Седмокласна изпитна тема -16.06-22.06 - И съседите даже са чули, тази седмица има матури...

• 106 664
  • 2 164
  •   1
Отговори
# 450
  • Бургас
И аз не знам дали спах тази нощ. Детето обаче е върхът на спокойствието, слуша си музика, сложила си е маска на лицето...

# 451
  • София

Ааааа..тук има вграден транспортир който не е упоменат в инструкциите Grinning
Нямам такъв триъгълник...да взема да търся ли днес Nerd
Ако имаш онова вдясно с трите рафтчета, друго не ти трябва.

Успех на децата! Да са спокойни, концентрирани и да надминат всички пробни!

# 452
  • ту тук, ту там
И аз не знам дали спах тази нощ. Детето обаче е върхът на спокойствието, слуша си музика, сложила си е маска на лицето...

Така трябва! 🤗

Успех на всички днес.

# 453
  • Бургас
✅По вариант 2 ще работят седмокласниците на националното външно оценяване по български език и литература. Изпитният вариант беше изтеглен в МОН от журналиста Зина Соколова от Аз-буки.

📍 Заместник-министърът на образованието и науката Таня Михайлова пожела успех и спокойна работа на всички ученици.

🔎Оценяването ще започне в 9.00 часа в 1675 училища, за което ще следят малко над 17 000 квестори.

Да им е на късмет!

# 454
  • ту тук, ту там
Леле, стреснах се! Те не се ли теглят вариантите, когато децата са вече в стаите?
Погледнах стреснато часовника, да не би да е спрял у нас!

# 455
Не знам  какво е Вариант 2, но се надявам децата да се чувстват комфортно с него.

# 456
Добро утро!
Спах си като пич.
Тя стана и с усмивка рече: Ето, казах ли ти, че в деня на изпита ще съм спокойна. Не се притеснявам!
Хапна и чакаме да стане време да излизаме, че точно за 2 минути сме в училище.

Успех и късмет на децата! 🍀

# 457
  • Бургас
Елени, и аз така реагирах Joy
Иначе предполагам, че им трябва технологично време все пак, за да размножат варианта, а не в 9 тепърва да копират.

# 458
  • София
Каквото и да е вариант 2, на късмет да е!

# 459
Успех и късмет на децата!

# 460
  • Бургас
Хайде, тръгнаха и моите!

Да имат късмет всички деца! Успех на всички

Едната даже беше гримирана сутринта Grinning
Не можела, да ходи как да е на изпити Grinning

# 461
  • Sofia
Вариантът се тегли рано, така беше и за ДЗИ (и започнаха спекулациите). Самото съдържание на този вариант 2 става ясно в 9.00ч.
Успех, късмет, всички земни и неземни сили да бъдат с тях Hands PrayFlowers Four Leaf Clover

# 462
  • ту тук, ту там
О, аз не намеквам за нередности, просто в спомените ми сякаш се тегли непосредствено преди старта, ама все пак съм слушала преди с половин ухо, защото не ме е касаело. Наясно съм, че теглят просто запечатан плик. 😊

# 463
  • София
Тръгна и моето момиче, геройски! С бодра стъпка, че да свършва по-скоро тази мъчна година! Успех на всички деца, да покажат най-доброто от себе си!

# 464
Момичета (и момчета, ако има), минаваме на седмични теми.
Промених и заглавието.

Успех на децата ви! Heart

Общи условия

Активация на акаунт