Седмокласна изпитна тема -16.06-22.06 - И съседите даже са чули, тази седмица има матури...

• 110 315
  • 2 164
  •   1
Отговори
# 300
Щерката отиде по хлад, да мери Главната със съученици. Надвечер с наборите от квартала ще направят разбор на ситуацията и утре "каквото сабя покаже"  Следвам инструкциите да осигуря спокойствие за нея и джин за мен 😆

# 301
Не е ново. Означава, че ще се зачитат само тези отговори, които са отбелязани в листа за отговори/беловата. Но няма никакъв проблем да работят по изпитния тест, да си смятат на него, да си отбелязват отговорите там.

И аз предположих, че това се има предвид под "само", но никак не е формулирано коректно.

# 302
  • София
Съгласна съм. И всяка година предизвиква въпроси.

# 303
  • София
Макар, че всичко това минах миналата година, по две, заради близнаците, се вълнувам с вас и желая много успех на децата. Да са спокойни, уверени и на мама да не се шашка много.
Аз медицинско не успях да прикача, когато подавах за Елисавета Вазова, дадох го после, не беше проблем.
Здравейте може ли отзив за Елисавета Вазова как ви се вижда училището . Каква паралела са? Моята девойката много иска там ,дано и стигнат силите.

# 304
Вчера моят преговаря като за последно и ми каза ,че тази година може да се взимат точки от текста с грешки ,ако си поправил такава в ,която реално няма. До сега не било така ,но тази година и на дванадесети клас взимали.Питахме учителката по бел ,но и тя не беше сигурна как ще е.Някой ,ако знае ,моля да сподели!
Пожелавам успех на всички деца !
И нашата учителка потвърди, че ако бъдат открити всички грешки, заложени в текста за редакция, пък макар и да допусне други, "свои" грешки детето, ще му бъде даден пълният брой точки.

# 305
Вчера моят преговаря като за последно и ми каза ,че тази година може да се взимат точки от текста с грешки ,ако си поправил такава в ,която реално няма. До сега не било така ,но тази година и на дванадесети клас взимали.Питахме учителката по бел ,но и тя не беше сигурна как ще е.Някой ,ако знае ,моля да сподели!
Пожелавам успех на всички деца !
И нашата учителка потвърди, че ако бъдат открити всички грешки, заложени в текста за редакция, пък макар и да допусне други, "свои" грешки детето, ще му бъде даден пълният брой точки.

Ето това за мен беше абсолютна новост и снощи го разбрах. Аз недоумявам как ще открия 14 грешки и ще допусна 6 нови/свои и ще препиша текста с 6 грешки и ще имам 14 т.
Това е лишено от всякаква логика. Ми аз мога да слагам и махам запетаи навред и всяка дума, в която се съмнявам да си я напиша както мисля и......14 т.
Но и моето ме убеждава, че може да открие повече от 14 грешки...ей така за резерва.
И аз направо паднах!!! Викам язък за цялата година напъни.

# 306
Моята се нагласила следобед да ходи на лунапарк на въртележки. Дано да няма жертви

# 307
  • ту тук, ту там
Абсолютно! И аз мисля, че е недопустимо да не се санкционират “лични” грешки. Нали се борим за грамотност, не за точки от нво. Ама то кое ли не е сбъркано в нашето образование.

# 308
  • София
Макар, че всичко това минах миналата година, по две, заради близнаците, се вълнувам с вас и желая много успех на децата. Да са спокойни, уверени и на мама да не се шашка много.
Аз медицинско не успях да прикача, когато подавах за Елисавета Вазова, дадох го после, не беше проблем.
Здравейте може ли отзив за Елисавета Вазова как ви се вижда училището . Каква паралела са? Моята девойката много иска там ,дано и стигнат силите.
Детето е много доволно. Графичен дизайн. Супер активно училище, даже се уморявам като чета всички активности. Млад директор, готини учители. Имат собствена база за практика. Има униформи, тениски и суичери. Аз лично съм много доволна. Стриктно следят дисциплина. Ходят на изложби, постановки. Взимат участие в семинари и имат доста гост-лектори.

Последна редакция: вт, 17 юни 2025, 11:48 от Nikolina-Pikolina

# 309
  • София
Ох, вече откачих. Един тъп въпрос
Утре началото е 9.00, трябва да са в 8.30?

# 310
По БЕЛ е утре..нали..че извадих триъгълниците и гумата аз?

# 311
По БЕЛ е утре..нали..че извадих триъгълниците и гумата аз?

По БЕЛ е, да Simple Smile

# 312
Ох, вече откачих. Един тъп въпрос
Утре началото е 9.00, трябва да са в 8.30?

Да, да.

Наборът иска да отиде по-рано даже, няма търпение да му се разкара от главата НВО...

# 313
При нас ги искат даже в 8.15. Опасенията ми за служебната бележка се оказаха правилни, без малко да останем без нея. След като престоя 5 дена под чина, вчера след училище се е озовала на земята. Добре, че е минала случайно класната и я е прибрала. Днес моята беше привикана от ръководството за едно солидно конско, а на нас ни дуднеше класната. Дано утре дъщерята счупи каръка, който ни преследва. Малката с варицела, аз с вирус, мъжът ми вчера си изкълчи крака и днес е по доктори, та голям купон е в къщи.

# 314
Наборът ги искат в 8.00ч. в училище. Ще става рано и ходи, да трепери там със съучениците, тези мигове са остават, нищо, че е стрес и паника от най- малкото...моите такива бяха чак в университета. Нека свиква от сега Laughing
Все се чудя аз, защо по БЕЛ винаги е първия изпит, щото нали на мен МАТ ми е по-неприятен и все се чувствам "аз ощетена" някак...

Общи условия

Активация на акаунт