, знае, но е доста притеснителен. Ех, защо не е перде като батко си….

# 179
  • Бургас
Хера, успех на момчето ти в четвъртък, да ѝ натрие носа на тази госпожа!

Успешна седмица на всички ни! Хубавото предстои Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт