Седмокласна изпитна тема -16.06-22.06 - И съседите даже са чули, тази седмица има матури...

• 106 257
  • 2 164
  •   1
Отговори
# 510
  • София
Да умре, Ваче, да умре! 😅
Както казваше едно дете: "Този Исус е бил голям късметлия - родил се на Коледа, възкръснал на Великден." Joy

# 511
  • Пловдив
Така или иначе от няколко години се включват изучаваните български автори в периода 5-7 клас и всичко е възможно да се падне.

# 512
  • ту тук, ту там
Ние сме решили да не разчепкваме вкъщи какво е направила и какво не. Каквото, такова, в ръцете на МОН сме и на неговия пророк РУО

И ние така. 😊

# 513
Днес е годишнина от смъртта на Смирненски… давам посока за размисъл… 🤔😅😂
Не можа ли да се сетиш вчера?!!! Rolling EyesRolling EyesYumYumYum

Засрамено ще си призная, че фейсбук ми напомни сабале! 😌😂
Как е възможно този човек да се роди баш на датата на НВО...
JoyJoyJoy
Не го е срам!

# 514
Априлски душ, вероятно си докарала по някой бял косъм на тези родители 😀😵💫

На изпита ми по МАТ в ТУ, майка ми от нерви спря цигарите Simple Smile

# 515
Рано ли е да си сипя уиски?

# 516
Тезата е все пак само 6 точки. Ако само за нея се притеснявайте, всичко е наред Simple Smile
Няма да попаднат на лошо място.

# 517
  • Бургас
Аз вече се успокоих, изпратих я до училище, минах през Лидл за аперол и отивам сега с брат ѝ на плаж. От утре на нова сметка.

# 518
  • ту тук, ту там
Тезата е все пак само 6 точки. Ако само за нея се притеснявайте, всичко е наред Simple Smile
Няма да попаднат на лошо място.

Точно така. Същото съм казала и на моя. И никога не съм го карала да чете и заучава чужди тези. Ако има какво да каже, да го каже, ако не - и без тези точки ще минем.

# 519
Не, даже е препоръчително! Joy

# 520
В кафето някоя друга капачка - не се брои. На работа съм, иначе бих пропуснала кафето...

# 521
  • София
Предлагам тези от нас, които не пият, да отправим дружно една молитва стресът да гори излишни мазнини, та поне да има полза. Не знам дали организираха безплатни занятия за най-малките през лятото, но клинична пътека за санаториум с диагноза "майка на седмокласник" ми се струва редно да измислят 🤭

# 522
Предлагам тези от нас, които не пият, да отправим дружно една молитва стресът да гори излишни мазнини, та поне да има полза. Не знам дали организираха безплатни занятия за най-малките през лятото, но клинична пътека за санаториум с диагноза "майка на седмокласник" ми се струва редно да измислят 🤭
Няма толкова психиатрии, за това не смеят да пуснат такава клинична пътека.

# 523
  • В Космоса
Колко време им е почивката между първа и втора част?

Успех на всички деца!

Аз снощи сънувах кошмари по темата.

# 524
Как да разпознаете майка на седмокласник в деня на НВО. Ходи без цел, разлива си кафето, погледът изцъклен, говори си сама, има неконтролируеми движения, смее се без причина и с нервен тик вади телефона и гледа в него. Засега е безопасна.

Общи условия

Активация на акаунт