Седмокласна изпитна тема -16.06-22.06 - И съседите даже са чули, тази седмица има матури...

• 106 642
  • 2 164
  •   1
Отговори
# 465
Аз добре спах..не че има значение баш моя сън де Joy
Алкохол не пия..трезва ще минавам през това...
Изпратих...люснах водиШка...закичих му гимнастика на врата /кръстчето/ и така....вариант 6БА гледам се паднАл...

# 466
Успех на всички деца!

# 467
  • В реалността
Аз до преди да я изпратя бях спокойна. Тя също. Сега обаче съм много нервна, не уцелвам и буквите.
Дано да са спокойни всички деца, да им е на късмет варианта и да са доволни от себе си Flowers Four Leaf Clover

# 468
Щом е вариант 2 се успокоих. Sunglasses
Спахме добре, госпойцата също. Каквото химикалка покаже

# 469
  • София
Значи искам да ви видя следващата година, спокойни, как ще се смеем всички на тревогите, децата ще се мъчат с клсни и изпитване за финал на 2 срок.
Всичко ще е наред, ако щете вярвайте, всеки си има своя път и каквото му е писано. Аз с моята дъщеря се убедих за пореден път.

# 470
Сетих се за още едно меме:

# 471
Добро утро и днес, спокойно започна днешния ден...вода лиснахме и тръгна младежът...Сега седя в офиса и ми е свито...Снощи беше напрегнат, говорихме си и днес каза, че е поспал, пък колко е вярно, само той си знае. Не взе нищо за хапване, само вода.
Хайде, наКъсметен да е днешния ден!

# 472
  • София
Колко часа продължава изпитът? Сигурно засичат от момента на раздаване на материалите?

# 473
  • Бургас
75 минути първи модул+90 за втория

# 474
  • ту тук, ту там
Днес е годишнина от смъртта на Смирненски… давам посока за размисъл… 🤔😅😂

# 475
Лоша посока. Simple Smile

# 476
  • София
Промъквам се от осмокласната тема, за да пожелая на децата ви успех днес и в петък, а на вас здрави нерви. След година ще си спомняте смътно тези дни. Simple Smile

# 477
# 478
Аз обикалям като глухо куче из квартала, да си проветрявам главата, но се притеснявам само по инерция. Като изпия емнайсетте кафета и мина на бира, ще свършат.
Спокойно, тази посока е във вариант 1, мислете позитивно

# 479
Спрях колата и седнах в една градинка....кукундрел

Общи условия

Активация на акаунт