Седмокласна изпитна тема -16.06-22.06 - И съседите даже са чули, тази седмица има матури...

• 110 123
  • 2 164
  •   1
Отговори
# 180
Така чаканата седмица дойде, но за нас като родители още нищо не е свършило,  предстоят резултати и класирания ! Така не съм се чувствала от студентските си години!

# 181
I♥M♥V♥ ама ти си местила детето в друго училище вторият срок на 7 клас??? Аз мислех, че е било още в 5 или 6-ти клас, не сега. При вас положението е доста драматично явно. Според мен отиди и говори с учителката в сегашното му училище и им обясни нещата. те вероятно виждат, че детето знае за 6-ца. Според мен имат право да напишат по-висока годишна оценка по тяхна преценка.

# 182
А някои ще чакат освен 7-мокласното класиране и кандидатстудентското такова. След сряда ще се лее алкохол в изобилие - само да издържа до 15.07

# 183
  • София
Успех на всички наборчета тази седмица, да успеят да покажат всичко, което са научили и най-вече да са здрави!

Моята седмица започна с 11т нагоре за бала, госпожата по физика ме информира, че ще пише 6 за годината, въпреки 5цата за втори срок, дано да е на късмет.

На колегите от НГДЕК пожелавам здрави нерви, особено на човечето, което ще прави класно днес с намалени часове, дано се случи чудо и всички даскали се заразят от физичката 🤞🏻

Моето момче вчера беше за последно на БЕЛ и много плака, защото госпожата наистина успя да направи чудеса, а в добавка отношението и беше разкошно. Щял да даде всичко от себе си, за да я зарадва, все тая му било къде ще учи, чакал 11ти клас, за да ходи пак на курс при нея.

Последна редакция: пн, 16 юни 2025, 08:20 от Jackobiana

# 184
Добро утро и в новата седмица! С пожелания и от мен да е здрава и успешна за всички!
И аз побеснявам от такива учители, интересно ми е какви са им мотивите на такива...и то за деца, които работят. Те на другите (които са на минимума) им дават, така или иначе, но защо прецакват добрите ученици се чудя.

# 185
  • София
Успешна седмица на всичкии!!! Много спокойстие и да минава...от петък ще се живее, ще се наспим, ще скитаме😀😀😀

# 186
  • София
Успешна седмица на всичкии!!! Много спокойстие и да минава...от петък ще се живее, ще се наспим, ще скитаме😀😀😀
Това какво беше Thinking

# 187
Ааа, аз в петък съм запазила места в заведение - да се почерпим с първи преодолян етап на НВО няколко седмокласни майки.
За следващия - пак

# 188
Да е успешна седмица! Нужен ни е късмет, в големи количества и мноого положителна енергия да витае окола децата ни...

Недоумявам за действията на някои учители. Хера сигурна съм, че ще завърши с 6, но кому е нужно това? Децата, които работят и се трудят често са най- прецакани:(

Физичката при нас е решила да прави от децата атомни физици и ги е забила с трудно контролно...Има деца, които са снимали теста с Chat gpt, съотнено имат 6...Питам какво прави учителката по време на теста - гледала си в телефона! Еми не е била единствената🤣

# 189
Jackobiana сподели коя е тази сърцата учителка? Евала на такива хора, които успяват да вдъхновят децата. Ние на частен учител по математика случихме много, но по БЕЛ наборчето буквално я мрази. Нито ги вдъхнови, нито ги надъха, че ще се справят, само критика, критика, критика...Дано поне ги е научила.

# 190
  • Бургас
Добър ден!
Дано Господ е с нашите деца тази седмица!
Дъщеря ми вече на конци се държи.Не спи,на нея също и тече кръв от носа.Спряла съм я от училище и утре сама ще отида за служебната бележка.
Да попитам,че да съм сигурна.Може ли със задграничен паспорт да се яви на изпита?
Няма още ЛК,а ученическа не сме правили.От у-ще казаха,че може с паспорт,но го няма написано черно на бяло и се чудя дали да не хукна да  правя в последния момент карта?

# 191
  • София
Може с международен паспорт.

# 192
Моята с международен се яви. Никакъв проблем.

# 193
  • София
Jackobiana сподели коя е тази сърцата учителка? Евала на такива хора, които успяват да вдъхновят децата. Ние на частен учител по математика случихме много, но по БЕЛ наборчето буквално я мрази. Нито ги вдъхнови, нито ги надъха, че ще се справят, само критика, критика, критика...Дано поне ги е научила.
Марияна Шиварова е учителката, в ДаВинчи в Младост 3 🙂

# 194
На моето му тече кръв от носа. Наблъсках го с портокали.
Госпожицата и с болки в корема,ниско долу от вчера.Започнахме пробиотици,бусколизини.Дано да мине,че вече не знам.
Мисля да отида за медицинско днес или утре,класната каза да ги подготвим,важали 6 месеца.

Общи условия

Активация на акаунт