Седмокласна изпитна тема -16.06-22.06 - И съседите даже са чули, тази седмица има матури...

• 110 217
  • 2 164
  •   1
Отговори
# 225
Има логика с тезата на По жицата. Ако ще е на злободневни теми, то четенето с разбиране може да е текст, свързан с приемането на еврото

# 226
  • софия
Аз си взех отпуск днес и ние преговаряме днес последно. И се опитвам да му вдъхна спокойствие, защото самата аз съм голяма паника и това ми е играло много лоши шеги.
Сега ми хрумна една питанка - набора учи АЕ с ИЕ, като испанския е ИУЧ. Там където пише балообразуващ чужд език ще му вземат само английския от дипломата, нали?

# 227
  • София
Да.

# 228
Ученолюбивото преговаря.. Креативният авантюрист, дето се очертава и двойки да има за годината, даже се е чупил от часовете днес, щото "Ми то нямаше никой!.. и ходихме да се черпим в KFC.." нямало никой, бееее  ... Ама се явил за първия час, колкото да се чудя как да извиня сега тези оставащи часове.. НапраООООУУ ми сЪ рИве, спътници по съдба, в тия тежки дни и времена...  и топла бира си купих, та положението хептен си сго@вних.

# 229
Оставете децата на мира бе!
Стига им толкова вече. Искате да прегорят ли? Кой каквото научил, научил. За един ден ли ще научи повече, като е учил цялата година?
Всичките си изпити през живота освен един, съм взел с шестици, и имах правило - последният ден преди изпита, никакво учене повече. Пълен релакс.
Само изпита по физика втория семестър в МЕИ, много гаден братче, включваше сто раздела, кво ли не, учих до последно, и целия последния ден, шаш и паника, и имах петица. Ако не бях учил и последния ден, щях да се събера и да нямам дребния пропуск, дето имах, щях да се сетя и да имам шестица.
Къв е тоя зор до откат, вие може да пийнете вечер, ама децата и това не могат, стига сте ги тормозили!!!

# 230
Утре да релаксират. Днес доброволно, който има желание нека преговори това, което смята, че има като пропуск. Само доброволно Simple Smile

# 231
Моята е направила чат и са влезли три-четири момичета и "учат" заедно. Даже и не влизам в стаята, защото ще избухна. Но иначе вика и крещи като за световно.

# 232
  • софия
Ние преговаряме, защото набора така пожела. При него това действа и той така действа при всички важни изпити.

П.с. супер рядко се включвам в темата и винаги се намира някой, който ми пише на "бе". Ясно, че всички са изнервени, но все пак...

# 233
Абе аз на моята и предлагах бира, но не ще. А като малка смучеше направо от бутилката. Какво им става на това поколение, не знам
Не я карам да учи, тя каквото реши, но основно се мотае и се вайка. Утре мисля да я изритам от къщи да се разходи

# 234
Моето няма да прегори.
То изобщо не е учило. Явявал се е на два пробни изпита - в училище Simple Smile Знам, че има деца, които от пети клас ходят на ПИ. И сигурно поне на десет са се явили
Тестове не е решавал хич, нищо няма да му стане..

# 235
Имах колеги бате, преди самият изпит, четат в коридора докато чакат да влязат. Бе аланкоолу, ти цяла сесия и семестър преди това ако не си научил, последните 10 минути преди изпита ли ще научиш?! Четяха в коридора братче, после 3 и 4, някои 2. Аз си излизах с шестицата. С ръцете в джобовете в коридора и свиркам с уста. Е, една петица имах. Второто висше и една нямах, пълно 6. Тези изпити сега са такива, 7 клас деца, все едно студенти, Боже, колко мъка има по тоя свят, Боже! Все повече си мисля да го пусна в частно братче и да си спестя истерията, и там има изпити, ама поне са март, ако влезе март и шапка на тояга и НВО ту-тууу

# 236
Синко е по улиците, вярвам, че игрите навън като едно време са най- ценната терапия за всякакви детски неволи. Днес му казах да разгледа произведенията по БЕЛ и да си припомни герои, история, идея и т.н.Утре вероятно ще е почивка от всичко. Само се чудя дали да му пиша бележки за следващите дни, той си трае. В класа не знам да има някаква организация да спират децата.

# 237
Мецане, ти си бил голям зубър....само шестици 😀

# 238
Имах колеги бате, преди самият изпит, четат в коридора докато чакат да влязат. Бе аланкоолу, ти цяла сесия и семестър преди това ако не си научил, последните 10 минути преди изпита ли ще научиш?! Четяха в коридора братче, после 3 и 4, някои 2. Аз си излизах с шестицата. С ръцете в джобовете в коридора и свиркам с уста. Е, една петица имах. Второто висше и една нямах, пълно 6. Тези изпити сега са такива, 7 клас деца, все едно студенти, Боже, колко мъка има по тоя свят, Боже! Все повече си мисля да го пусна в частно братче и да си спестя истерията, и там има изпити, ама поне са март, ако влезе март и шапка на тояга и НВО ту-тууу

Друго поколения са. И аз не съм учила така. Ако имаш опция за частно, какво му мислиш.. Виж, ако напористото бе влязло в АК, да видиш чудо мое какво щях да правя.

# 239
Мецане, ти си бил голям зубър....само шестици 😀
Абсолютно. Скъсвах се от учене, и във висшето, пълно 6 за висше, не знам колко имат, ще снимам дипломата, обаче винаги в последният ден релакс.
Не говоря за вашите деца, сега е ужас брате и моето дете 6 клас, далеч няма да има 2х100, сега е друго и много трудно. НВО сега е по-страшно от всичките ми изпити най-вече заради напрежението. На никой изпит не съм се явявал с мисълта, че свършва света, ако не го взема - пък и в университета. Все пак таем и тройка стига, аз изкарвах 6 щото учех яко. Ама на НВО тройка не стига и каква ти тройка, и 5,80 не стига за хубавите гимназии в София (приравнявам точките на оце, нки образно, на НВО са точки).
Та не ги мъчете децата, досега са учили яко, квото сабя покаже и системата е ужасна.

Общи условия

Активация на акаунт