Седмокласна изпитна тема -16.06-22.06 - И съседите даже са чули, тази седмица има матури...

• 106 279
  • 2 164
  •   1
Отговори
# 480
  • ту тук, ту там
Аз обикалям като глухо куче из квартала, да си проветрявам главата, но се притеснявам само по инерция. Като изпия емнайсетте кафета и мина на бира, ще свършат.
Спокойно, тази посока е във вариант 1, мислете позитивно
🤣

# 481
  • Бургас
Изпратих я,беше много нервна.Срещу училището има храм,влязох и поне се наревах на спокойствие!

# 482
  • София
Пишете, ако някой знае каква теза и преразказ са се паднали...
Аз проверявам в  actualno.com, че ми се виждат много бързи.
Дано са спокойни децата, най- малко за всичкия труд, който положиха тази година.

# 483
И аз седя на една пейка.
Да ви кажа, нямам спомен от моя изпит по математика в 7ми клас. Спомням си само, че в трета задача Б подточка имаше 2 варианта за решение - камион и кола пътуват един към друг и въпроса беше - в колко часа ще са на 30км.
И уловката беше , че може да е преди да се срещнат и след като се размината.
Резултатите ги изнасяха на “стената на ужаса” (или нещо в тоя стил), помня как си търсех името в списъка.

Скрит текст:
(имах 6.00 - бях е МГ все пак)

# 484
И аз съм в очакване на информация за тезата.

# 485
Днес е годишнина от смъртта на Смирненски… давам посока за размисъл… 🤔😅😂
Бррр, малко ме втресе...не съм сигурна дали го разбират добре, не че имам нещо против него.
Нямам търпение да разбера какво има във вариант 2 Stuck Out Tongue Closed Eyes
Ама вие къде сте, момичета, не сте ли на работа?

# 486
  • Бургас
Моля, като се разбере, какъв е вариант 2, да го пусне тук, че нямам възможност да се ровя из интернет за информация.

# 487
  • София
Аз отивам на работа, но вървя като в безтегловност. Ужасно е чувството. 100000 мисли ми минават.

# 488
  • София
Отпуска съм- имам много за изчистване и реших да дам от себе си хем време, хем каквото мога. Хем налудничаво, хем толкова мога- толкова давам...

# 489
  • В кошера...
Стискам палци на дечицата!
Каквото и да си падне, дано преборят стреса! А ние ще сме стресирани до края на месеца, че и до първото класиране.

# 490
Аз отивам на работа, но вървя като в безтегловност. Ужасно е чувството. 100000 мисли ми минават.

Рисуваш ли картината на победното завръщане като в На прощаване Stuck Out Tongue Closed EyesStuck Out Tongue Closed Eyes

# 491
  • В реалността
Аз обикалям като глухо куче из квартала, да си проветрявам главата, но се притеснявам само по инерция. Като изпия емнайсетте кафета и мина на бира, ще свършат.
Спокойно, тази посока е във вариант 1, мислете позитивно

Априлски душ, затова ли се успокои, че е вариант 2? Satisfied

# 492
  • ту тук, ту там
Не съм обсъждала със сина ми, но защо ви се струва толкова неприемлив Смирненски? Нали Братчетата на Гаврош учат само? На мен ми звучи сравнително достъпен. Ама знам ли де… на детето може и да не! 🤔

# 493
И на мен ми е достъпен и ми е все тая кое ще е на тезата...по всичко има какво да се напише.

И май май се пада на теза произведене учено таз година, не миналите...

# 494
  • София
Днес е годишнина от смъртта на Смирненски… давам посока за размисъл… 🤔😅😂
Не можа ли да се сетиш вчера?!!! Rolling EyesRolling EyesYumYumYum

Общи условия

Активация на акаунт